MMS-viestit Omilla sivuilla

  • 11 August 2016
  • 1 kommentti
  • 487 katselukertaa

  • Savumerkittäjä
  • 0 kommenttia

Sain maanantaina klo 14.22 mms-viestin puhelimeeni, jota en voinut avata puhelimessani. Nyt sitten torstaina klo. 14.22 sain tekstiviesti-ilmoituksen että se on luettavissa Omilta sivuilta. Ja niinhän se olikin.

 

Elämme nyt vuotta 2016 ja sähköinen viestintä on kuulemani mukaan kehittynyt huimasti. Menee kyllä reilusti yli minun ymmärrykseni, miten on mahdollista että yhden valokuvan sisältävän viestin kulku Omille sivuille kestää 72 h?!

 

Onko tämä Soneran vedätystä saada asiakkaat päivittämään puhelinliittymänsä Internet-liittymäksi?  

 


1 kommentti

Tervehdys! Multimediaviestit käyttäytyvät juurikin kuvailemallasi tavalla, jos viesti ei syystä tai toisesta pääse saapumaan puhelimeesi. Multimediaviestit ohjataan siis Omille sivuille nettiin luettavaksi kolmen vuorokauden (72 tuntia) kuluttua mikäli puhelin on kyvytön vastaanottamaan MMS-viestiä (puuttuvat tai virheelliset MMS-asetukset) tai se on suljettuna tai kuuluvuusalueen ulkopuolella. 

 

Oletko aiemmin saanut puhelimellasi vastaanotettua ja lähetettyä multimediaviestejä? Koska puhelimesi ei arvatenkaan ole ollut suljettuna koko tuota aikaa, niin todennäköisesti ongelma on näissä MMS-asetuksissa. Vanhempiin (ei älypuhelimet) puhelinlaitteisiin asetukset saa tilattua veloituksetta lähettämällä viestin ASETUKSET numeroon 15400, jonka jälkeen palveluasetukset saapuvat bumerangina puhelimeesi. Älypuhelimilla asetusten päivittäminen tapahtuu käyttöjärjestelmästä riippuen hieman eri tavoin ja tähän vinkkejä voi katsoa esimerkiksi ohjesivuiltamme ( https://www.sonera.fi/asiakastuki/Kayttoonotto-ja-asetukset/MMS--ja-Internet-asetukset ).

Vastaa