Kuukauden aktiivit, toukokuu 2022


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21
 • Yhteisömanageri
 • 9908 kommenttia

 

 

Toukokuu tuo mukanaan kaksi muutosta kuukausittaiseen kilpailuumme

 

Lisäsimme listalle pari uutta palkintoa mistä voit valita omasi, katso lista alta 🙂> Ja, sen lisäksi, että palkitsemme top 3 eniten pisteitä keränneet, arvomme myös kaikkien pisteitä kerenneiden kesken yhden voittajan!

 

Toukokuun kilpailun voittajat voivat valita yhden palkinnon alla olevasta listasta:

 

Aineeton palkinto --> 4 kpl Telia TV -leffavouchereita (Telia TV digiboxilla, Telia TV digiboxi laajakaistalla tai Telia TV -sovellukseen) tai

 

Aineellinen palkinto 1 --> Nimimerkilläsi tuunattu, uniikki Telia Yhteisö -kahvimuki

 

 

Aineellinen palkinto 2 --> Langaton latausalusta

21359iB72FB9B6A656466C.jpg21358iCF9F5484113B1AAB.jpg

 

 

Aineellinen palkinto 3 --> Langaton varavirta-akku

21364i42BB70BFD5B0974F.jpg21365i74FBB92D56F38459.jpg

 

Aineellinen palkinto 4 --> Juomapullo (lasia)

21361iE8507A99E2AEE961.jpg21360i944FD3D911D4935E.jpg

 

Aineellinen palkinto 5 --> Juomapullo (terästä)

21362i32165C6214F60136.jpg21363i17D156AAB1B1CDCD.jpg

 

Palkintojen arvo noin 20€ per palkinto.

 

Mistä kilpailussa on kyse

 

Aktiivisuus Yhteisössä kannattaa! Aina, kun 

 

 • neuvot toisia
 • osallistut olemassa oleviin keskusteluihin
 • avaat uusia keskusteluita
 • tykkäät muiden kirjoituksista ja/tai kommentteista
 • saat muilta tykkäyksiä omiin kirjoituksiin ja kommentteihin

 

keräät itsellesi samalla pisteitä. Seuraamme pisteiden kertymistä viikottain ja kesäkuun alussa palkitsemme kolme eniten pisteitä kerännyttä jäsentä.

 

Homma toimii näin

 

 1. Aloita keskusteluita, ratko ongelmia, kysy ja keskustele. Muista ottaa huomioon Yhteisön säännöt
 2. Julkaisemme keskiviikkoisin tässä kirjoituksessa sekä Yhteisön etusivulla top 10 eniten pisteitä keränneet jäsenet sekä heidän pistekertymänsä
 3. Kesäkuun toisella viikolla julkaisemme toukokuun top 10 eniten pisteitä keränneet jäsenet ja heidän pistesaaliinsa. Lähetämme toukokuun top 3 jäsenille myös sähköpostitse tiedon voitosta ja samalla he voivat päättää, kumman palkinnoista haluaa. Arvomme samalla myös yhden voittajan kaikkien pisteitä keränneiden joukosta.
 4. Toimitamme palkinnot kesäkuun aikana

 

Muutamia yksityiskohtia

 

 • Kilpailu on voimassa toistaiseksi. Uusi jakso alkaa kuukauden ensimmäinen ja päättyy viimeinen päivä
 • Pidätämme oikeuden olla kertomatta laskukaavaa, minkä mukaisesti pisteitä kertyy. Laskukaava on puolueeton ja se antaa kaikille yhtäläisen mahdollisuuden pärjätä kilpailussa
 • Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia kilpailuun. Jos teemme muutoksia, se astuu voimaan uuden jakson alkaessa 
 • Ainakin kilpailun alussa voit valita joko aineettoman tai aineellisen palkinnon väliltä, arvoltaan noin 20-30€. Jatkossa pyrimme ottamaan huomioon toiveenne palkintojen osalta. Voit ehdottaa esim. palkintoja Palkintoja Yhteisön kuukauden aktiiveille -ketjussa. Kilpailua on muutoinkin tarkoitus muokata toiveidenne pohjalta
 • Jos sinulla ei ole Telia TV:tä niin voit hankkia Telia TV -sovelluksen maksuttomat tunnukset ja hyödyntää maksuttomat leffat sitä kautta
 • Kyseessä on kilpailu, jolloin voittajat vastaavat mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen liittyvistä kustannuksista

 

Tsekkaa vielä kilpailun säännöt, klikkaa alta Lue lisää.

 

Jos sinulla herää kysymyksiä niin heitä kysymys tämän ketjun kommentteihin.

 

Onnea kilpailuun ja muista kertoa toiveesi kilpailun jatkoon liittyen Palkintoja Yhteisön kuukauden aktiiveille -ketjussa. Tsekkaa ketju muutoinkin, sieltä löydät myös tietoa siitä mihin kilpailulla pyrimme 😁>

 

 

Kilpailun säännöt Telia Yhteisön kuukauden aktiivi -kilpailu

 

Kilpailun järjestäjä

Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet, Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa.

 

Osallistumisaika

Kilpailu on voimassa kalenterikuukausittain ja toistaiseksi. Kilpailu alkaa tämän jälkeen alusta aina kuukauden vaihtuessa ja päätyy kunkin kuukauden viimeinen päivä.

Telia Yhteisön ylläpito ilmoittaa erikseen kilpailun päättymisestä Yhteisön Kuukauden aktiivi -osiossa. Kilpailu päättyy kuukauden vaihtuessa.

 

Palkinnot

 • Kunkin kuukauden kolme eniten pisteitä kerännyttä Telia Yhteisön jäsentä palkitaan valintansa mukaan aineellisella (tuotepalkinto) tai ei aineellisella palkinnolla (Telian tuotteiden edut ja alennukset). Tämän lisäksi myös arvotaan yksi voittaja, kaikkien pisteitä keränneiden joukosta.
 • Yhteisön ylläpito julkaisee Yhteisön Kuukauden aktiivi -osiossa jokaisen kuukauden palkinnot sekä niiden arvot ennen uuden kilpailun alkamista.
 • Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun osallistuminen edellyttää Telia Yhteisön jäsenyyttä. Yhteisön jäseneksi voi liittyä maksutta kuka tahansa.

 

Telia Yhteisöön voi liittyä joko Telia-tunnusta tai olemassa olevaa sähköpostiosoitetta käyttäen. Yhteisöön rekisteröitymisen yhteydessä kysytään vähintään seuraavat tiedot:
 

 • Yhteisön käyttäjänimi
 • Salasana
 • Sähköpostiosoite


Olet automaattisesti kilpailussa mukana, kun olet Telia Yhteisön jäsen ja olet aktiivinen kilpailukuukauden aikana Telia Yhteisössä. Tällaisella aktiivisuudella tarkoitetaan seuraavaa toimintaa:
 

 • Muiden Telia Yhteisön jäsenten ongelmien ratkominen. Keskustelun aloittaja voi merkitä keskusteluketjuun ratkaisuksi kommentin, joka ratkaisi juuri hänen ongelmansa. Myös Telia Yhteisön ylläpito voi merkitä keskusteluun hyväksytyn ratkaisun. Kilpailussa lasketaan, kuinka monta ongelmaa jäsenet ratkovat keskenään, eli kuinka monta hyväksyttyä ratkaisua jäsenet tuottavat Yhteisöön. Hyväksytty ratkaisu on merkitty keskustelussa ja kommentissa vihreällä ikonilla.
 • Keskusteluihin osallistuminen kommentoimalla muiden tai jäsenen itsensä aloittamia keskusteluita. Jäsen voi kommentoida myös Yhteisön blogitekstejä ja muita artikkeleita.
 • Uusien keskustelujen avaaminen. Jäsen voi avata Yhteisöön uusia keskusteluita haluamastaan aiheesta, kysyä apua muilta ja niin edelleen.
 • Muiden kirjoituksista ja/tai kommenteista tykkääminen.
 • Tykkäysten saaminen omiin kirjoituksiin ja kommentteihin.


Pisteitä kertyy yllä mainitusta toiminnasta tietyn laskukaavan mukaisesti, joka on puolueeton ja joka antaa kaikille jäsenille yhtäläiset mahdollisuudet voittaa kilpailussa. Telia pidättää kuitenkin oikeuden olla julkaisematta kyseistä laskukaavaa. Telia myös pidättää oikeuden muokata laskukaavaa ilman eri ilmoitusta. Muutokset astuvat voimaan uuden kilpailujakson alkaessa.

 

Telia pidättää lisäksi oikeuden tehdä muutoksia siihen, millainen toiminta kerryttää pisteitä kilpailussa. Jos Telia tekee tällaisia muutoksia, Telia Yhteisön ylläpito kertoo muutoksista tässä kilpailun säännöt julkaisseessa keskustelussa. Muutokset astuvat voimaan uuden kilpailujakson alkaessa.

 

Kilpailuun osallistuva sitoutuu noudattamaan Telia Yhteisön sääntöjä ja sitoutuu myös siihen, ettei kerää pisteitä sääntöjen vastaisella toiminnalla, kuten esimerkiksi aloittamalla useita keskusteluita samasta aiheesta tai lähettämällä toistuvasti tarpeettomia ja sisällöttömiä viestejä ainoastaan pisteiden kerryttämistarkoituksessa. Kilpailuun osallistuvien keskusteluiden ja kommenttien sekä niiden sisältöjen tulee olla muutoinkin hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

 

Osallistumalla kilpailuun ja julkaisemalla materiaalia Telia Yhteisössä kilpailuun osallistuva Telia Yhteisön jäsen myöntää Telialle oikeuden hyödyntää kaikkea toimittamaansa materiaalia kaikessa toiminnassa ja eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta ja ilman aikarajaa. Kilpailuun osallistuva jäsen vastaa siitä, että hänellä on oikeus luovuttaa kyseessä oleva materiaali Telian käyttöön, materiaali ei loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia, mukaan lukien immateriaalioikeuksia tai yksityisyydensuojaa.

 

Kilpailussa kerätään tietoa siihen osallistuvista ainoastaan kuukausittaisten kilpailujen voittajien osalta, palkintojen toimittamista varten. Aineellisia palkintoja varten voittajalta kysytään sähköpostitse seuraavat tiedot:

 

 • Nimi
 • Osoite
 • Puhelinnumero

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Voittajien valitseminen ja palkinnon lunastus

Telia Yhteisön ylläpito laskee kuukausittain jäsenten kerryttämät pisteet, ja muodostaa niistä top 10 -listan. Listan top 3 -jäsenet palkitaan. Tämän lisäksi myös yksi voittaja arvotaan kaikkien pisteitä keränneiden joukosta.

 

Telia varaa oikeuden olla palkitsematta jäseniä, jotka ovat rikkoneet Telia Yhteisön sääntöjä tai Telia Yhteisön yleisiä käyttöehtoja, taikka jäsenen tuottamat sisällöt (aloitetut keskustelut ja kommentit) ovat muutoin ylläpidon näkemyksen mukaan hyvän tavan vastaisia tai eivät edistä tai hyödytä Yhteisöä millään tavoin.

 

Telia Yhteisön ylläpito julkaisee Yhteisön Kuukauden aktiivi -osiossa kuukausittain edellisen kuukauden top 10- sekä top 3 -listat. Listoilla olevat jäsenet on @-mainittu, jolloin he saavat tästä tiedon itselleen automaattisesti Yhteisön ilmoituksiin ja sähköpostiinsa. Tämän jälkeen ylläpito lähettää top 3 -jäsenille, sekä yhdelle arvonnassa voittaneelle sähköpostia siihen osoitteeseen, jota jäsen on käyttänyt rekisteröityessään Telia Yhteisöön. Sähköpostin avulla ylläpito sekä jäsen voivat sopia toimitetaanko jäsenelle materiaalinen vai ei materiaalinen palkinto. Jos jäsen valitsee materiaalisen palkinnon, ylläpito kysyy myös voittajan tiedot palkinnon toimittamista varten.

 

Jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) vuorokauden kuluessa sähköpostin lähettämisestä, ylläpito valitsee järjestyksessä seuraavan palkittavan kyseessä olevan kuukauden top 10 -listalta, tai arpoo uuden voittajan. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Tilanteessa, jossa ketään ei tavoiteta kyseessä olevan kuukauden top 10 -listalta, palkintoja ei jaeta.

Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Ylläpito laskee viikoittain kertyneet pisteet sekä julkaisee päivitetyn top 10 -listan pisteineen aina seuraavan viikon keskiviikkoon mennessä.

 

Kuukauden kokonaispisteiden laskeminen, listojen julkaiseminen sekä voittajien kontaktointi tapahtuu aina kunkin kuukauden toisella viikolla.

  

Verot ja muut kustannukset

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot kilpailun palkinnoista. Telia vastaa arvottavan palkinnon osalta arpajaisverosta. Kilpailussa palkitut vastaavat muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

 

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa: https://telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Telia Finland Oyj

Helsingissä 1.5.2022 

 

Muokkaus: Toukokuun top 10 eniten pisteitä keränneet 😘>

 

 1. @Purnipsi 805p
 2. @kiisseli67 626p
 3. @irritus 435p
 4. @kustaa1967 354p
 5. @tero812 280p
 6. @ssulti 276p
 7. @Anademus 252p
 8. @Leonita 170p
 9. @MVirt 162p
 10. @lasselusse & @Tomppa_1 159p

26 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Toukokuun ensimmäiset pisteet top 10 osalta, ajalla 1.5. - 8.5.2022, olkaas hyvät 🙂>


 


@irritus  201p


@kiisseli67  137p


@kustaa1967  131p


@Purnipsi  116p


@Anademus  102p


@ssulti  94p


@pejalonen  92p


@Kuukkelinpuu  68p


@snow28  64p


@olkitu  63p

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Nyt ollaan jo toukokuussa, mutta kyllä maaliskuun mukistakin kahvi maistuu myöhäisen äitienpäiväkakun kera.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Ai että, komiaa @Purnipsi 😍> Kiitos kuvasta 😁>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@TeroRe  kirjoitti:

Ai että, komiaa @Purnipsi 😍> Kiitos kuvasta 😁>


Kiitos! 😁>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Toukokuu on ylittänyt puolivälin, toukokuun pisteet on sen sijaan tasan puoleen väliin kuuta eli ajalla 1.5. - 15.5. 🤗>


 


@Purnipsi 489p


@irritus 332p


@kiisseli67 297p


@kustaa1967 271p


@Anademus 217p


@ssulti 188p


@seppojupi 135p


 122p


@Talvensa 113p


@snow28 101p

ei  taida minun pisteet   riittää 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

@pikkukirvesu  kirjoitti:

ei  taida minun pisteet   riittää 
Sinulla on kasassa 15.5. mennessä 55 pistettä, top kolmoseen on toki vielä matkaa mutta on myös hyvin kyllä aikaa vielä 🙂> Ja muistathan, että olet tässä kuussa mukana myös arvonnassa, koska arvomme kaikkien pisteitä keränneiden joukosta myös yhden voittajan. Joten mahdollisuuksia on 🙂>

on  anakin  yhdessä  mukana  vaikka  ei  taida pisteen rittää

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

@pikkukirvesu  kirjoitti:

on  anakin  yhdessä  mukana  vaikka  ei  taida pisteen rittää
Juu, ainakin arvonnassa olet mukana joka tapauksessa. Ja tosiaan kaikki on vielä mahdollista muutenkin, tuo ko. pistetilanne on vasta kahden viikon osalta, hyvin kerkeät vielä keräämään pisteitä kun vaan lähdet lueskelemaan keskusteluita ja vaikka artikkeleita, peukutat, kysyt, kommentoit yms. 🙂>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

 

Kyllä kahvi nyt maistuu!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Vaikka itse sanonkin niin onhan toi kyllä niin makee muki 😍>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Tässä tuoretta pistetilannetta, ajalla 1.5. - 22.5. 😎>


 


@Purnipsi  664p


@kiisseli67  462p


@irritus  359p


@kustaa1967  274p


@ssulti  262p


@Anademus  242p


  152p


@seppojupi  135p


@tero812  135p


@Tomppa_1  132p

olen  tosi kaukana  

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

@pikkukirvesu  kirjoitti:

olen  tosi kaukana  
Sinulla on tässä uusimmassa tilastossa yhteensä 121 pistettä 🙂> Top kolmoseen on toki paljon matkaa mutta olet tosiaan kyllä ainakin arvonnassa mukana. Ja ensi kuussa pistetilanne taas nollaantuu 🙂>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Pahoittelut, kun toukokuun laskelmat meni tälle päivälle mutta tässä toukokuun top 10 eniten pisteitä keränneet 😘>


  1. @Purnipsi 805p

 2. @kiisseli67 626p

 3. @irritus 435p

 4. @kustaa1967 354p

 5. @tero812 280p

 6. @ssulti 276p

 7. @Anademus 252p

 8. @Leonita 170p

 9.  162p

 10. @lasselusse & @Tomppa_1 159p


Toukokuun kilpailussa arvoimme myös yhden voittajan kaikkien pisteitä keränneiden joukosta. Arvonta on nyt suoritettu ja toukokuun kilpailusta palkitsemme - heidän niin halutessaan - kaiken kaikkiaan seuraavat jäsenet:


 


@Purnipsi @kiisseli67 @irritus @seppojupi 


 


Onneksi olkoon 🙂> Lähestyn sähköpostitse teitä neljää tämän päivän aikana.


 


Pisteitä kertyi toukokuussa 178 jäsenelle. Huhtikuuhun verrattuna top 10 -listalle nousi muutama uusi jäsen sekä saatiin uusi jäsen myös top 3 -listalle. Mahtavaa, kiitos kaikille pisteitä keränneille 🙂>


 


Pisteet on nollattu ja kesäkuun skaban speksit on nyt myös julkaistu --> Kesäkuu 2022 

ei  riitänyt pisteet 😞>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Toukokuun aktiivit kisassa minua taas onnisti ja valitsin aineellisen palkinnon tällä kertaa --> 5. Teräksinen juomapullo.

On kyllä kätevä, kun se säilyttää juoman kylmänä (nyt helteessä tarpeen ?) tai kuumana riippuen kumpaa haluaa ☺️

 

On hieno ?? 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

@kiisseli67  kirjoitti:

Toukokuun aktiivit kisassa minua taas onnisti ja valitsin aineellisen palkinnon tällä kertaa --> 5. Teräksinen juomapullo.


On kyllä kätevä, kun se säilyttää juoman kylmänä (nyt helteessä tarpeen ?) tai kuumana riippuen kumpaa haluaa ☺️


 


On hieno ?? 
Onneksi olkoon vielä kerran ja kyllä, on tosi hieno 😍>

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Kiitokset kaikille aktiivisille keskustelijoille toukokuussa. Postiljooni toi latausalustan.

 

Mikäköhän mahtaakaan olla Yhteisön vanhin langattomasti latautuva puhelin? Tässä latatuu ”antiikkinen” Microsoft Lumia 950.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Kiitos kuvasta @irritus, hyvältä näyttää ja hienoa, että alustalle on löytynyt käyttöä. Täytyy sanoa, etten tiennyt, että Lumia 950:ssa on langaton lataus 😃>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@irritus  kirjoitti:

Kiitokset kaikille aktiivisille keskustelijoille toukokuussa. Postiljooni toi latausalustan.

 

Mikäköhän mahtaakaan olla Yhteisön vanhin langattomasti latautuva puhelin? Tässä latatuu ”antiikkinen” Microsoft Lumia 950.

 

 


Täältä löytyy Lumia 1020. Myös 808 on, mutta se ei lataudu langattomasti.

 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Itseltä löytyy Nokia XR20, OnePlus 9 Pro ja Samsung Galaxy S9 joita voi ladata langattomasti 😀>

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

@Purnipsi, päihitit minut langattomassa latauksessa kahdella vuodella. GSMArenan mukaan Lumia 950 julkistettiin lokakuussa 2015 ja Lumia 1020 heinäkuussa 2013.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Kiitos kiitos, on mulla myös Lumia 950. Tuli hommattua, kun kaveri siitä luopui ja oli ensimmäisiä LTE 700 MHz tukevia laitteita, taajuuslukkoon myös pääsi käsiksi ilman roottia.  Windows Phonelle olisi suonut pidemmän elinkaaren, mutta minkäs teet. Ja on muuten tabletti Nexus 7 2013, jossa löytyy myös tuki.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

@Purnipsi  kirjoitti:

Windows Phonelle olisi suonut pidemmän elinkaaren, mutta minkäs teet.
Samaa mieltä, pidin erityisesti aloitusnäytöstä ja niistä tiileistä. Olisivat vielä tänäkin päivänä ihan modernit.

Vastaa