Telia osoittaa tukensa Ukrainalle, toimenpiteet

  • 25 February 2022
  • 1 kommentti
  • 31 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10239 kommenttia

24.2.2022


Tiedotteemme telia.fi -sivustolla:


 


Telian matkapuhelinliittymistä voi soittaa Ukrainaan maksutta perjantaista 25.2. alkaen. Myös roaming Ukrainassa muuttuu maksuttomaksi, eli puheluista, tekstiviesteistä ja netin käytöstä Ukrainassa ei laskuteta. 


Maksuttomuus koskee kuluttajien ja yritysten laskutusliittymiä ja prepaid-liittymiä, ja sitä jatketaan 30.4.2022 asti. Maksuttomuus koskee puheluita ja viestejä normaalihintaisiin numeroihin.


 


Lisätiedot:


 


Viestintä, Telia Finland


Puh. 02040 54000, sähköposti communications-fi@telia.fi


 


25.2.2022


Tiedotteemme telia.fi-sivustolla


 


Maailmanpoliittisen tilanteen vuoksi olemme avanneet seuraavat kanavat kaikille Telia TV -käyttäjille: BBC, CNN, Al Jazeera. Kanavat ovat katsottavissa tästä hetkestä lähtien.


 


Samalla Telia on päättänyt poistaa vapaasta tv-jakelusta Russia Today- ja RU TV-kanavat Ukrainan sotatilan vuoksi. Tulemme tarkastelemaan maksukanavapakettien sisältöä venäjänkielisen sisällön osalta.


 


25.2.2022 


 


Lopetamme mainonnan Hartwall Areenalla, johtuen sitä hoitavan yrityksen, eli Helsinki Halli Oy:n sidoksista Venäjään. Telialla on Helsinki Halli Oy:n kanssa sponsorointisopimus, ja nyt siihen kuuluva mainonnan näkyvyys ja markkinointitoimenpiteet ajetaan alas.


 


1.3.2022


 


Telia tarjoaa Suomeen saapuville Ukrainan pakolaisille tuhat valmiiksi ladattua prepaid-liittymää. Lisäksi Telia lahjoittaa 30 000 euroa ukrainalaislapsille Pelastakaa Lapset ry:n kautta.


 


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Olemme päivittäneet aloituspostausta matkan varrella ja jos teemme vielä uusia toimenpiteitä niin päivitämme aloituspostausta vielä myöhemminkin.

Vastaa