Kuukauden aktiivit, syyskuu 2022

 • 9 September 2022
 • 4 kommenttia
 • 47 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
 • Yhteisömanageri
 • 10497 kommenttia

22285iC80F4B82216C3EAB.jpg

Kerää pisteitä ja voita

 

Kirjoittele, kysy ja kommentoi. Neuvo muita. Samalla keräät pisteitä. Palkitsemme top 3 eniten pisteitä keränneet tuotepalkinnolla.  Arvomme myös yhden voittajan kaikkien pisteitä keränneiden keskuudesta. 

 

Voit halutessasi myös lahjoittaa voittamasi palkinnon jollekin toiselle yhteisöläiselle ja jakaa näin hyvää mieltä eteenpäin. Jos joku tietty yhteisöläinen on jäänyt mieleesi, hän on esimerkiksi auttanut toisia erityisen hyvin, tai hän on kirjoittanut jonkun tosi hyvän kommentin, tai hän kirjoittaa aina tosi tsemppaavasti tjsp. niin voit halutessasi lahjoittaa palkintosi hänelle 🙂>

 

Palkinnot syyskuussa

 

Voit valita yhden seuraavista Telian brändituotteista:

 

 • Aineeton palkinto --> Telia TV -leffavuokrauksia (4 maksutonta leffaa valintasi mukaan)
 • Aineellinen palkinto 1 --> Nimimerkilläsi tuunattu, uniikki Telia Yhteisö -kahvimuki
 • Aineellinen palkinto 2 --> Langaton latausalusta
 • Aineellinen palkinto 3 --> Langaton varavirta-akku
 • Aineellinen palkinto 4 --> Juomapullo (lasia)
 • Aineellinen palkinto 5 --> Juomapullo (terästä)

 

21657i735E4F09BB0E8B85.jpg21658i4A20BB73FB721030.jpg

 

Palkintojen arvo noin 20€ per palkinto.

 

Mistä kilpailussa on kyse

 

Aktiivisuus Yhteisössä kannattaa! Aina, kun 

 

 • neuvot toisia
 • osallistut olemassa oleviin keskusteluihin
 • avaat uusia keskusteluita
 • tykkäät muiden kirjoituksista ja/tai kommentteista
 • saat muilta tykkäyksiä omiin kirjoituksiin ja kommentteihin

 

keräät itsellesi samalla pisteitä. Seuraamme pisteiden kertymistä viikottain ja lokakuun alussa palkitsemme kolme eniten pisteitä kerännyttä jäsentä.

 

Homma toimii näin

 

 1. Aloita keskusteluita, ratko ongelmia, kysy ja keskustele. Muista ottaa huomioon Yhteisön säännöt
 2. Julkaisemme keskiviikkoisin tässä kirjoituksessa sekä Yhteisön etusivulla top 10 eniten pisteitä keränneet jäsenet sekä heidän pistekertymänsä
 3. Lokakuun alussa julkaisemme syyskuun top 10 eniten pisteitä keränneet jäsenet ja heidän pistesaaliinsa. Lähetämme syyskuun top 3 jäsenille myös sähköpostitse tiedon voitosta ja samalla he voivat päättää, minkä palkinnon haluavat tai haluavatko lahjoittaa sen toiselle yhteisöläiselle. Arvomme samalla myös yhden voittajan kaikkien pisteitä keränneiden joukosta.
 4. Toimitamme palkinnot lokakuun aikana

 

Muutamia yksityiskohtia

 

 • Kilpailu on voimassa toistaiseksi. Uusi jakso alkaa kuukauden ensimmäinen ja päättyy viimeinen päivä
 • Pidätämme oikeuden olla kertomatta laskukaavaa, minkä mukaisesti pisteitä kertyy. Laskukaava on puolueeton ja se antaa kaikille yhtäläisen mahdollisuuden pärjätä kilpailussa
 • Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia kilpailuun. Jos teemme muutoksia, se astuu voimaan uuden jakson alkaessa 
 • Ainakin kilpailun alussa voit valita joko aineettoman tai aineellisen palkinnon väliltä, arvoltaan noin 20-30€. Jatkossa pyrimme ottamaan huomioon toiveenne palkintojen osalta. Voit ehdottaa esim. palkintoja Palkintoja Yhteisön kuukauden aktiiveille -ketjussa. Kilpailua on muutoinkin tarkoitus muokata toiveidenne pohjalta
 • Jos sinulla ei ole Telia TV:tä niin voit hankkia Telia TV -sovelluksen maksuttomat tunnukset ja hyödyntää maksuttomat leffat sitä kautta. Muista hyödyntää leffat 3 kuukauden aikana
 • Kyseessä on kilpailu, jolloin voittajat vastaavat mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen liittyvistä kustannuksista

 

Tsekkaa vielä kilpailun säännöt, klikkaa alta Lue lisää.

 

Jos sinulla herää kysymyksiä niin heitä kysymys tämän ketjun kommentteihin.

 

Onnea kilpailuun ja muista kertoa toiveesi kilpailun jatkoon liittyen Palkintoja Yhteisön kuukauden aktiiveille -ketjussa. Tsekkaa ketju muutoinkin, sieltä löydät myös tietoa siitä mihin kilpailulla pyrimme 😁>

 

 

Kilpailun säännöt Telia Yhteisön kuukauden aktiivi -kilpailu

 

Kilpailun järjestäjä

Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet, Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa.

 

Osallistumisaika

Kilpailu on voimassa kalenterikuukausittain ja toistaiseksi. Kilpailu alkaa tämän jälkeen alusta aina kuukauden vaihtuessa ja päätyy kunkin kuukauden viimeinen päivä.

Telia Yhteisön ylläpito ilmoittaa erikseen kilpailun päättymisestä Yhteisön Kuukauden aktiivi -osiossa. Kilpailu päättyy kuukauden vaihtuessa.

 

Palkinnot

 • Kunkin kuukauden kolme eniten pisteitä kerännyttä Telia Yhteisön jäsentä palkitaan valintansa mukaan aineellisella (tuotepalkinto) tai ei aineellisella palkinnolla (Telian tuotteiden edut ja alennukset). Tämän lisäksi myös arvotaan yksi voittaja, kaikkien pisteitä keränneiden joukosta.
 • Yhteisön ylläpito julkaisee Yhteisön Kuukauden aktiivi -osiossa jokaisen kuukauden palkinnot sekä niiden arvot ennen uuden kilpailun alkamista.
 • Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun osallistuminen edellyttää Telia Yhteisön jäsenyyttä. Yhteisön jäseneksi voi liittyä maksutta kuka tahansa.

 

Telia Yhteisöön voi liittyä joko Telia-tunnusta tai olemassa olevaa sähköpostiosoitetta käyttäen. Yhteisöön rekisteröitymisen yhteydessä kysytään vähintään seuraavat tiedot:
 

 • Yhteisön käyttäjänimi
 • Salasana
 • Sähköpostiosoite


Olet automaattisesti kilpailussa mukana, kun olet Telia Yhteisön jäsen ja olet aktiivinen kilpailukuukauden aikana Telia Yhteisössä. Tällaisella aktiivisuudella tarkoitetaan seuraavaa toimintaa:
 

 • Muiden Telia Yhteisön jäsenten ongelmien ratkominen. Keskustelun aloittaja voi merkitä keskusteluketjuun ratkaisuksi kommentin, joka ratkaisi juuri hänen ongelmansa. Myös Telia Yhteisön ylläpito voi merkitä keskusteluun hyväksytyn ratkaisun. Kilpailussa lasketaan, kuinka monta ongelmaa jäsenet ratkovat keskenään, eli kuinka monta hyväksyttyä ratkaisua jäsenet tuottavat Yhteisöön. Hyväksytty ratkaisu on merkitty keskustelussa ja kommentissa vihreällä ikonilla.
 • Keskusteluihin osallistuminen kommentoimalla muiden tai jäsenen itsensä aloittamia keskusteluita. Jäsen voi kommentoida myös Yhteisön blogitekstejä ja muita artikkeleita.
 • Uusien keskustelujen avaaminen. Jäsen voi avata Yhteisöön uusia keskusteluita haluamastaan aiheesta, kysyä apua muilta ja niin edelleen.
 • Muiden kirjoituksista ja/tai kommenteista tykkääminen.
 • Tykkäysten saaminen omiin kirjoituksiin ja kommentteihin.


Pisteitä kertyy yllä mainitusta toiminnasta tietyn laskukaavan mukaisesti, joka on puolueeton ja joka antaa kaikille jäsenille yhtäläiset mahdollisuudet voittaa kilpailussa. Telia pidättää kuitenkin oikeuden olla julkaisematta kyseistä laskukaavaa. Telia myös pidättää oikeuden muokata laskukaavaa ilman eri ilmoitusta. Muutokset astuvat voimaan uuden kilpailujakson alkaessa.

 

Telia pidättää lisäksi oikeuden tehdä muutoksia siihen, millainen toiminta kerryttää pisteitä kilpailussa. Jos Telia tekee tällaisia muutoksia, Telia Yhteisön ylläpito kertoo muutoksista tässä kilpailun säännöt julkaisseessa keskustelussa. Muutokset astuvat voimaan uuden kilpailujakson alkaessa.

 

Kilpailuun osallistuva sitoutuu noudattamaan Telia Yhteisön sääntöjä ja sitoutuu myös siihen, ettei kerää pisteitä sääntöjen vastaisella toiminnalla, kuten esimerkiksi aloittamalla useita keskusteluita samasta aiheesta tai lähettämällä toistuvasti tarpeettomia ja sisällöttömiä viestejä ainoastaan pisteiden kerryttämistarkoituksessa. Kilpailuun osallistuvien keskusteluiden ja kommenttien sekä niiden sisältöjen tulee olla muutoinkin hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

 

Osallistumalla kilpailuun ja julkaisemalla materiaalia Telia Yhteisössä kilpailuun osallistuva Telia Yhteisön jäsen myöntää Telialle oikeuden hyödyntää kaikkea toimittamaansa materiaalia kaikessa toiminnassa ja eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta ja ilman aikarajaa. Kilpailuun osallistuva jäsen vastaa siitä, että hänellä on oikeus luovuttaa kyseessä oleva materiaali Telian käyttöön, materiaali ei loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia, mukaan lukien immateriaalioikeuksia tai yksityisyydensuojaa.

 

Kilpailussa kerätään tietoa siihen osallistuvista ainoastaan kuukausittaisten kilpailujen voittajien osalta, palkintojen toimittamista varten. Aineellisia palkintoja varten voittajalta kysytään sähköpostitse seuraavat tiedot:

 

 • Nimi
 • Osoite
 • Puhelinnumero

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Voittajien valitseminen ja palkinnon lunastus

Telia Yhteisön ylläpito laskee kuukausittain jäsenten kerryttämät pisteet, ja muodostaa niistä top 10 -listan. Listan top 3 -jäsenet palkitaan. Tämän lisäksi myös yksi voittaja arvotaan kaikkien pisteitä keränneiden joukosta.

 

Telia varaa oikeuden olla palkitsematta jäseniä, jotka ovat rikkoneet Telia Yhteisön sääntöjä tai Telia Yhteisön yleisiä käyttöehtoja, taikka jäsenen tuottamat sisällöt (aloitetut keskustelut ja kommentit) ovat muutoin ylläpidon näkemyksen mukaan hyvän tavan vastaisia tai eivät edistä tai hyödytä Yhteisöä millään tavoin.

 

Telia Yhteisön ylläpito julkaisee Yhteisön Kuukauden aktiivi -osiossa kuukausittain edellisen kuukauden top 10- sekä top 3 -listat. Listoilla olevat jäsenet on @-mainittu, jolloin he saavat tästä tiedon itselleen automaattisesti Yhteisön ilmoituksiin ja sähköpostiinsa. Tämän jälkeen ylläpito lähettää top 3 -jäsenille, sekä yhdelle arvonnassa voittaneelle sähköpostia siihen osoitteeseen, jota jäsen on käyttänyt rekisteröityessään Telia Yhteisöön. Sähköpostin avulla ylläpito sekä jäsen voivat sopia toimitetaanko jäsenelle materiaalinen vai ei materiaalinen palkinto. Jos jäsen valitsee materiaalisen palkinnon, ylläpito kysyy myös voittajan tiedot palkinnon toimittamista varten.

 

Jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) vuorokauden kuluessa sähköpostin lähettämisestä, ylläpito valitsee järjestyksessä seuraavan palkittavan kyseessä olevan kuukauden top 10 -listalta, tai arpoo uuden voittajan. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Tilanteessa, jossa ketään ei tavoiteta kyseessä olevan kuukauden top 10 -listalta, palkintoja ei jaeta.

Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Ylläpito laskee viikoittain kertyneet pisteet sekä julkaisee päivitetyn top 10 -listan pisteineen aina seuraavan viikon keskiviikkoon mennessä.

 

Kuukauden kokonaispisteiden laskeminen, listojen julkaiseminen sekä voittajien kontaktointi tapahtuu aina kunkin kuukauden toisella viikolla.

  

Verot ja muut kustannukset

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot kilpailun palkinnoista. Telia vastaa arvottavan palkinnon osalta arpajaisverosta. Kilpailussa palkitut vastaavat muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

 

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa: https://telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Telia Finland Oyj

Helsingissä 9.9.2022 

 

 


4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Syyskuun ensimmäinen pistelaskenta on nyt valmis. Top 10 -lista on ajalla 1.9. - 11.9. ja se näyttää tältä 🤗>


 


@Purnipsi 131p


@kiisseli67 123p


@kustaa1967 100p


@irritus 99p


@Duron52 69p


@Hannele2022 & @erland62 58p


@olkitu 56p


@lasselusse 49p


@Yaria 39p


@rekyl 36p

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Syyskuu jo yli puolen välin! Tässä tuore pistetilanne ajalla 1.9. - 18.9. 🤓>


 


@Purnipsi 319p


@Yaria 255p


@kiisseli67 245p


@Hannele2022 234p


@irritus 130p


@kustaa1967 111p


@DigiHate 81p


@Janikahkola 74p


@Duron52 69p


@AsiakasY 62p

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Tässä syyskuun viimeinen väliaikatilanne, seuraavaksi laskemmekin sitten kuukauden kokonaispisteet. Tässä siis pisteet ajalla 1.9. - 25.9. 😁>


 


@Purnipsi 451p


@Hannele2022 429p


@kiisseli67 416p


@Yaria 314p


@irritus 179p


@DigiHate 132p


@kustaa1967 116p


@Zipriina 109p


@AsiakasY 94p


@Janikahkola 74p

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Syyskuu on taputeltu ja pisteet on laskettu. Pisteitä kertyi syyskuussa kaiken kaikkiaan 190 jäsenelle 💪> Tässä syyskuun top 10 -sijoittuneet ja tuttuun tapaan top 3 on boldattuna:


 


@Purnipsi  815p


@Yaria  680p


@kiisseli67  636p


@Hannele2022  589p


@irritus  204p


@DigiHate  163p


@AsiakasY  141p


@kustaa1967  130p


@Zipriina  115p


@Sekunti  92p


 


Arvoimme myös yhden voittajan kaikkien pisteitä keränneiden joukosta. Näin ollen palkitsemme syyskuussa seuraavat jäsenet:


 


@Purnipsi  & @Yaria  & @kiisseli67 & @da_apz 


 


Onneksi olkoon 😍> Olen teihin yhteydessä sähköpostitse, Yhteisön profiiliin liitettyyn osoitteeseen.


 


---


 


Nyt tosiaan lokakuussa emme laske pisteitä emmekä kerää pisteitä, Yhteisön täysivaltaisen uudistuksen johdosta 😁>


 

Vastaa