Äitienpäivä - lahjavinkit rakkaalle

  • 28 April 2022
  • 0 kommenttia
  • 9 katselukertaa

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13

 

 Toukokuun toisena sunnuntaina juhlitaan äitienpäivää! Silloin ansaitun huomion saavat äidit, isoäidit, bonusäidit, äitihahmot, meille kullekin tärkeät elämämme emot. Tänä vuonna päivää päästään juhlimaan varsin varhain, jo 8.5. Tänä vuonna saamme myöskin viettää keväistä päivää kuka ties vielä valkeilla hangilla, mutta ehkäpä siitäkin huolimatta jokunen valkovuokko löytää aurinkoiselta rinteeltä tiensä äidin aamiaispöytään. Olemme koonneet verkkokauppaamme monipuolisen kattauksen lahjaideoita, joista saat apua lahjanvalintaan. Alla vielä muutama nosto, josta voi olla erityisesti iloa saajalleen! Sporttista äitiä voisi ilahduttaa uusi älykello, josta löytyy monipuolisesti liikkumiseen liittyviä ominaisuuksia. Ehkä äiti on tavoitteellinen liikkuja, jolla siintää mielessä kesäinen maraton tai triatlon. Kenties hän rakastaa ottaa omaa aikaa arjessaan liikkuen lähimaastossa luonnon äänistä, äänikirjasta tai lempimusiikistaan nauttien. Varsinkin jälkimmäiselle mieleinen lahja voisi olla uudet kuulokkeet. Niiden avulla saa ajatukset liitoon ja jalat rytmikkääseen askellukseen. Pienen ripauksen luksusta arkeen tuovat huulipunapuikkoa muistuttavat kuulokkeet, joissa yhdistyy niin toiminnallisuus kuin silmää hivelevä muotoilu.  

 Onko äiti innostuva, ennakkoluuloton ja vauhdikas hurjapää? Hänhän saattaisi innostua sähköpotkulaudasta! Jos äiti esimerkiksi asuu kaupungin ytimessä, voi potkulauta olla varsin hyödyllinen menopeli, jolla saa parhaimmillaan joudutettua arjen siirtymisiä paikasta toiseen. Viime aikoina suosiotaan nostaneet kulkupelit yleistyvät katukuvassa, ja jos sähköpotkulaudan hankkii, kannattaa sille pariksi harkita myös kypärää. Toinen liikkuttava lahjavalinta ja kaikenikäisille perheenjäsenille iloa tuova hankinta on Nintendo Switch -pelikonsoli. Sillä pelaa niin äiti kuin jälkipolvikin legendaarisia ja modernisoituja Super Mario - ja Donky Kong -pelejä, mutta yhtälailla myös 2020-luvun uutuuksia. 

 Jos lahjansaaja on kotoilua arvostava ja kodin viihtyvyyteen sekä toimivuuteen panostava ihminen, niin hänelle voisi sopia lahjaksi älykotiteemaan sopiva paketti. Tätä nykyä on saatavilla lukuisa määrä erilaisia valaisimia, joita voi hallita vaikka puhelimen kautta. Jos haluaa varmistua turvallisuudesta ja perheenjäsentensä yhteydenpidosta, on Telia Smart Family -sovellus hyvä lisä kaikkien perheenjäsenten puhelimiin. Tämä voi olla hyvä toiminto erityisesti perheessä, joissa on alakouluikäisiä lapsia.  Jos lahjansaaja suosii vihreitä arvoja ja on vailla uutta puhelinta, kannattaa hänelle harkita lahjaksi Telia Recycled -puhelinta. Se on sekä edullinen että ekologinen vaihtoehto upouudelle laitteelle. Voit olla luottavaisin mielin, vaikka puhelin onkin käytetty. Se on käynyt huolellisen tarkastuksen läpi ennenkuin on päätynyt kauttamme takaisin markkinoille.  Aineeton lahja voi olla saajalleen mitä mieluisin, vaikkei siitä saakaan revittyä paperikäärettä ympäriltä ja arvailtua paketin muodosta mitä sisältä mahtaa löytyä. Sellainen lahja voi olla C More, josta löytyy varmasti niin äidille kuin koko perheelle mieluista katsottavaa. Myös virtuaaliliput Telia TV vuokraamoon yllättää saajan. Siihen kylkeen kun lupaat hankkia leffaherkut ja sopia yhteisistä TV-tuokioista pitkin kesää aina vaikka syksylle asti, niin pitkäkestoinen ja porukkaa yhteen kokoava lahja on valmis! 

 Millaisia äitienpäiväperinteitä sinun perheelläsi on? Onko jotain ikimuistoista lahjaa, jonka olet antanut tai saanut? Kenties itsetehty upea kortti tai vessapaperirulla-askarteltu, jolle ei löydy vertaa?  Lue myös:
0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa