User Activity

Minulla on ns. Multi-WAN nettiyhteys , jossa on buntattu load balancella kiinteä (VDSL) ja mobiili yhdeksi liittymäksi , mutta kumpikin on omalla IP:llä. Siis kyseessä ei ole hybridi eikä kiinteä ole edes Telian. Kirjautuminen ko. yhdistelmällä Omill...
5G laajenee pikku hiljaa. Milloinka tuotte 5G-tuen prepaid-liittymiin? Se helpottaisi 5G:n testausta eikä tarvitsisi hankkia turhaan kuukausilaskutteista liittymää , jos verkon toiminta ei vielä tyydytä.
Kun kirjaudun Omille sivuille tietokoneella katsoakseni liittymäni tietoja , niin palvelu pyytää antamaan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen ennen kuin päästää sisään. No eipä siinä mitään , mutta vaikka palvelu ilmoittaa ne annettuani , että yhte...
Olen yrittänyt lähettää viestiä Yhteisöön , mutta juuttuu yhteisön roskapostisuodattimeen. Viestissä ei ole kuin pelkkää tekstiä , joten mikä siinä on roskaa?
Tänään on tullut useita häirikköpuheluja ulkomaisista sekä väärennetyistä kotimaisista numeroista. En ole viitsinyt vastata , vaan laittanut estolistalle numerot. Onko muilla ollut samaa kiusaa???
Kirjoituksistani ovat tykänneet
Minä olen tykännyt