peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52997 Jäsentä
152261 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Asiakaspalvelu CHAT viikonloppuisinUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎14-10-2018
Kirjoituksia: 3
1/2

Asiakaspalvelu CHAT viikonloppuisin

Moi, Onkohan siellä joku ropotti vastaamassa viikonloppuisin, kun en ole koskaan onnistunu  asiaani hoittamaan viikonloppuisin chatin kautta.  Viimeksi koitin aukaista uutta yhteyttä, mutta myyjätär hämäänty kun asuntoon olisi ollut monta erinlaista vaihtoehtoa ja ei uskaltanut sitten myydä mitään,koska ei tienny mikä toimii, vaikka kaikki toimisi.  

 

Välillä kun siihen viestikenttään on aluksi kertonut asiansa, johonka sitten omalla vuorolla asiakaspalvelia vastaa.  Monta kertaa saanu vain vastauksen Moi ja sen jälkeen ei kuulu mitään. 

 

Ja jos on jotain asioita koitettu jonkunkanssa hoitaa niin ollut kauheata säätöä. Ihanku luettaisiin samalla ohjeita paperilapuista,tai jotain. Unohdetaan välillä että asiakaskin saattaa osata jotain, jopa välillä ehkä paremmin kuin viikonloppu asiakaspalveliat.

 

Mutta arkisin on asiakaspalvelu toiminut aina 10/10

 

Niin mietittyyää onko viikonloppuisin robotti palvelemassa vai työharjoitteliat,jotka eivät tiedä perus teknillisä asioita,joita tarvitsisivat asiakaspalvelu chatissa.

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 686
2/2

Vs: Asiakaspalvelu CHAT viikonloppuisin

Moi @ilopilleri ja tervetuloa Yhteisöön! Chatissa on ihan ihmiset vastaamassa 24/7 eli myös viikonloppuisin. Ikävä, jos et ole saanut asiaasi hoidettua.

Kiitos kuitenkin palautteesta. Nämä otetaan mieluusti vastaan, niin voimme parantaa toimintaamme. Myös täällä Yhteisössä autamme yleisluontoisissa asioissa, joten kerro ihmeessä jos voimme olla jotenkin avuksi Hymiö Onnellinen


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg