Kuukauden aktiivit, kesäkuu 2022


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
 • Yhteisömanageri
 • 10006 kommenttiaKerää pisteitä ja voita! Tai halutessasi lahjoita palkinto toiselle yhteisöläiselle 


 


Kirjoittele, kysy ja kommentoi. Neuvo muita. Samalla keräät pisteitä. Palkitsemme top 3 eniten pisteitä keränneet tuotepalkinnolla.  Arvomme myös yhden voittajan kaikkien pisteitä keränneiden keskuudesta. 


 


Nyt voit halutessasi myös lahjoittaa voittamasi palkinnon jollekin toiselle yhteisöläiselle ja jakaa näin hyvää mieltä eteenpäin. Jos joku tietty yhteisöläinen on jäänyt mieleesi, hän on esimerkiksi auttanut toisia erityisen hyvin, tai hän on kirjoittanut jonkun tosi hyvän kommentin, tai hän kirjoittaa aina tosi tsemppaavasti tjsp. niin nyt voit lahjoittaa halutessasi palkintosi hänelle 🙂>


 


Kesäkuun kilpailun palkinnot


 


Voit valita yhden seuraavista Telian brändituotteista:


  • Aineeton palkinto --> Telia TV -leffavuokrauksia (4 maksutonta leffaa valintasi mukaan)

 • Aineellinen palkinto 1 --> Nimimerkilläsi tuunattu, uniikki Telia Yhteisö -kahvimuki

 • Aineellinen palkinto 2 --> Langaton latausalusta

 • Aineellinen palkinto 3 --> Langaton varavirta-akku

 • Aineellinen palkinto 4 --> Juomapullo (lasia)

 • Aineellinen palkinto 5 --> Juomapullo (terästä)


  


Palkintojen arvo noin 20€ per palkinto.


 


Mistä kilpailussa on kyse


 


Aktiivisuus Yhteisössä kannattaa! Aina, kun 


  • neuvot toisia

 • osallistut olemassa oleviin keskusteluihin

 • avaat uusia keskusteluita

 • tykkäät muiden kirjoituksista ja/tai kommentteista

 • saat muilta tykkäyksiä omiin kirjoituksiin ja kommentteihin


 


keräät itsellesi samalla pisteitä. Seuraamme pisteiden kertymistä viikottain ja heinäkuun alussa palkitsemme kolme eniten pisteitä kerännyttä jäsentä.


 


Homma toimii näin


  1. Aloita keskusteluita, ratko ongelmia, kysy ja keskustele. Muista ottaa huomioon Yhteisön säännöt


 2. Julkaisemme keskiviikkoisin tässä kirjoituksessa sekä Yhteisön etusivulla top 10 eniten pisteitä keränneet jäsenet sekä heidän pistekertymänsä

 3. Heinäkuun alussa julkaisemme kesäkuun top 10 eniten pisteitä keränneet jäsenet ja heidän pistesaaliinsa. Lähetämme kesäkuun top 3 jäsenille myös sähköpostitse tiedon voitosta ja samalla he voivat päättää, minkä palkinnon haluavat tai haluavatko lahjoittaa sen toiselle yhteisöläiselle. Arvomme samalla myös yhden voittajan kaikkien pisteitä keränneiden joukosta.

 4. Toimitamme palkinnot elokuun aikana


 


Muutamia yksityiskohtia


  • Kilpailu on voimassa toistaiseksi. Uusi jakso alkaa kuukauden ensimmäinen ja päättyy viimeinen päivä

 • Pidätämme oikeuden olla kertomatta laskukaavaa, minkä mukaisesti pisteitä kertyy. Laskukaava on puolueeton ja se antaa kaikille yhtäläisen mahdollisuuden pärjätä kilpailussa

 • Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia kilpailuun. Jos teemme muutoksia, se astuu voimaan uuden jakson alkaessa 

 • Ainakin kilpailun alussa voit valita joko aineettoman tai aineellisen palkinnon väliltä, arvoltaan noin 20-30€. Jatkossa pyrimme ottamaan huomioon toiveenne palkintojen osalta. Voit ehdottaa esim. palkintoja Palkintoja Yhteisön kuukauden aktiiveille -ketjussa. Kilpailua on muutoinkin tarkoitus muokata toiveidenne pohjalta

 • Jos sinulla ei ole Telia TV:tä niin voit hankkia Telia TV -sovelluksen maksuttomat tunnukset ja hyödyntää maksuttomat leffat sitä kautta. Muista hyödyntää leffat 3 kuukauden aikana

 • Kyseessä on kilpailu, jolloin voittajat vastaavat mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen liittyvistä kustannuksista


 


Tsekkaa vielä kilpailun säännöt, klikkaa alta Lue lisää.


