Skip to main content
Esittely

Esittelyssä uusi Samsung Galaxy Watch7 -älykello

  • 17 July 2024
  • 0 kommenttia
  • 96 katselukertaa
Esittelyssä uusi Samsung Galaxy Watch7 -älykello

Samsung Galaxy Watch7 on yksi Samsung Galaxy Unpacked -tilaisuuden tuoreimmista julkistuksista. Galaxy Watch -kellosarja on tunnettu kestävyydestään niin akun kuin rakenteenkin suhteen, ja tämäkään malli ei ole poikkeus. Galaxy Watch7 -kellon lisäksi julkistettiin myös kaikkien aikojen kestävin Samsung Galaxy Watch Ultra. Nämä uutuudet ovat varusteltu Galaxy AI -tekoälyavustajalla, joka ehdottaa älykkäitä suosituksia saavuttaaksesi asettamasi tavoitteet. 

 

Tämäkin tuote on saatavilla asiakasetuhintaan!

 

Galaxy AI oppii tuntemaan kehosi

 

Tänä vuonna Samsungin uutuuksissa nähdään päivitetty Galaxy AI, joka toimii henkilökohtaisena valmentajanasi oppien kehostasi ja tottumuksistasi. Kello mittaa jatkuvasti lämpötilaasi niin levossa kuin liikkeellä, sekä sykettäsi huipputarkan BioActiveSensor2:in avulla. Valmistajan mukaan se mittaa jopa 30 % tarkemmin sykettä ja verenpainetta aikaisempaan BioActiveSensoriin verrattuna. Saat tarkkaa dataa harjoitteluistasi, joiden avulla parannat aktiivisuuden tavoitteitasi. 

Galaxy AI seuraa unitottumuksiasi, joiden pohjalta se tarjoaa sinulle räätälöityä uniaikataulua. Tavoitteena on tietenkin mahdollistaa paremmat unet ja kunnon palautuminen. Unen aikana se mittaa ihosi lämpötilaa, jonka perusteella kello auttaa ennustamaan yhdessä Natural Cyclesin avulla, missä vaiheessa kiertoasi olet. 

Voit ladata itsellesi Samsung Health -sovelluksen, jonka Booster Card -ominaisuus tarjoaa sinulle räätälöityjä neuvoja hyvinvointisi tueksi. Sitä kautta saat muistutuksia, hyödyllistä tietoa sekä kannustuksia, kuten “Nyt on hyvä hetki ottaa iisisti”, “Valmistaudu nukkumaanmenoon rentouttavalla meditaatiolla” tai “Viime viikolla leposykkeesi poikkesi ikäryhmäsi keskimääräisestä vaihteluvälistä”. Tämän kellon kanssa voit siis olla huoletta, sillä se mittaa puolestasi mahdolliset poikkeamat ja ilmoittaa niistä välittömästi.

 

Jopa 40 tuntia käyttöaikaa ja vahvat kestävyysluokitukset

 

Samsung lupaa akun kestävän jopa 40 tuntia. Kello tukee myös langatonta latausta, Galaxy Watch7 on ensimmäinen ulkoliikuntakello, jossa on 3 nanometrin 5-core -sovellusprosessori ja big.LITTLE-rakenne. Uusi siru ja algoritmi mahdollistavat tekoälyominaisuuksien pyörittämisen, sekä parantavat energiatehokkuutta jopa 30 % aikaisempiin Galaxy Watch -kelloihin verrattuna. Lisäksi 32 gigatavun tallennustila ja 2 gigatavun RAM-muisti nopeuttavat sovellusten käyttöä.

Samsung Galaxy Watch7 on suunniteltu kestämään aktiivista elämäntyyliä. Veden- ja pölynkestävyysluokitukset IP68 ja MIL-STD-810H sekä vahva Armor Aluminium2 -materiaali tekee siitä nappivalinnan niin salille kuin toimistoonkin. Paranneltu GPS toimii kaksoistaajuus-GNSS (L1+L5) -piirisarjalla, joka paikantaa sijaintisi vilkkaassa kaupunkiympäristössä. Se tarjoaa myös tarkat tiedot kuljetuista reiteistä haastavissakin olosuhteissa, kuten metsässä tai vuorilla seikkaillessa.

 

Mukauta tyyliisi sopivaksi

 

Samsungin viimeisin käyttöliittymä One UI 6 tuo mukanaan kellon ulkonäöllisiä mukautustoiminteita. Pystyt järjestelemään sovelluksia alkunäytöllä tai suunnittelemaan 3D-hahmoja ja blurrattuja taustakuvia. Voit käyttää kelloa myös etälaukaisimena valokuvien otossa: nappaa kuva vain nappia painamalla ja tarkista otos samantien! Jos kyllästyt rannekkeeseen tai haluat vaihtaa sen tyyliisi sopivaksi, one-click-systeemin avulla saat kellosta hetkessä uuden näköisen.

Samsung Galaxy Watch7 on saatavilla kahdessa eri koossa, 40 mm ja 44 mm, joten voit valita juuri ranteeseesi sopivimman kellotaulun. Pienempi malli on saatavilla beigen värissä ja suurempi vihreänä. Molempiin kokoihin pystyt valitsemaan myös yhteystekniikan tarpeesi mukaan; joko Bluetooth tai Bluetooth + 4G. Omalla nettiyhteydellä varusteltu malli tuo vapautta, sillä sinun ei tarvitse pitää puhelintasi kaikkialla mukana. Kaikki hoituu kellolla; se analysoi treenisi, voit vastaanottaa puheluita sekä maksaa tarvittaessa ostoksia. Bluetooth-versio vaatii puhelimen aina tietylle säteelle, jotta yhteys toimii laitteiden välillä.

 

Tekniset tiedot

 

  • Näyttö: 40 mm / 44 mm safiirikristallilasi
  • Suoritin: Exynos W1000
  • Anturit: Optinen sykeanturi, kiihtyvyysanturi, barometri, gyroanturi, geomagneettinen anturi (kompassi), valoanturi
  • Muisti: keskusmuisti 2 Gt, tallennustila 32 Gt
  • Akku: 300 mAh / 425 mAh
  • Luokitukset: 5ATM, IP68, MIL-STD-810H
  • Liitettävyys: Bluetooth / 4G & Bluetooth
  • Mitat: 40,4 x 40,4 x 9,7 mm / 44,4 x 44,4 x 9,7 mm
  • Paino: 28,8 g / 33,8 g
  • Myyntipakkaus: Galaxy Watch7 -kello koossa S tai L, HNBR-One-Click-ranneke, langaton laturinappi piuhoineen ja pikaopas.

 

 

Onko sinulla käytössäsi jokin Galaxy Watch -kello? Jaa kokemuksiasi! 😍

 

 

--

Lue myös:

 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa