Kilpailu

Uudistettu upea Yhteisö on nyt 8-vuotias - osallistu arvontaan! **Voittajat on nyt arvottu**

Uudistettu upea Yhteisö on nyt 8-vuotias - osallistu arvontaan! **Voittajat on nyt arvottu**
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10241 kommenttia

***Muokkaus 4.1.2023: Voittajat on nyt arvottu ja olen laittanut heille tiedon voitosta yksityisviestillä. Käyhän kurkkaamassa yksityisviestisi profiilivalikon kautta 😊 Kunhan tavoitan voittajat niin julkistan voittajien nimimerkit tässä ketjussa. Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!***

***Muokkaus 2 4.1.2023: Nyt voittajat on myös tavoitettu. Voittajat sekä voittamansa palkinnot ovat:

@MOONLIGHT555 150€

@kiisseli67 100€

@feher 50€

Onneksi olkoon vielä kerran ja mukavaa alkanutta vuotta kaikille 😎***

 

 

 

 

Joulukuu on hieno kuukausi. On joulua ja uutta vuotta ja lisäksi joulukuu on myös Yhteisölle merkityksellinen kuukausi, koska Yhteisöllä on synttärit joulukuussa!

Yhteisömme täyttää 17.12.2022 8 vuotta. Onneksi olkoon, upea Telia Yhteisö 🥂🎂 Matka on ollut ihan mieletön. Kiitos, kun olet ollut menossa mukana 💜

Koska Yhteisö myös uudistui hiljattain niin nyt on hyvä aika käynnistää tämän kuun loppuun kestävä arvonta.

 

Tutustu uudistettuun Yhteisöön ja kerro kommenteissa mikä täällä on parhainta

 

Uudistetussa Yhteisössä on uusia toiminnallisuuksia. Uusimme myös keskusteluosioiden rakenteet. Teimme uudistuksia myös pistemalliin, uusi Yhteisö on helppo käyttää myös puhelimella, yms. yms. Muutamia uudistuksia mainitakseni. Aloita tutustuminen vaikka tästä artikkelista:

 

 

Tutustu Yhteisöön ja kerro kommenteissa, että mikä tässä uudessa Yhteisössä on sinusta kaikista parhainta. Tai kerro halutessasi vaikka pari parhainta asiaa 😀

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken 3 voittajaa, jotka voittavat kukin “lahjakortin” jonka myötä he voivat valita Telian verkkokaupasta mitä tahansa laitteita voittamansa lahjakortin arvon mukaisesti:

  1. 150€
  2. 100€
  3. 50€

Voit valita verkkokaupastamme yhden tai usemman laitteen tai tarvikkeen, kunhan niiden yhteisarvo on maksimissaan voittamasi lahjakortin arvon verran. Palkinnon ja toteutuksen luonteesta johtuen et voi maksaa itse osaa palkinnosta rahalla. Käytä koko summa kerralla ja jos osa jää käyttämättä niin se jää käyttämättä, emme hyvitä sitä jälkeenpäin tai siirrä muutoinkaan eteenpäin. Voit valita palkintosi tammikuun 2023 aikana.

Arvomme voittajat 4.1. ja olen yhteydessä voittajiin yksityisviestitse. Sovimme yksityisviestillä, että mitä laitteita tai tarvikkeita voittajat haluavat. “Lahjakortti” on voimassa tammikuun 2023 loppuun asti.

Tsekkaa vielä säännöt. Onnea arvontaan ja onnea myös uusi upea 8-vuotias Yhteisö 😍

 

Arvonnan säännöt ​​​​​ Uudistettu upea Yhteisö on nyt 8-vuotias - osallistu arvontaan!

 

Arvonnan järjestäjä

Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 7.12. - 31.12.2022. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot

Palkintona arvotaan yhteensä kolme (3) nimellistä lahjakorttia, joiden arvon verran henkilö voi valita itselleen palkintoja Telian verkkokaupasta. Lahjakortti 1 arvo 150€, lahjakortti 2 arvo 100€ ja lahjakortti 3 arvo 50€. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista Telialta.

Osallistuakseen arvontaan henkilön tulee olla Telia Yhteisön jäsen. Jäseneksi voi liittyä maksutta kuka tahansa, sähköpostiosoitetta tai Telia-tunnusta käyttäen. Telia Yhteisö kerää jäsenestä seuraavat tiedot:

  • Nimimerkki
  • Sähköpostiosoite

Arvontaan voi osallistua kertomalla tämän artikkelin kommenteissa mikä uudistetussa Yhteisössä on parhainta. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Jos henkilö kirjoittaa useamman kommentin vain yksi huomioidaan arvonnassa.

Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää Telialle oikeuden käyttää kaikkea toimittamaansa materiaalia kaikessa toiminnassa ja eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus luovuttaa kyseessä oleva materiaali Telian käyttöön, materiaali ei loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia, mukaan lukien immateriaalioikeuksia tai yksityisyydensuojaa, ja että materiaali ei ole muutoin hyvän tavan vastaista tai sopimatonta.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvonta suoritetaan 4.1.2023. Voitosta ilmoitetaan Telia Yhteisön kautta yksityisviestillä 4.1.2023. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai numero tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen.

Arvonnan voittajat voivat valita Telian verkkokaupasta yhden tai usemman laitteen tai tarvikkeen, yhteisarvoltaan maksimissaan voittamansa lahjakortin verran. Palkinnosta ei voi maksaa osaa rahalla itse. Jos voittajan valitsema laite tai laitteet ovat yhteisarvoltaan vähemmän, kuin voittamansa lahjakortin arvo, käyttämätöntä osuutta ei hyvitetä eikä sitä voi käyttää myöhemmin.

Voittajat voivat lunastaa voittamansa lahjakortin tammikuun 2023 aikana lähettämällä yksityisviestin Yhteisömanagerille nimimerkillä@TeroRe ja ilmoittamalla valitsemansa laitteen tai laitteen sekä yhteystietonsa niiden toimittamista varten.

Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Verot ja muut kustannukset

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

 

Arvonnan sääntöjen noudattaminen

Arvonnan säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä sekä mahdollisia arvontaan osallistumisen yhteydessä esitettäviä ohjeita  ja muita tarkentavia ehtoja. Mikäli arvontaan osallistunut on menetellyt näiden sääntöjen tai muiden arvontaan liittyvien ohjeiden vastaisesti tai lainvastaisesti, on Telialla oikeus hylätä osallistuminen. Tilanteessa, jossa arvonnan voittaja hylätään, menettää voittaja oikeutensa palkintoon.

 

Vastuunrajoitus

Telia ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien viivästys tai käyttämättä jääneen palkinnon käyttömahdollisuudesta aiheutunut vahinko, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Tämä vastuunrajoitus ei kuitenkaan heikennä arvontaan osallistuvalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

 

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Telia Finland Oyj

Helsingissä 7.12.2022

 


Aihe on suljettu kommenteilta.

40 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Kaikkein parhainta uudessa yhteisössä on se, että sitä on helppo käyttää myös mobiililaitteella eli minulla etenkin puhelimella joka on aina matkassa 🤓

Kommenttien kirjoittaminen on helppoa ja vaivatonta kun ei tule niin helposti virhelyöntejä eikä tekstit häviä bittiavaruuteen kuten aiemmin saattoi tehdä 😥

Linkkien lisäys on kätevää ja se että saa laitettua lyhyen näytettävän tekstin näkyviin helposti sen sijaan että näkyisi pitkä rimpsu linkkitekstiä 😎

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Eniten uudistukset paransivat mobiilikokemusta, ns. "mobile-first design". Itse kun tulee pääasiassa puhelimella Yhteisöä seurattua. 

Viestien helpompi kirjoittaminen toisten viestien lainauksineen erityisesti puhelimella on käyttömukavuuden kannalta parhaimpia uudistuksia.

Puhelimella myös koko näkymä on kevyempi, ja näkyviin mahtuu enemmän viestejä. Tiiviimpään näkymään vei ehkä alkuun hieman aikaa totutella, mutta erityisesti pienellä näytöllä se on kyllä osoittautunut selkeäksi parannukseksi.

Samalla tulleet uudet arvonimet ovat myös hauska ja persoonallinen muutos, jolla tuodaan esiin Telian brändin ydintoimintoja, yhteyksiä. 🙂

Viimeisin alustan mahdollistama lisäys "Aiheeseen liittyen" -osio on toiminut myös hyvin. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Parasta on uusi viestieditori ja se, että ei tule enää käsittämättömiä “virheelistä HTML-koodia” virheilmoituksia. Ilme on myös raikas ja miellyttävä käyttää. Tällä uudella alustalla on hyvä jatkaa eteenpäin.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Selkeämpi viesteihin vastaaminen. Myöskin uusimmat keskustelut alue on parempi tuon alun hankalan opettelun jälkeen(tai hankala sinällään, mutta kun aloittaa jotain heti ennen kuin ohjeistuskaan on ajan tasalla niin vähän aikaa kesti totuttelu, onneksi täältä sai siihenkin ohjeistuksen muilta).