 


Jos sinulla herää kysymyksiä niin heitä kysymys tämän ketjun kommentteihin.


 


Onnea kilpailuun ja muista kertoa toiveesi kilpailun jatkoon liittyen Palkintoja Yhteisön kuukauden aktiiveille -ketjussa. Tsekkaa ketju muutoinkin, sieltä löydät myös tietoa siitä mihin kilpailulla pyrimme 😁>


 


Hide content


Kilpailun säännöt Telia Yhteisön kuukauden aktiivi -kilpailu


 


Kilpailun järjestäjä


Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus


Kilpailuun voivat osallistua kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet, Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa.


 


Osallistumisaika


Kilpailu on voimassa kalenterikuukausittain ja toistaiseksi. Kilpailu alkaa tämän jälkeen alusta aina kuukauden vaihtuessa ja päätyy kunkin kuukauden viimeinen päivä.


Telia Yhteisön ylläpito ilmoittaa erikseen kilpailun päättymisestä Yhteisön Kuukauden aktiivi -osiossa. Kilpailu päättyy kuukauden vaihtuessa.


 


Palkinnot • Kunkin kuukauden kolme eniten pisteitä kerännyttä Telia Yhteisön jäsentä palkitaan valintansa mukaan aineellisella (tuotepalkinto) tai ei aineellisella palkinnolla (Telian tuotteiden edut ja alennukset). Tämän lisäksi myös arvotaan yksi voittaja, kaikkien pisteitä keränneiden joukosta.

 • Yhteisön ylläpito julkaisee Yhteisön Kuukauden aktiivi -osiossa jokaisen kuukauden palkinnot sekä niiden arvot ennen uuden kilpailun alkamista.

 • Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.


 


Kilpailuun osallistuminen


Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun osallistuminen edellyttää Telia Yhteisön jäsenyyttä. Yhteisön jäseneksi voi liittyä maksutta kuka tahansa.


 


Telia Yhteisöön voi liittyä joko Telia-tunnusta tai olemassa olevaa sähköpostiosoitetta käyttäen. Yhteisöön rekisteröitymisen yhteydessä kysytään vähintään seuraavat tiedot: • Yhteisön käyttäjänimi

 • Salasana

 • SähköpostiosoiteOlet automaattisesti kilpailussa mukana, kun olet Telia Yhteisön jäsen ja olet aktiivinen kilpailukuukauden aikana Telia Yhteisössä. Tällaisella aktiivisuudella tarkoitetaan seuraavaa toimintaa: • Muiden Telia Yhteisön jäsenten ongelmien ratkominen. Keskustelun aloittaja voi merkitä keskusteluketjuun ratkaisuksi kommentin, joka ratkaisi juuri hänen ongelmansa. Myös Telia Yhteisön ylläpito voi merkitä keskusteluun hyväksytyn ratkaisun. Kilpailussa lasketaan, kuinka monta ongelmaa jäsenet ratkovat keskenään, eli kuinka monta hyväksyttyä ratkaisua jäsenet tuottavat Yhteisöön. Hyväksytty ratkaisu on merkitty keskustelussa ja kommentissa vihreällä ikonilla.

 • Keskusteluihin osallistuminen kommentoimalla muiden tai jäsenen itsensä aloittamia keskusteluita. Jäsen voi kommentoida myös Yhteisön blogitekstejä ja muita artikkeleita.

 • Uusien keskustelujen avaaminen. Jäsen voi avata Yhteisöön uusia keskusteluita haluamastaan aiheesta, kysyä apua muilta ja niin edelleen.

 • Muiden kirjoituksista ja/tai kommenteista tykkääminen.

 • Tykkäysten saaminen omiin kirjoituksiin ja kommentteihin.Pisteitä kertyy yllä mainitusta toiminnasta tietyn laskukaavan mukaisesti, joka on puolueeton ja joka antaa kaikille jäsenille yhtäläiset mahdollisuudet voittaa kilpailussa. Telia pidättää kuitenkin oikeuden olla julkaisematta kyseistä laskukaavaa. Telia myös pidättää oikeuden muokata laskukaavaa ilman eri ilmoitusta. Muutokset astuvat voimaan uuden kilpailujakson alkaessa.


 


Telia pidättää lisäksi oikeuden tehdä muutoksia siihen, millainen toiminta kerryttää pisteitä kilpailussa. Jos Telia tekee tällaisia muutoksia, Telia Yhteisön ylläpito kertoo muutoksista tässä kilpailun säännöt julkaisseessa keskustelussa. Muutokset astuvat voimaan uuden kilpailujakson alkaessa.


 


Kilpailuun osallistuva sitoutuu noudattamaan Telia Yhteisön sääntöjä ja sitoutuu myös siihen, ettei kerää pisteitä sääntöjen vastaisella toiminnalla, kuten esimerkiksi aloittamalla useita keskusteluita samasta aiheesta tai lähettämällä toistuvasti tarpeettomia ja sisällöttömiä viestejä ainoastaan pisteiden kerryttämistarkoituksessa. Kilpailuun osallistuvien keskusteluiden ja kommenttien sekä niiden sisältöjen tulee olla muutoinkin hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


 


Osallistumalla kilpailuun ja julkaisemalla materiaalia Telia Yhteisössä kilpailuun osallistuva Telia Yhteisön jäsen myöntää Telialle oikeuden hyödyntää kaikkea toimittamaansa materiaalia kaikessa toiminnassa ja eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta ja ilman aikarajaa. Kilpailuun osallistuva jäsen vastaa siitä, että hänellä on oikeus luovuttaa kyseessä oleva materiaali Telian käyttöön, materiaali ei loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia, mukaan lukien immateriaalioikeuksia tai yksityisyydensuojaa.


 


Kilpailussa kerätään tietoa siihen osallistuvista ainoastaan kuukausittaisten kilpailujen voittajien osalta, palkintojen toimittamista varten. Aineellisia palkintoja varten voittajalta kysytään sähköpostitse seuraavat tiedot:


  • Nimi

 • Osoite

 • Puhelinnumero


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Voittajien valitseminen ja palkinnon lunastus


Telia Yhteisön ylläpito laskee kuukausittain jäsenten kerryttämät pisteet, ja muodostaa niistä top 10 -listan. Listan top 3 -jäsenet palkitaan. Tämän lisäksi myös yksi voittaja arvotaan kaikkien pisteitä keränneiden joukosta.


 


Telia varaa oikeuden olla palkitsematta jäseniä, jotka ovat rikkoneet Telia Yhteisön sääntöjä tai Telia Yhteisön yleisiä käyttöehtoja, taikka jäsenen tuottamat sisällöt (aloitetut keskustelut ja kommentit) ovat muutoin ylläpidon näkemyksen mukaan hyvän tavan vastaisia tai eivät edistä tai hyödytä Yhteisöä millään tavoin.


 


Telia Yhteisön ylläpito julkaisee Yhteisön Kuukauden aktiivi -osiossa kuukausittain edellisen kuukauden top 10- sekä top 3 -listat. Listoilla olevat jäsenet on @-mainittu, jolloin he saavat tästä tiedon itselleen automaattisesti Yhteisön ilmoituksiin ja sähköpostiinsa. Tämän jälkeen ylläpito lähettää top 3 -jäsenille, sekä yhdelle arvonnassa voittaneelle sähköpostia siihen osoitteeseen, jota jäsen on käyttänyt rekisteröityessään Telia Yhteisöön. Sähköpostin avulla ylläpito sekä jäsen voivat sopia toimitetaanko jäsenelle materiaalinen vai ei materiaalinen palkinto. Jos jäsen valitsee materiaalisen palkinnon, ylläpito kysyy myös voittajan tiedot palkinnon toimittamista varten.


 


Jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) vuorokauden kuluessa sähköpostin lähettämisestä, ylläpito valitsee järjestyksessä seuraavan palkittavan kyseessä olevan kuukauden top 10 -listalta, tai arpoo uuden voittajan. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Tilanteessa, jossa ketään ei tavoiteta kyseessä olevan kuukauden top 10 -listalta, palkintoja ei jaeta.


Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


 


Ylläpito laskee viikoittain kertyneet pisteet sekä julkaisee päivitetyn top 10 -listan pisteineen aina seuraavan viikon keskiviikkoon mennessä.


 


Kuukauden kokonaispisteiden laskeminen, listojen julkaiseminen sekä voittajien kontaktointi tapahtuu aina kunkin kuukauden toisella viikolla.


  


Verot ja muut kustannukset


Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot kilpailun palkinnoista. Telia vastaa arvottavan palkinnon osalta arpajaisverosta. Kilpailussa palkitut vastaavat muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.


 


Henkilötietojen käsittely


Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa: https://telia.fi/tietosuoja.


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


 


Telia Finland Oyj


Helsingissä 1.6.2022  


10 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Kesäkuun ensimmäinen viikko on vajaa viikko, siksi myös kuun ensimmäiset pisteet ovat vain muutamalta päivältä. Tässä top 10 -pisteet ajalla 1.6. - 5.6. 🤓>


 


@Purnipsi 206p


@Talvensa 136p


@snow28 80p


@tero812 60p


@junttijuu 54p


@irritus 53p


@oscarty 53p


@tellunkana 49p


@Telikayttaja 45p


@kiisseli67 39p

ei vielä riitä pisteet

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Pahoittelut tilannepäivityksen viivästyksestä, deadline näillä on keskiviikko ja nyt mennään jo perjantaissa.


 


No mutta, asiaan. Tässä tulee päivitetty pistetilanne, ajalla 1.6. - 12.6. 🤗>


 


@Purnipsi 445p


@Talvensa 191p


@irritus 185p


@kustaa1967 147p


@kiisseli67 133p


@tero812 116p


@snow28 104p


@jarkko35 96p


@Yaria 93p


@oscarty 91p

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Seuraava päivitys tuleekin sitten vähän nopeammin, koska edellisen julkaisu viivästyi. Tässä top 10 -pistetilanne ajalla 1.6. - 19.6. 😎>


 


@Purnipsi 635p


@irritus 387p


@Talvensa 224p


@kiisseli67 221p


@Yaria 189p


@kustaa1967 189p


@Wolfiina 168p


@snow28 122p


@tero812 116p


@jarkko35 102p

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Ja tässä viimeinen päivitys ennen kesäkuun kokonaislukemia, tämä tilasto on ajalla 1.6. - 26.6. 🤗>


 


@Purnipsi 760p


@irritus 467p


@kiisseli67 275p


@kustaa1967 253p


@Talvensa 252p


@Yaria 248p


 179p


@snow28 169p


@Wolfiina 168p


@jarkko35 162p

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Pahoittelut kun kesti, mutta tässä tulee kesäkuun kokonaispisteet 😙>


 


@Purnipsi 832p


@irritus 473p


@kiisseli67 343p


@Yaria 288p


@Talvensa 287p


@kustaa1967 272p


 225p


@jarkko35 185p


@snow28 181p


@Wolfiina 168p


 


Kesäkuussa pisteitä kertyi yhteensä 158 jäsenelle. Kärkikolmikko oli sama mitä toukokuussa, top 10 listalle saimme muutamia uusia nimimerkkejä verrattuna toukokuuhun.


 


Onneksi olkoon @Purnipsi & @irritus & @kiisseli67. Arvoimme myös yhden voittajan ja arpaonni suosi jäsentä nimimerkillä @kustaa1967, onneksi olkoon kaikille 🤗> Olen teihin yhteydessä sähköpostitse tämän päivän aikana.


 


Nyt on elokuun ensimmäinen päivä, ja pisteiden keruu on jälleen käynnistynyt 😉>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Kiitos @kustaa1967. 🙏>😁>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Yaria  kirjoitti:

Kiitos @kustaa1967. 🙏>😁>
Tosiaan tässä kävi niin, että @kustaa1967  voitti arvonnassa ja lahjoitti voiton @Yaria. Näin hyvä kiertää eteenpäin, ihan mahtavaa 😘>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Kesäkuun palkinto saapui tänään perille ja valitsin tällä kertaa langattoman lisävirta-akun ⚡>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@kiisseli67  kirjoitti:

Kesäkuun palkinto saapui tänään perille ja valitsin tällä kertaa langattoman lisävirta-akun ⚡>
Mahtavaa 😍> Onneksi olkoon vielä kerran 😁>

Vastaa