Tule testaamaan Huawei P10 -uutuuspuhelinta


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20
  • Yhteisömanageri
  • 9500 kommenttia

** Edit 31.5. Kiitos kaikille, ilmoittautuminen päättyi viime yönä. Seuraavana on voittajien valinnan aika jonka teemme tämän päivän aikana. Laitamme privaa voittajille ja julkaisemme nimimerkit myös täällä blogissa :) **


 


*** Edit2 31.5. Voittajat on arvottu ja he ovat @SimoPP sekä @t0mbba, onneksi olkoon Hymiö Onnellinen ***


 


Tykkäätkö testailla uusia laitteita ja jakaa niistä kokemuksia muillekin? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Meillä olisi kaksi kappaletta tuplakameralla varustettua Huawei P10 -uutuuspuhelinta lähetettäväksi innokkaille ja sanavalmiille testaajille. Sinun ei tarvitse olla pro, vaan innostus ja testaamisen laaja-alaisuus ratkaisee. Ja aina parempi, jos keksit uusia tapoja tehdä puhelintestejä 🙂 Jos haluat, voit pitää puhelimen itselläsi testien jälkeen.


  


 


Lisätietoja Huawei P10:stä saat Telian verkkokaupasta:


   • Täyden kympin tuplakamera takana

  • Kaksinkertainen hybridizoomi ja lukuisia muita kuvausominaisuuksia

  • Valonnopea SuperCharge-pikalataus - akku täyteen puolessa tunnissa!


  


 


Testaajana kerrot Yhteisölle, mitä Huawei P10 -puhelimella voi tehdä, miten se tapahtuu ja kuinka se soveltuu juuri sinun käyttöösi. Haluamme nähdä sekä kirjallisia arvioita että videoita. Ja koska yksi iso pointti P10-puhelimessa on sen tuplakamera niin myös kuvat matkan varrelta ovat enemmän kuin tervetulleita :)


 


Näillä saatesanoilla käynnistetaan testiskaba


 


1) Tee lyhyt "hakemus" ajatuksella, miksi juuri sinä olisit hyvä testaamaan tätä puhelinta. Kirjoita hakemuksesi vähintään 30 sanalla tai esitä se vähintään 30 sekunnin pituisella videolla. Postaa tuotoksesi tämän julkaisun kommentteihin.


 


2) Hakemus tulee olla kommenteissa 30.5.2017 klo 23.59 mennessä, jotta olet mukana. Yhteisön ylläpito valitsee 31.5.2017 kaksi testaajaa, joille lähetämme testiluurit.


 


Muutama huomioitava asia


 


- Haemme testaajia Yhteisön jäsenten joukosta. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan nyt ja voit hakea tähän sekä tulevaisuudessa myös muihin testiskaboihin ja ties mihin


- Voittajat sitoutuvat tekemään Yhteisöön kolme juttua yhden kuukauden mittaisen testijakson aikana.  • Ensimmäinen juttu ns. unboxing hengessä, "ensifiilikset"

  • Toinen juttu noin kahden viikon testaamisen jälkeen, "miten yhteinen matka on alkanut"

  • Kolmas ja viimeinen juttu, "loppuraportti"         


- Voittajat voivat halutessaan pitää testilaitteen itsellään. Tai palauttaa sen testien jälkeen.


- Vinkkivitonen: Arvostamme erityisesti videosisältöjä ;)


 


 Let the game begin


 


Ei muuta kuin "hakemuksia" rustaamaan!


 


Klikkaa Paljastus-sanaa löytääksesi kilpailun säännöt ja tarkemmat speksit.


Hide content


Kilpailun säännöt:


 


Voittajat (2 kpl) valitaan kaikkien tähän blogiin perustelun kirjoittaneiden (vähintään 30 sanaa) tai videon julkaisseiden (vähintään 30 sekuntia) Telia Yhteisön jäsenten joukosta.


 


Hakemukset, jotka on julkaistu tässä kirjoituksessa 30.5.2017 klo 23.59 mennessä, huomioidaan kilpailussa.


 


Valinta suoritetaan 31.5.2017 ja voittajille ilmoitetaan voitosta Yhteisön kautta yksityisviestillä. Heidän nimimerkkinsä julkaistaan myös tässä blogissa.


 


Kilpailun voittajat sitoutuvat julkaisemaan voittamastaan puhelimesta tekemänsä kirjalliset artikkelit tai videot tätä varten perustetussa ketjussa (Käyttökokemukset Huawei P10). Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän toimittaa sen ensin Telialle, jonka jälkeen Telia Yhteisön ylläpito siirtää materiaalin Telian Youtube-kanavalle. Telian Youtubessa voidaan mainita videon tehneen henkilön oman Youtube-kanavan nimi sekä Yhteisössä käyttämä nimimerkki, jos voittaja haluaa.


 


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat yhden (1) kuukauden testijakson aikana vähintään kolme juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:


1) Ensikokemukset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen
2) Käyttökokemukset kahdelta ensimmäiseltä viikolta
3) Lopullinen arvio, "loppuraportti" kuukauden kuluttua puhelimen vastaanottamisesta


 


Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


 


Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimet Telialle tai pitää puhelimen itsellään, jolloin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan. Palkintoon ei sisällyvpuhelinliittymää.


 


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittajat eivät tee kolmea artikkelia Telia Yhteisöön kuukauden testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Telian henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.


  


21 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Miksi juuri minä olisin hyvä testaamaan Huawei P10 -puhelinta?


Olen testaillut älypuhelimia omaksi harrastukseksi jo monia vuosia. Tietotekniikka ja ylipäätänsä digitaalisuus on ollut aina lähellä sydäntäni. Android-käyttöjärjestelmä on ollut suosikkini kautta aikojen. Olen tutustunut aiempiin Huawein laitteisiin kuten mm. Honor 7 Lite -puhelimeen ja B525-reitittimeen. Puhelin pääsee moniin seikkailuihin eikä se suinkaan pääse helpolla. Kehitän koko ajan itseäni ja puhelinta matkan varrella.


 


Huawei tunnetaan edullisista ja laadukkaista tuotteistaan, mutta mainitsinko että olen harrastanut valokuvausta? Odotan jo suurella intohimolla valokuvausta ja videokuvaamista tällä uutuudella. Kesäkin saapui juuri sopivaan aikaan jottei akku hyydy täysin kesken menon!


 


Aikaisempia veistoksiani voitte käydä kurkkaamassa seuraavista paikoista: 


 


Mikä on tämän päivän aforismini?


Takuuvarma keino säilyttää itsensä luovana,


pakota itsesi oppimaan jotain uutta.


 


 


╔══╗ ♫♫♪¸¸.•*¨*•♫♪¸¸.•*¨*•♫♪        


║██║ ♪♪


║██║♫♪                                        


║ ◎♫♪♫


╚══╝


 


 


 

Miksi juuri minä olisin sopiva testaamaan Huawei P10 puhelinta?

 

Kyseinen puhelin tulisi olemaan ensimmäinen Android käyttöjärjestelmän puhelin, joten pystyn kertomaan ensireaktion iOs->Android siirtymästä. 

 

Rakastan valokuvaamista niin järkkärillä kuin puhelimellakin ja puhelimen kamera onkin minulle se tärkein ominaisuus puhelimessa. Testijakson aikana puhelin pääsee mukaani kesälomareissulle, jossa erityisesti kamera pääsee todelliseen testiin.

