Apua laitteiden käytön kanssa – interaktiivinen laitetuki mobiilaitteille

  • 16 November 2021
  • 2 kommenttia
  • 96 katselukertaa


 


Tarvitsetko apua puhelimesi asetusten määrittämisessä? Tai etsitkö apua sähköpostitilisi asetusten määrittämiseksi laitteellasi? Teimme etsintätyön puolestasi, ja koostimme sivustollemme interaktiiviset laitekohtaiset ohjeet, jotka toimivat apunasi älypuhelimeesi sekä nettilaitteisiisi liittyvissä kysymyksissä.


 


 


Kuvalliset laiteohjeet älypuhelimille ja modeemeille


 


Laitetuki-sivustolla pääset katsomaan kuvallisia step-by-step käyttöohjeita moniin eri tarpeisiin, kuten älypuhelimen verkkoasetusten palauttamiseen, mobiilidatan käytön estämiseen ja lukituksen poistamiseen PUK-koodin avulla. Löydät sivustolta ohjeet myös modeemeihin liittyvissä kysymyksissä, kuten Wi-fi-kanavan vaihtamiseen sekä langattoman verkon nimen ja salasanan muuttamiseen. Ohjeiden seuraaminen onnistuu kätevästi kuvallisia ohjeita seuraamalla.


 


Sivustolta löydät ohjeita suosituimpien valmistajien laitteille, kuten Applen, Samsungin, OnePlussan kuin Huawein älypuhelimille. Nettilaitteista löydät ohjeita Arriksen, Ciscon, Sagemcomin, Technicolorin ja Zyxelin modeemeille. Yhteensä erilaisia laitteiden käyttöohjeita löytyy 61 kappaletta. 


 


  


Voit etsiä suomenkielisiä käyttöohjeitamme sivuston oikean ylälaidan hakukentästä etsimällä esimerkiksi laitevalmistajaa tai laitteen nimeä. Käyttöohje aukeaa suoraan sivustolle, joten ohjetta ei tarvitse erikseen ladata. Kuvallisia ohjeita on kätevä seurata samaan aikaan, kun tarvittavat toimenpiteet tekee laitteelle ohjeissa kerrotun opastuksen mukaisesti.


 


   


Lisää käyttohjeita löydät Asiakastuki-sivustoltamme. Asiakastuestamme löydät valtavasti tietoa muun muassa Wi-fin käytöstä, Telia TV:stä sekä yhteyksien tilaamisesta, käytöstä ja vikatilanteista. Tarpeen mukaan voit kääntyä myös meidän Telia Helpin puoleen, josta saa avustusta laitteiden asentamisessa, kytkemisessä ja käyttöönottoon liittyvissä ongelmatilanteissa. 


 


 

 


Lue lisää:2 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Kiitos siitä. Onhan tämäkin edes jonkinlainen alku , mutta toivottavasti ohjeita tulee pian lisää. Kilpailijalla on vastaava ollut jo vuosia ja laite- ja ohjemäärä on ihan eri tasolla.

 

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/matkapuhelinliittymat/laiteohjeet/ 

 

Pankaahan toimeksi. 😉>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Paljonhan sieltä jo laitteita löytyy, mutta ei tokikaan vielä kaikkia. Erinomainen alku kuitenkin ja varmasti moni saa tuon kautta apua pienissä ongelmissa. Mutta ehdottomasti näitä tehdään lisää! 

Vastaa