Kuukauden aktiivit, elokuu 2022

 • 1 August 2022
 • 9 kommenttia
 • 28 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
 • Yhteisömanageri
 • 10239 kommenttia
Kerää pisteitä ja voita


 


Kirjoittele, kysy ja kommentoi. Neuvo muita. Samalla keräät pisteitä. Palkitsemme top 3 eniten pisteitä keränneet tuotepalkinnolla.  Arvomme myös yhden voittajan kaikkien pisteitä keränneiden keskuudesta. 


 


Voit halutessasi myös lahjoittaa voittamasi palkinnon jollekin toiselle yhteisöläiselle ja jakaa näin hyvää mieltä eteenpäin. Jos joku tietty yhteisöläinen on jäänyt mieleesi, hän on esimerkiksi auttanut toisia erityisen hyvin, tai hän on kirjoittanut jonkun tosi hyvän kommentin, tai hän kirjoittaa aina tosi tsemppaavasti tjsp. niin voit halutessasi lahjoittaa palkintosi hänelle 🙂>


 


Palkinnot elokuussa


 


Voit valita yhden seuraavista Telian brändituotteista:


  • Aineeton palkinto --> Telia TV -leffavuokrauksia (4 maksutonta leffaa valintasi mukaan)

 • Aineellinen palkinto 1 --> Nimimerkilläsi tuunattu, uniikki Telia Yhteisö -kahvimuki

 • Aineellinen palkinto 2 --> Langaton latausalusta

 • Aineellinen palkinto 3 --> Langaton varavirta-akku

 • Aineellinen palkinto 4 --> Juomapullo (lasia)

 • Aineellinen palkinto 5 --> Juomapullo (terästä)


  


Palkintojen arvo noin 20€ per palkinto.


 


Mistä kilpailussa on kyse


 


Aktiivisuus Yhteisössä kannattaa! Aina, kun 


  • neuvot toisia

 • osallistut olemassa oleviin keskusteluihin

 • avaat uusia keskusteluita

 • tykkäät muiden kirjoituksista ja/tai kommentteista

 • saat muilta tykkäyksiä omiin kirjoituksiin ja kommentteihin


 


keräät itsellesi samalla pisteitä. Seuraamme pisteiden kertymistä viikottain ja syyskuun alussa palkitsemme kolme eniten pisteitä kerännyttä jäsentä.


 


Homma toimii näin


  1. Aloita keskusteluita, ratko ongelmia, kysy ja keskustele. Muista ottaa huomioon Yhteisön säännöt


 2. Julkaisemme keskiviikkoisin tässä kirjoituksessa sekä Yhteisön etusivulla top 10 eniten pisteitä keränneet jäsenet sekä heidän pistekertymänsä

 3. Syyskuun alussa julkaisemme elokuun top 10 eniten pisteitä keränneet jäsenet ja heidän pistesaaliinsa. Lähetämme elokuun top 3 jäsenille myös sähköpostitse tiedon voitosta ja samalla he voivat päättää, minkä palkinnon haluavat tai haluavatko lahjoittaa sen toiselle yhteisöläiselle. Arvomme samalla myös yhden voittajan kaikkien pisteitä keränneiden joukosta.

 4. Toimitamme palkinnot syyskuun aikana


 


Muutamia yksityiskohtia


  • Kilpailu on voimassa toistaiseksi. Uusi jakso alkaa kuukauden ensimmäinen ja päättyy viimeinen päivä

 • Pidätämme oikeuden olla kertomatta laskukaavaa, minkä mukaisesti pisteitä kertyy. Laskukaava on puolueeton ja se antaa kaikille yhtäläisen mahdollisuuden pärjätä kilpailussa

 • Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia kilpailuun. Jos teemme muutoksia, se astuu voimaan uuden jakson alkaessa 

 • Ainakin kilpailun alussa voit valita joko aineettoman tai aineellisen palkinnon väliltä, arvoltaan noin 20-30€. Jatkossa pyrimme ottamaan huomioon toiveenne palkintojen osalta. Voit ehdottaa esim. palkintoja Palkintoja Yhteisön kuukauden aktiiveille -ketjussa. Kilpailua on muutoinkin tarkoitus muokata toiveidenne pohjalta

 • Jos sinulla ei ole Telia TV:tä niin voit hankkia Telia TV -sovelluksen maksuttomat tunnukset ja hyödyntää maksuttomat leffat sitä kautta. Muista hyödyntää leffat 3 kuukauden aikana

 • Kyseessä on kilpailu, jolloin voittajat vastaavat mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen liittyvistä kustannuksista


 


Tsekkaa vielä kilpailun säännöt, klikkaa alta Lue lisää.


 


Jos sinulla herää kysymyksiä niin heitä kysymys tämän ketjun kommentteihin.


 


Onnea kilpailuun ja muista kertoa toiveesi kilpailun jatkoon liittyen Palkintoja Yhteisön kuukauden aktiiveille -ketjussa. Tsekkaa ketju muutoinkin, sieltä löydät myös tietoa siitä mihin kilpailulla pyrimme 😁>


 


Hide content


Kilpailun säännöt Telia Yhteisön kuukauden aktiivi -kilpailu


 


Kilpailun järjestäjä


Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus


Kilpailuun voivat osallistua kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet, Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa.


 


Osallistumisaika


Kilpailu on voimassa kalenterikuukausittain ja toistaiseksi. Kilpailu alkaa tämän jälkeen alusta aina kuukauden vaihtuessa ja päätyy kunkin kuukauden viimeinen päivä.


Telia Yhteisön ylläpito ilmoittaa erikseen kilpailun päättymisestä Yhteisön Kuukauden aktiivi -osiossa. Kilpailu päättyy kuukauden vaihtuessa.


 


Palkinnot • Kunkin kuukauden kolme eniten pisteitä kerännyttä Telia Yhteisön jäsentä palkitaan valintansa mukaan aineellisella (tuotepalkinto) tai ei aineellisella palkinnolla (Telian tuotteiden edut ja alennukset). Tämän lisäksi myös arvotaan yksi voittaja, kaikkien pisteitä keränneiden joukosta.

 • Yhteisön ylläpito julkaisee Yhteisön Kuukauden aktiivi -osiossa jokaisen kuukauden palkinnot sekä niiden arvot ennen uuden kilpailun alkamista.

 • Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.


 


Kilpailuun osallistuminen


Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun osallistuminen edellyttää Telia Yhteisön jäsenyyttä. Yhteisön jäseneksi voi liittyä maksutta kuka tahansa.


 


Telia Yhteisöön voi liittyä joko Telia-tunnusta tai olemassa olevaa sähköpostiosoitetta käyttäen. Yhteisöön rekisteröitymisen yhteydessä kysytään vähintään seuraavat tiedot: • Yhteisön käyttäjänimi

 • Salasana

 • SähköpostiosoiteOlet automaattisesti kilpailussa mukana, kun olet Telia Yhteisön jäsen ja olet aktiivinen kilpailukuukauden aikana Telia Yhteisössä. Tällaisella aktiivisuudella tarkoitetaan seuraavaa toimintaa: • Muiden Telia Yhteisön jäsenten ongelmien ratkominen. Keskustelun aloittaja voi merkitä keskusteluketjuun ratkaisuksi kommentin, joka ratkaisi juuri hänen ongelmansa. Myös Telia Yhteisön ylläpito voi merkitä keskusteluun hyväksytyn ratkaisun. Kilpailussa lasketaan, kuinka monta ongelmaa jäsenet ratkovat keskenään, eli kuinka monta hyväksyttyä ratkaisua jäsenet tuottavat Yhteisöön. Hyväksytty ratkaisu on merkitty keskustelussa ja kommentissa vihreällä ikonilla.

 • Keskusteluihin osallistuminen kommentoimalla muiden tai jäsenen itsensä aloittamia keskusteluita. Jäsen voi kommentoida myös Yhteisön blogitekstejä ja muita artikkeleita.

 • Uusien keskustelujen avaaminen. Jäsen voi avata Yhteisöön uusia keskusteluita haluamastaan aiheesta, kysyä apua muilta ja niin edelleen.

 • Muiden kirjoituksista ja/tai kommenteista tykkääminen.

 • Tykkäysten saaminen omiin kirjoituksiin ja kommentteihin.Pisteitä kertyy yllä mainitusta toiminnasta tietyn laskukaavan mukaisesti, joka on puolueeton ja joka antaa kaikille jäsenille yhtäläiset mahdollisuudet voittaa kilpailussa. Telia pidättää kuitenkin oikeuden olla julkaisematta kyseistä laskukaavaa. Telia myös pidättää oikeuden muokata laskukaavaa ilman eri ilmoitusta. Muutokset astuvat voimaan uuden kilpailujakson alkaessa.


 


Telia pidättää lisäksi oikeuden tehdä muutoksia siihen, millainen toiminta kerryttää pisteitä kilpailussa. Jos Telia tekee tällaisia muutoksia, Telia Yhteisön ylläpito kertoo muutoksista tässä kilpailun säännöt julkaisseessa keskustelussa. Muutokset astuvat voimaan uuden kilpailujakson alkaessa.


 


Kilpailuun osallistuva sitoutuu noudattamaan Telia Yhteisön sääntöjä ja sitoutuu myös siihen, ettei kerää pisteitä sääntöjen vastaisella toiminnalla, kuten esimerkiksi aloittamalla useita keskusteluita samasta aiheesta tai lähettämällä toistuvasti tarpeettomia ja sisällöttömiä viestejä ainoastaan pisteiden kerryttämistarkoituksessa. Kilpailuun osallistuvien keskusteluiden ja kommenttien sekä niiden sisältöjen tulee olla muutoinkin hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


 


Osallistumalla kilpailuun ja julkaisemalla materiaalia Telia Yhteisössä kilpailuun osallistuva Telia Yhteisön jäsen myöntää Telialle oikeuden hyödyntää kaikkea toimittamaansa materiaalia kaikessa toiminnassa ja eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta ja ilman aikarajaa. Kilpailuun osallistuva jäsen vastaa siitä, että hänellä on oikeus luovuttaa kyseessä oleva materiaali Telian käyttöön, materiaali ei loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia, mukaan lukien immateriaalioikeuksia tai yksityisyydensuojaa.


 


Kilpailussa kerätään tietoa siihen osallistuvista ainoastaan kuukausittaisten kilpailujen voittajien osalta, palkintojen toimittamista varten. Aineellisia palkintoja varten voittajalta kysytään sähköpostitse seuraavat tiedot:


  • Nimi

 • Osoite

 • Puhelinnumero


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Voittajien valitseminen ja palkinnon lunastus


Telia Yhteisön ylläpito laskee kuukausittain jäsenten kerryttämät pisteet, ja muodostaa niistä top 10 -listan. Listan top 3 -jäsenet palkitaan. Tämän lisäksi myös yksi voittaja arvotaan kaikkien pisteitä keränneiden joukosta.


 


Telia varaa oikeuden olla palkitsematta jäseniä, jotka ovat rikkoneet Telia Yhteisön sääntöjä tai Telia Yhteisön yleisiä käyttöehtoja, taikka jäsenen tuottamat sisällöt (aloitetut keskustelut ja kommentit) ovat muutoin ylläpidon näkemyksen mukaan hyvän tavan vastaisia tai eivät edistä tai hyödytä Yhteisöä millään tavoin.


 


Telia Yhteisön ylläpito julkaisee Yhteisön Kuukauden aktiivi -osiossa kuukausittain edellisen kuukauden top 10- sekä top 3 -listat. Listoilla olevat jäsenet on @-mainittu, jolloin he saavat tästä tiedon itselleen automaattisesti Yhteisön ilmoituksiin ja sähköpostiinsa. Tämän jälkeen ylläpito lähettää top 3 -jäsenille, sekä yhdelle arvonnassa voittaneelle sähköpostia siihen osoitteeseen, jota jäsen on käyttänyt rekisteröityessään Telia Yhteisöön. Sähköpostin avulla ylläpito sekä jäsen voivat sopia toimitetaanko jäsenelle materiaalinen vai ei materiaalinen palkinto. Jos jäsen valitsee materiaalisen palkinnon, ylläpito kysyy myös voittajan tiedot palkinnon toimittamista varten.


 


Jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) vuorokauden kuluessa sähköpostin lähettämisestä, ylläpito valitsee järjestyksessä seuraavan palkittavan kyseessä olevan kuukauden top 10 -listalta, tai arpoo uuden voittajan. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Tilanteessa, jossa ketään ei tavoiteta kyseessä olevan kuukauden top 10 -listalta, palkintoja ei jaeta.


Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


 


Ylläpito laskee viikoittain kertyneet pisteet sekä julkaisee päivitetyn top 10 -listan pisteineen aina seuraavan viikon keskiviikkoon mennessä.