Moi! Simo tässä jälleen, joillekin olen ehkä tuttu jo aiemmista kuulokearvosteluistani ja muille tässä hieman taustaa itsestäni: olen 31-vuotias markkinoinnin ja mainonnan ammattilainen, jonka päivät kuluvat mm. mainosten suunnittelemisen ja toteuttamisen parissa. Vietän paljon aikaani erinäisten teknisten vimpaimien parissa ja vaikken olekaan ns. kännykkäfriikki, niin kulutustavarana niitä on tullut nyt käytettyä paljon reilun 20 vuoden ajan.

 

Hiljalleen ominaisuuksien lisääntyessä olen huomannut oman käyttöni painopisteen siirtyvän puhelimen perinteisestä käytöstä erilaisten sovellusten hyödyntämiseen jopa ammattikäytössä ja olenkin kiinnostunut selvittämään mihin kaikkeen moderni kännykkä parhaimmillaan pystyy. Myös Huawein kuvausominaisuudet ovat erittäin merkittävä kiinnostuksenaiheeni, koska olen intohimoinen video- ja valokuvaaja myös työni ulkopuolella.

 

Mitä mä tarjoan teille on huolellisesti etukäteen mietityt testit sovitun aikataulun mukaisesti monista eri näkökulmista laadukkaina videoina taatulla Turun murteella ja videota täydentävinä teksteinä, joissa koitan tuoda ilmi laitteen hyvät kuin huonotkin puolet niin objektiivisesti kuin pystyn. Aion tehdä mahdollisimman laajalti vertailua muihin vastaaviin tuotteisiin, kenttätestejä eri ominaisuuksilla, fiiliksiä päivittäisestä käytöstä, ensifiilikset, "unboxaus" ja prosessin aikana vielä mieleen tulevat muut jutut.

 

Pieni pikainen videomuotoinen tervehdykseni: https://youtu.be/1v5lw6yzJPs

Hei! Tässäpä teille tarjoutuu testaajaksi sellainen puhelimen suurkuluttaja joka tekisi kännykällä jopa ruuatkin perheelle jos se olisi jo mahdollista. Joku kommentoisi tähän varmasti heti että soita pizzan kotiinkuljetus ja "tadaa!", ruoka on valmista mutta sitä en nyt tässä tarkoittanut :)

Käytän puhelinta työkseni puhumiseen sekä erilaiseen viestimiseen kaikilla nykyisen puhelimeni mahdollistamilla tavoilla. Vapaa-ajalla shoppailuun, eri yhteisöissä pyörimiseen, keskusteluun/kommentoimiseen, no siihen mitä me kaikki tänä päivänä harrastamme.

 

Mutta se tärkein ominaisuus, kuvaus...nykyinen luurini Sony on pettänyt minut täysin 😞 Edes lapseni eivät anna minun kuvata heitä koska kuvan laatu on heidän mielestään täydellisen kaoottista. No, lapsiani en tässä testissä kuvaisikaan vaan luvassa olisi mm. lukemattomia kuvia luonnosta. Lähes päivittäin löydän itseni kuvaamasta eri lajeja mitä täältä Suomen maasta meillä löytyy.

 

Laitanpa oheen eilen muutaman kännykälläni ottaman kuvan ...arvatkaa mitä kuvissa on....no jos ette saa selvää, toisessa on fasaani ja toisessa hirvi. Yritin zoomailla lähemmäksi, mutta ei se Sony tehnyt "työtä käskettyä" vaan sumensi tällöin koko näkymän.

 

Eli mikäli olisin onnekas ja tulisin valituksi teille testaajan rooliin, lupaisin materiaalia aina siitä hetkestä lähtien kun puhelin on laatikkossa postin tiskillä (toki tämä kuva otettuna nykykameralla, mutta jos otan kuvan ihan läheltä, ei tarvitse zoomata...) Tulisi rehellisiä kokemuksia puhelimen toiminnoista, toimivuudesta sekä varmasti paljon kuvamateriaalia!

 

 

Hei!

