Tule mukaan testaamaan F-Securen Freedomea!

  • 16 December 2016
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

 F-Secure Freedome on äärimmäisen helppokäyttöinen VPN-palvelu, jonka avulla voit muodostaa suojatun internetyhteyden missä tahansa, turvata yksityisyytesi, sekä vaihtaa virtuaalista sijaintiasi. Freedome täydentää turvapakettia, ja näiden avulla voit käyttää huoletta esimerkiksi nettikahviloiden Wi-Fi-verkkoa ilman pelkoa siitä, että vaikkapa pankkitunnuksesi varastetaan. Freedomen avulla pysyt netissä näkymättömänä. Palvelun käyttöönotto sekä testaaminen edellyttää sitä, että sinulla on käytössäsi Tunnukset sivuillemmeja annat meille palautetta palvelun käytöstä. Palvelun testiajankohta on joulukuun lopulla ja kestää noin viikon verran.Ilmoitamme testaajille tekstiviestillä, kun palvelu on testattavissa.
Edit 20.12.16 testiajankohta siirtyy tammikuulle, ilmoitamme testaajille viestitse pilotin alkamisesta. :) Edit 12.1.17 pilotin starttaus siirtyy tammikuun loppupuolelleEdit 25.1.17 pilotointi alkaa 2.2.2017, kiitos ilmoittautuneille. Olemme teihin yhteydessä. :) Testipilotti käydään täällä Klaanissa suljetussa osiossa, jossa keskustelet kanssapilotoijien, sekä asiantuntijoiden kanssa! Mikäli et ole vielä Klaanin jäsen, nyt kannattaa siis liittyä. :)
Kaikille testaajille tarjoamme Freedomen 1 kuukaudeksi maksutta käyttöön ja palautetta antaneiden kesken arvomme 10 kpl 50 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia.  Tervetuloa!


5 kommenttia

Testiajankohta siirtyy tammikuulle, ilmoitamme testaajille viestitse pilotin alkamisesta. Hymiö Onnellinen 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Tälle kuukaudelle on jo varsin paljon toimintaa :)

Kunniamerkki +14

Privatevpn ollut tähän asti käytössä, oishan se kiva tätäkin päästä testaamaan soneran tarjoamana.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Se on tammikuu nyt 🙂 Päivämäärät ovat vielä hivenen avoinna, palataan niihin myöhemmin. Jos mietit vielä osallistuako vai ei niin vielä kerkeät mukaan joten täytähän blogista löytyvät lomake :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Tilannepäivitystä: Odottelemme tiettyjen yksityiskohtien valmistumista joka tarkoittaa sitä että emme ole ihan vielä valmiina aloittamaan pilottia. Näillä näkymin aloitus menee tämän kuun loppupuolelle. Pahoittelut että joudumme nyt odottelemaan mutta parempi näin, ollaan sitten valmiimpia aloittamaan :)

Ja jos vielä mietit osallistumista niin täytähän ilmoittautumislomake ja pääset mukaan :)

Vastaa