Käyttäjätaso 7

Tämä uusi on toimivampi kuin vanha , ei enää käsittämättömiä virheilmoituksia. Olisikohan tässä syy miksi kilpailijakin on ottanut saman alustan käytöön. 😉

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Pidän siitä, että nyt on vähemmän virheilmoituksia viestin luonnissa ja sujuvaa käyttöä laiteriippumattomista ilman takkuilua. Lisäksi on miellyttävää selailla, kirjoittaa ja lukea juttuja foorumilla. Aikaa on kulunut liki 7 vuotta täällä Telia Yhteisössä ja tuolloin kuuluin jopa Sonera Klaaniin. Hups, miten se aika vierii! 😊

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +5

On täältä löytynyt apua, tosin eräässä tapauksessa piti kuitenkin asian viimesilaukset käydä läpi Telian asiantuntijan kanssa puhelimitse.

Kunniamerkki

Minun mielestä parasta Telian uudessa Yhteisössä on uusi mobiilisuunnittelun parannus. Nykyään yhä useammat käyttävää pelkkää älypuhelinta päivittäin internetin selaamiseen, joten on tärkeää, että verkkosivut ovat helppokäyttöisiä ja toimivia myös mobiililaitteilla. Hyvin suunniteltu mobiiliversio verkkosivusta parantaa käyttäjäkokemusta ja lisää mahdollisuuksia saada uusia asiakkaita ja pitää nykyiset asiakkaat tyytyväisinä.😀

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki

Käyttöliittymä ja sen toimivuus eri laitteilla sekä tietysti se, että täältä on oikeasti löytynyt apuja ongelmiin.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Verkkosivujen helppokäyttöisyys mobiililaitteella on tärkeä.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

Yhteisössä itsessään on parasta itse yhteisö, sen jäsenet sekä mahdollisuus vaikuttaa oman yhteisöönsä positiivisesti kehittäen.

 

Yhteisöläiset itse ratkaisevat toistensa kysymyksiä ja pulmia sekä kertovat parannusehdotuksia itse Telialle, joka parhaan kykynsä mukaan kuuntelee ja mahdollisuuksien mukaan myös toteuttaa uudistuksia ja parannuksia takaisin yhteisölleen. Sellaisessa kehittyvässä yhteisössä jaksaakin ja haluaa vierailla aina uudestaan ja uudestaan - vaikka koko kahdeksan vuoden ajan!

 

Onnea synttäreistä! 🥳

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +1

Yhteisön kautta saa ajankohtaista tietoa ja erilaisia vinkkejä

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki

Keskustelut

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Varmaankin ainut hyöty on anonyymikeskustelut, mutta sitä voi toki tehdä missä tahansa muuallakin joten arvonnat varmaankin 🤔 Rauhallista joulua kaikille!

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +1

Onneksi olkoon 8 vuotta

Helppo käyttää😊😊😊

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki

Helppo ja mukava! Kiva kun on tämmöinen yhteisö.😊

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +1

Paljon jäseniä, joilta voi kysyä neuvoa. Olenkin saanut.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Sivusto on sulavampi käyttää ainakin kännykällä. Ki a kuitenkin, että ei tehty liikaa mitään ns. ylimääräisiä uudistuksia, vaan käyttö pysyy selkänä ja tuttuna. Iso peukku! 

Kunniamerkki

Minusta on ylipäänsä hienoa, että tällaisia foorumeita vielä on. En ole juurikaan käyttänyt aiempaa versiota mutta nykyisellään vaikuttaa erittäin selkeältä ja helppokäyttöiseltä, foorumista löytää helposti kiinnostavat aiheet. Pitäisi enemmänkin tutustua mitä sisältöä sivulta löytyy.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +3

Parastahan on edelleen nää keskustelut ja tuote-esittelyt ja niistä tietojen jakaminen. 

Selkeempi ja viihtyisämpi, ja toivottavasti homma jatkuu samanlaisena. 👍 

 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki

Parasta hautomo palvelussa on mielestäni se että yritystä kiinnostaa aidosti palveluiden käyttäjien tyytyväisyys ja haluaa kuulla aivan tavallisen asiakkaan kehitysideoita!😊

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki

Lisäksi selaaminen ja muidenkin toimintojen käyttö on sujuvaa ja mutkatonta, vaikuttaa lupaavalta ja uskon että tulen käyttämään palvelua aktiivisesti.👍

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +3

Apua saapi ja kiinnostava muuteki.

Kunniamerkki +1

Toimii loogisesti kännykällä

Kunniamerkki +2

Myöhästyneet onnittelut!

 

Suosikkiuudistukseni on ehdottomasti yhteisösivun rakenne. Helppokäyttöinen ja selkeä.

 

Helppo siirtyä foorumille, minkä lisäksi keskustelualueet jaoteltu selkeästi valikkoon.

 

Hyvä uudistus!