 

Puhelin osuisi aika mahtavasti juurikin omaan osaamisen vahvuusalueeseen, tiedän jonkun verran kameratekniikasta sekä harrastan kuvausta muutenkin. Sen lisäksi videokuvaaminen on lähellä sydäntä, sekä laitteet löytyvät varsin ammattimaisen kuvamateriaalin tuottamiseen. Olen aina ollut kyltymättömän kiinnostunut kulutuselektroniikasta, sekä seuraan alaa aktiivisesti. Olen myös tehnyt aikaisemmin arvosteluita matkapuhelimista, lähinnä OnePlus X -sekä 3 puhelimista.

 

Tässä mainitsemani arvostelut:

https://www.youtube.com/watch?v=_Ly_7zIz7dQ

https://www.youtube.com/watch?v=S5bWvr_9h8U&t=1s 

https://www.youtube.com/watch?v=QAH8zRd1AyM

https://www.youtube.com/watch?v=KG5bOsuQ6XA&t=17s

 

Nykyinen kuvauskalusto on myös matkan varrella kokenut päivityksen, joten laadullisesti ei ylläolevista videoista ainakaan alaspäin mennä. 

 

Tuotan myös sisältöä instagramiin, josta näkee myös kuvauksellisen tason:

https://www.instagram.com/ooidort/

 

- Osku Kinnunen

Morjens! 
Digikokkina minua kiinnostaa ohjelmoinin lisäksi videokuvaus ja valokuvaus. 
Omassa ammatissa joudun testailemaan verkkosivujen toiminallisuuksia useissa eri laitteissa joten on jos jonkinlaista

puhelinta ollut testissä. Nyt olisi kyllä mukava tehdä myös youtube kanavalleni ihan oikea tuotetestaus video sillä sellaista en ole vielä tehnyt ja uuden tekeminen kiinnostaa aina.

Kuvaominaisuuksien lisäksi käyttöliittymät ovat arkipäivää minulle ja halausin nähdä kuinka Huawei on muokannut Androidin GUI:ta.

Testaajana olisin kriittinen kenelle puhelin sopii ja millaiseen tarkoitukseen, luulen että anoppini tykkäisi tästä koska hyvä kamera :D 

T: Digikokki - Andreas
https://www.youtube.com/channel/UCUTODaf4IKoI8C5SVThfbcw


 

Miksi juuri minä olisin hyvä testaamaan Huawei P10 -puhelinta?

 

Minulla ei ole aikaisemmin ollut kuin windows pohjaisia puhelimia, olisi todella mukavaa kokeilla noinkin laadukasta android- järjestelmällä varustettua puhelinta, hakusessa olisi muutenkin uusi puhelin vanhan microsoft lumia 550 tilalle, Otan jonkin verran kuvia vapaa-ajalla, olisin todella kiinnostunut kyseisestä  älypuhelimesta.

Miksi juuri minä olisin hyvä testaamaan?

 

Tykkään valokuvaamisesta luonnossa ja suorituskyky ja muisti sekä nopea 4G yhteys tärkeitä asioita 

Ostan puhelimia harvakseen ja sen ostoon pitää olla joku syy eli entinen mennyt rikki tai on jo liian "vanha".Olen myös kiinnostunut puhelimien tekniikasta ja yleensä testailen modattuja firmwareja.Käytän yleensä puhelinta siihen puhumiseen,musiikin kuunteluun ja netin selailuun joten wlanin/4g toimivuus on tärkeää.kokemusta on aikaisemmin samsungin puhelimesta ja nykyisestä honor 7:ta ja  koska siihen ei saa nougattia(Kirin 935/Mali-T628 MP4 ei tue vulkania) niin tarvitsisin uudemman puhelimen.Kyseisessä puhelimessa kiinnostaisi SuperCharge-pikalatauksen toimivuus ja miten usb type-c toimii tietokoneen kanssa.Kamerassa lähinnä kiinnostaisi että kuinka hyvin se zoomaa eli näkyykö piirilevyn mikropiiristä tekstit.Myös bt kuulokkeiden toimivuus kiinnostaisi.:)

Hoi!

Juuri sopivasti, oma vanha lg v10 puhelin teki tenät ja olenkin jo tutkaillut mahdollisia korvaajia.

Päivätyökseni olen IT alalla ja iltahommina vedän ryhmäliikuntaa ja ylläpidän erilaisten yritysten nettisivuja (ravintola, yökerho, keilahalli, kuntosali). Näihin hommiin Huawei P10 sopisi kuin isketty, sillä joudun monesti päivittämään lennosta nettisivuja mobiilisti puhelimella ja tällä kamera/näyttö kombolla se onnistuisi helposti.

Otan myös päivittäin kuvia päivätyössäni ICT puolen asioista ja näissäkin kuvanlaatu ratkaisee.

Olen ollut erilaisten puhelinvalmistajien kanssa tekemisissä, mutta Huawei on vielä jäänyt testaamatta. Työssäni saan käsiini myös muiden mallien vaihtoehtoja, mutta ne ovat ns. tunnettuja brändejä, joten tätä olisi hyvä myös vertailla niihin.

Ryhmäliikuntatunnit suunnittelen puhelimella, kuuntelen viimeisimmät musiikit myös sitä kautta, sekä katson videot jos lisenssitunti on kyseessä. Tarvitsen myös puhelimen, missä akku varmasti riittää ja sen saa nopeasti ladattua, kun musiikki tunneilla soitetaan puhelimesta, käyttökokemusta tulee siis monelta osa-alueelta.

 

Tomppa

 

 

Juu, elikkäs pakko kokeilla onnea tämän kerran kun tämä vaikuttaa ihan mun hommalta! Tosiaan, kävi niin puhelimen kanssa viime vuonna(Sony Z3+) että olin menossa katsomaan kaverin keikkaa ja puhelin sitten lätsähti kuoret auki betonille bussista tultuani. Noh, tietenkin rikki kokonaan samantien, ja kyseessä oli alle puolen vuoden vanha luuri (ei mennyt vakuutukseen). Sitten yritettiin korjata, mutta jostain kumman syystä puhelimella ei voi soittaa mutta siihen voi, myös koko järjestelmä aivan sekaisin. Puhelin jäi korjaukseen ja nyt olenkin käyttänyt kaverin vanhaa HTC:ta koko sen ajan.. olisi hienoa saada puhelin, mikä toimisi! Nyt tällä kaverin puhelimellakin ongelmia, mm. ei tunnista sim-korttia ajoittain. 

Olisi hienoa palauttaa tämä puhelin ja saada kerrankin puhelinasiat kuntoon ja saada inspistä uudesta, omasta puhelimesta! 

Terkuin, Kaisa :)

 

Miksipä juuri minä olisin hyvä testaamaan Huawei:n luuria?

 

Noh, keksitääs jotain;) Takana on vuosia Nokia ja Microsoftin puhelinten kehitystyössä. Lähes koko tuon ajan minulla oli jokin uusi puhelin testattavana, joten uusien luurien kanssa leikkimisestä on kokemusta. Eikä vielä kyllästytä;) Käyttelen normaalista hyvin suurta osaa luurien ominaisuuksista ja taustasta johtuen niistä aika paljon tiedänkin. Samasta syystä minulla on myös aika iso kasa eri valmistajien erilaisia oheislaitteita (WLAN/BT/BTLE/NFC) bt-kuulokkeita/kaiuttimia, aktiivisuusrannekeita, NFC:tä tukevia härpäkkeita ja WiFi/WiFi Direct/Miracast-laitteita. Tietysti kiinnostaa myös miten Huawei pärjää vanhan työnantajan vahvuusalueilla, esim kameran laatu ja kuvanvakaimen suorituskyky tai kuinka tarkka/nopea on paikannus.

 

Tähän asti olen käyttänyt vain Symbian/Windows Phone älyluureja, joten Android-puhelimena on uusi tuttavuus ja mielenkiintoinen vertailukohta. Tableteissa toki olen Androidia käyttänyt, joten aika tuttu se nyt kuitenkin on. Ekana haasteena taitaa olla windows puhelimen kontaktien ja muun sisällön saaminen Huaweihin. Toinen mielenkiintoinen äkkiseltään mielentuleva asia on pilvipalvelut. Onedrivea olen aika paljon käyttänyt, mielenkiintoista nähdä toimiiko googlen pilvi yhtä hyvin puhelimen kanssa. Tai no, odotan sen kyllä toimivan paremmin. Minulla on myös jotenkin päässä listattuna winkkariluurin hyviä ja huonoja puolia, olis ihan kiva päästä avautumaan niistä jossain;)

 

 

 

Miksikö MINÄ olisin sopiva testaamaan Huawein uutta lippulaivaa?

 

Noh, voinhan vaatimattomasti sanoa että olen pikkulapsesta asti ollut kiinnostunut kaikenlaisesta elektroniikasta, ja nyt datanomi-opiskelijana se into on vain jatkanut kasvuaan. Nykyisenä luurina pidän Samsung Galaxy S6:tta, joka on luultavasti tänä vuonna menossa vaihtoon, sillä alkaa tuntua käteen jo liian pieneltä.

Olisin mielestäni hyvä testaamaan Huaweita, koska osaan keskittyä kaikkiin eri kriteereihin yksittäisesti, ja varsinkin teknisiin tietoihin ja kameroihin. Tietenkin kun tulee kysymykseen yhteisölle kirjoitettavat arvostelut, tuleehan sitä tekstiä pakostikkin todella paljon, ja kuvia totta kai ottaisin heti varmasti kymmenkunta kappaletta, sillä näkyyhän takapihalta hienot metsät, jotka valaistuvat iltaisin kauniisti oranssiin ja punaiseen, sekä näkyyhän tästä paikallinen laskettelukeskuskin ja tottakai kun omistan huippukuulokkeet, niin tuleehan sitä musiikkia kuunneltua paljon ja saa nähdä mistä puhelin olisi tehty:cathappy:.

 

Toivottavasti saisin mahdollisuuden päästä ensimmäistä kertaa tekemään arvostelua isolle ja mukavalle yhteisölle :)

 

Tässä mun videohakemus! :)

 

Jep. Huawei P10 kuulostaa korvaani keskihintaiselta älypuhelimelta, jossa on edistynyt kamera, joka on samalla sen paras ominaisuus. Olen harrastanut valokuvausta iPhonella useampia vuosia, mutta Huawein laitteet ovat täysin uutta minulle. Android-maailma olisi iPhoneen tottuneelle myös hiukan uudempi kokemus syvällisesti.

Olen unboxannut Asus Padfonen joskus aikoinaan, joten tämä tyylilaji ei ole uusi minulle. Olen ylipäätään varsin innostunut uusista kännykkäideoista ja -maailmasta.

Tykkään siis kuvata ulkona ja liikkuessani Vantaalla ja Helsingissä. Nyt kun on jo kesä, niin kuvattavaa riittää, mielenkiintoisia aiheita löytyy.

Saisinpa tilaisuuden päästä korkkaamaan uusi Huawei P10!

Nopea akkulataus tulee myös tarpeeseen, se herättäisi varmasti tyytyväisiä ihastuksen ääniä, sillä en halua istua tuntitolkulla lataamassa puhelinta pistorasian vieressä.

Huawei P10 on varsin mielenkiintoinen uutuus, johon on satsattu aikaa ja ideoita. Testaisin mielelläni näiden ideoiden toimivuutta minun näkökulmastani. Olen liikkuvainen, urbaani luontokuvaaja ja luonteeltani huolellinen ja rehellinen, kynä pysyy hyvin kädessä tai sormet näppäimillä.

 

Valokuvia ja videoita:

https://www.instagram.com/mark4gsus/

 

 

Täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee insinööriopiskelija, joka on kyllästynyt pettymään puhelimiin. Tykkään ihan hirveästi kuvata sekä ihan kuvia että myös videoita. Mulla on myös Youtube-kanava, jonne monesti koitan kuvailla sisältöä. Intohan siihen on tässä hieman lopahtanut, kun nykyinen puhelimeni ei ihan vastannutkaan lupauksia ja odotuksia. Mulle nimenomaan tärkeintä puhelimessa on hyvä kamera. Mikään ammattilainen en kuvaamisessa ole, joten toisin sitten perustallaajan näkökulmaa tähän asiaan. Tämän kameran käytön lisäksi puhelimella tulee paljon surffailtua, katseltua videoita ja pelailtua. Käytän puhelinta aika paljon. Tämän vuoksi mulle on myös tärkeää, että puhelin ei yhtään töki. Jotkut puhelimet on hidastuneet ihan hirveästi vuoden jälkeen käytössä. Tämä testijakso nyt ei taida ihan vuotta kestää, mutta itse ainakin lupaan kertoa kuulumiset myös vuoden jälkeen, mikäli testaajaksi pääsen! Tämä tietenkin sillä ehdolla, että pidän puhelimesta ja haluan sen pitää. 

 

Olen aiemminkin tehnyt tuotetestauksia, joskaan en koskaan elektroniikasta. Olen kuitenkin tunnollinen tuotetestaaja. Täytän aina vähintään minimivaatimukset, mutta hyvän tuotteen osuessa kohdalle, saatan innostua kirjoittelemaan paljon enemmänkin. 

https://www.twitch.tv/videos/126437035?t=1h56m48s

Moikka!

Videon muodossa hakemusta testaajaksi, olihan vaikiaa olla kameran edessä. :smileyvery-happy:

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Kiitos kaikille, ilmoittautuminen päättyi viime yönä. Seuraavana on voittajien valinnan aika jonka teemme tämän päivän aikana. Laitamme privaa voittajille ja julkaisemme nimimerkit myös täällä blogissa :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

No niin, valinnat on nyt tehty, huh huh.


 


Kiitos kaikille kun haitte mukaan. Luurit olisi voinut lähettää kenelle tahansa ja varmasti olisimme nähneet hienoja testirapsoja. Mutta kun kaksi piti valita kun vain kaksi luuria oli jaossa niin tämä meni lopulta arpomiseksi.


 


Kerroimme vinkkinä tuolla ylhäällä, että arvostamme erityisesti videosisältöjä ja hakijoiden joukossa oli lopulta kolme sellaista, jotka tekivät videon pelkästään tätä skabaa varten. Joten päädyimme lopulta arpomaan kolmen joukosta kaksi voittajaa, muutoin emme olisi päässeet yksimielisyyteen. Ja voittajat ovat:


 


 sekä @TomiPi, onneksi olkoon :)


 


Jäämme innolla odottamaan mitä tuleman pitää. Rapsathan ilmestyvät ajallaan tänne joten ottakaahan topicki seurantaan.


 


Kiitos kaikille vielä kerran. Seuraavaan kertaan, olkaahan kuulolla.


 


Ps. Sony Xperia XZ Premium-skaba on vielä kesken, jos et ole osallistunut siihen vielä niin osallistu Sony-skabaan täällä.


 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Tiedoksi:

Tiettyjen käänteiden jälkeen olemme tilanteessa, jossa valitsimme vielä kolmannen voittajan ja hän on @vaaleansininen. Huawei P10 on toimitettu myös hänelle joten tulemme näkemään testijuttuja kolmelta testaajalta :)

Onneksi olkoon voitosta vaaleansininen!

Vastaa