peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53024 Jäsentä
152368 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Asiakkuus ja luottotiedot!Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎13-02-2018
Kirjoituksia: 8
1/6

Asiakkuus ja luottotiedot!

Kaverini,jonka asiakastiedoissa on lähes viisikymmentä maksuhäiriömerkintää;yksipuolisia tuomioita eikä yhtää REF-merkintää! Kertoi rehvakkaasti,että on saanut Telialta puhelinliittymän,laajakaistan ja vielä ostanut uuden televisin teiltä luottokaupalla! Sanoi kaverille höpöhöpö,ja sitten se suuttui! Onko todella, niin, että Telia on näin jalomielinen luottotietonsa menettäneelle. Herralla, ei ole edes aikaisempaa asiakkuutta teillä,vaan liitymä,joka on toisen ystävän nimissä! Jos näin, niin Telialla on kohta kaikki raha-asiansa ryssinyttä kansalaista asiakkaana(350 000),siitä jo kerrottaisiin pääuutisissa!

0 tykkäystä
5 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 126
2/6

Vs: Asiakkuus ja luottotiedot!

Nyt esititkin @creative10 hankalan kysymyksen. Tämä kuulostaa kieltämättä vähän erikoiselta tilanteelta, mutta mahdoton kommentoida yksittäisen asiakkaan tilauksia. Näin yleisellä tasolla voisin todeta, että luottotietotarkistus tehdään aina tapauskohtaisesti ja siinä huomioidaan monenlaisia asioita. Mikäli luottotiedoissa on merkintöjä, niin tilausten suhteen voi tulla haasteita ja toisinaan ne ei mene läpi lainkaan. Luottotietomerkinnät ei välttämättä vaikuta tilauksen etenemiseen, mikäli meille on pitkä asiakassuhde ja laskut hoidettu meidän suuntaan aina ajallaan.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
Highlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎13-02-2018
Kirjoituksia: 8
3/6

Vs: Asiakkuus ja luottotiedot!

Niinkuin kirjoitin,kaverillani ei ole teillä omissa nimissään liitymään, vaan ystävänsä liittymä,jossa käyttäjänä ko.herra! Ei tässä turhia hermoilla, mutta kun satavarmasti tiedän,että laskut jää hoitamatta ja luonnollisesti kaikki katkaistaan,mutta uusi TV jää sitten hänen haltuunsa! Legaalisesti ajatteluna kyseessä on tuolloin petos tai lievä petos. Olen hoidellut hänen talouttaan aika useasti ja tiedän rahatilanteen ja se ei ole edes roskalainaluokassa, vaan puhdas nolla=leipäjonosta ruoka ja loput maksaa sossu, velkaa on kertynyt kavereilta tuhansia,myös minulle; kukaan ei enää vuosiin ole lainaillut; mutta Telia auttaa;en jaksa uskoa todeksi,mutta pakko on, kun näin vekottimet omin silmin!

0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎13-02-2018
Kirjoituksia: 8
4/6

Vs: Asiakkuus ja luottotiedot!

Lisäyksenä vielä;siis ei teille asiakassuhdetta aikaisemmin,jollei sellaiseksi lueta yli kaksikymmentä vuotta vanhaa liittymää,joka katkaistiin,kun jäi faktuurat auki!

0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 126
5/6

Vs: Asiakkuus ja luottotiedot!

Valitettavasti yksittäisiin tilanteisiin en voi ottaa kantaa. Tarina kuulostaa varsin erikoiselta, mutta en toki epäile sanojasi. Sen voin todeta, että kaikki uudet liittymmä ja laitetilaukset menee aina luottotarkistuksen kautta ja tätä ei ole mahdollista ohittaa mitenkään.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎13-02-2018
Kirjoituksia: 8
6/6

Vs: Asiakkuus ja luottotiedot!

Ei ole syytä epäillä. Ihmettelen kuinka Telialta moisella historialla irtoaa luottoa henkilölle jonka maksukyky on täysi nolla ja tarkoituksena vain saada uusi TV, ja kas näin se onnistuu vielä nykyajassa. Edes sähköliittymää ei maksuhäiriöinen saa ilman takuumaksua; mutta Telialta saa satojen vehkeet hetkessä! En jaksa ja kykene ymmärtämään luottokelpoisuuden tarkistusjärjestelmäänne. No,näillä mennään ja teille luottotappiot tulossa ja herralle uusi TV, jonka voi sitten vaikka myydä nälän yllättäessä!

0 tykkäystä