 


Kuukauden kokonaispisteiden laskeminen, listojen julkaiseminen sekä voittajien kontaktointi tapahtuu aina kunkin kuukauden toisella viikolla.


  


Verot ja muut kustannukset


Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot kilpailun palkinnoista. Telia vastaa arvottavan palkinnon osalta arpajaisverosta. Kilpailussa palkitut vastaavat muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.


 


Henkilötietojen käsittely


Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa: https://telia.fi/tietosuoja.


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


 


Telia Finland Oyj


Helsingissä 1.8.2022  


9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Elokuun ensimmäiset pisteet on laskettu 🤗> Pistetilanne ajalla 1.8. - 14.8.2022:


 


@Purnipsi 319p


@Lanttilo 115p


@irritus 115p


@Anneli1986 90p


@kiisseli67 79p


@peekotu 73p


@Myynnix 66p


@snow28 66p


@Yaria 52p


@lasselusse 49p

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Tässä jälleen päivitetty pistetilanne, ajalla 1.8. - 21.8.2022 😁>


 


@Purnipsi 365p


@Lanttilo 188p


@irritus 150p


@Hannele2022 101p


@snow28 100p


@kiisseli67 96p


@Anneli1986 95p


 73p


@Yaria 73p


@peekotu 73p

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Tiedoksenne, että elokuun pisteiden laskenta viivästyy sairastapauksen vuoksi. Julkistamme kokonaispisteet niin pian kuin mahdollista! Kiitos kärsivällisyydestänne. 🤗>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Elokuun laskelmat on nyt valmiina. Pisteitä kertyi elokuussa kaiken kaikkiaan 150 jäsenelle. Saimme uusia nimiä top kymppiin sekä myös top kolmoseen 😍> 


 


@Purnipsi 541p


@irritus 262p


@Lanttilo 234p


@Hannele2022 212p


 191p


@kiisseli67 168p


@Yaria 166p


@tero812 128p


@Muuttuvaaika 114p


@snow28 114p


@Anneli1986 95p


 


Onneksi olkoon @Purnipsi & @irritus & @Lanttilo, Arvoimme myös yhden voittajan kaikkien pisteitä keränneiden joukosta ja arpaonni suosi nimimerkkiä @Kommentti123 🤗> Olen teihin sähköpostitse yhteydessä tämän päivän aikana.


 


Olin tosiaan sairaana, joten elokuun laskelmat viivästyivät. Myös syyskuun skaban lanseeraus viivästyi mutta ei huolta, pisteitä kertyy silti koko ajan ja julkaisen syyskuun sbaban myöhemmin tänään 🙂>

Kunniamerkki +4

Koskas paketti pääsee Postiin asti, kun Posti on odottanut lähetystä jo viikon?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Lanttilo  kirjoitti:

Koskas paketti pääsee Postiin asti, kun Posti on odottanut lähetystä jo viikon?
Saithan lähettämäni sähköpostin? Olen tulostuttanut pakettikortin valmiiksi ja siksi ilmoitus tuli jo nyt. Vielä kuitenkin menee jonkin aikaa, että pääsen palkinnon lähettämään, tämän kuun aikana eli sääntöjen puitteissa kuitenkin 🙂>

Kunniamerkki +4

Aattelin jo, että oli joku ongelma, kun osoitteessani on sekä katuosoite, että noutopiste.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Lanttilo  kirjoitti:

Aattelin jo, että oli joku ongelma, kun osoitteessani on sekä katuosoite, että noutopiste.
Ei ongelmia 🙂>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Postin kulku on lystikästä. Minulle tuli joku aika sitten OmaPostiin tuntemattomalta lähettäjältä lähetys. Kyseinen henkilö kauppaa tavaraa paljon eräällä kauppapaikalla. Sitten postissa kun kävin, niin pyysin näyttämään lähetystä, kun epäilen sen tulleen väärälle vastaanottajalle. Kuinka ollakkaan, oli puhelinnumero paketin päällä väärä, joten se rekisteröityi minulle. Sanoin, että en tuota ota vastaan kun ei ole minulle ja selvitelkääs se tuonne oikeaan osoitteeseen. Sittemmin näyttää kiertäneen oikealle vastaanottajalle.

Vastaa