Ratkaistu

Prepaidin saldon tarkistaminen palvelunumerossa 15400 ei toimi

  • 9 May 2024
  • 3 kommenttia
  • 170 katselukertaa

Kunniamerkki

Moi,

tuo palvelunumero 15400 ei toimi minulla ainakaan. Yritän kysyä saldoa viestillä “PREPAID SALDO” ja salasanaa Minun Teliaan viestillä “salasana”. Ei näytä tulevan mitään vastausta…


___
Muokkaus AaTanja: Muokkasin otsikkoa "palvelunumero 15400" kuvaavammaksi, jotta aihe löytyy hauilla helpommin.

icon

Ratkaisu jäseneltä irritus 9 May 2024, 16:51

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Moi @matti8597 ja tervetuloa Yhteisöön! Mukavaa, että löysit tänne ja toivotaan, että viihdyt kanssamme😊

Käytätkö kenties Google Messages -viestisovellusta? Sillä ei näyttäisi toimivan, kun viestisovellus lisää automaattisesti numeron 15400 eteen maatunnuksen +358, ja se estää toiminnan. Muutoin testiemme mukaan viesti PREPAID SALDO toimii normaalisti. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Käytätkö Google Messages-sovellusta? Se sotkee puhelinnumeroita, joten viestisi on saattanut lähteä väärään numeroon.

Android-laitteissa voi käyttää myös vaihtoehtoisia viestisovelluksia. Jos sinulla on Samsungin puhelin, sellainen saattaa löytyä laitteesta jo valmiina.

Mikäli puhelimessa ei ole muuta kuin Google Messages, voit kokeilla asentaa kokonaan toisen viestisovelluksen. Esimerkiksi:

─═─

Jos puhelimestasi ei pysty lähettämään tekstiviestiä, mutta se kuitenkin vastaanottaa niitä, voit luoda puhelinnumerollesi salasanan Telia Prepaid-hallintasivustolla. Sen jälkeen voit tarkastaa saldon jatkossa Telia Prepaid-hallintasivustolta kokonaan ilman puhelinta.

Kunniamerkki +6

Minulla on sama onglema Telia Prepaid -liittymän kanssa. Saldontarkastus numeroon 15400 ei toimi. Olisiko syy siinä, että Google Messages lisää väkisin nollan tuon palvelunumeron eteen? Käytössä versio messages.android_20240422_05_RC01.phone_samsung_dynamic.

 

 

Vastaa