PUK koodi

  • 31 October 2015
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Kirjauduin tänne lapseni omat sivut kautta. Koska olen yrittäjä ja en pääse mitenkään viikonloppuna katsomaan omia sivujani ilman puhelimen kautta saatavia salasanoja eikä kukaan sonerassa vastaa pyhäpäivänä! Haloo mikä systeemi! Miten siis saan itse PUK koodin tänään ja nyt? tietääkö kukaan?


2 kommenttia

Olisiko tuosta jotain apua: https://www.sonera.fi/yrityksille/asioi+verkossa/tilaa+ja+hallinnoi+palveluita+paakayttajana/yritysportaali/?someid=1257

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro dareia ja tervetuloa Klaaniin :)


 


PasiS on oikeilla jäljillä, Yritysportaali on paikka josta saat mm. liittymäsi PUK-koodin ja paljon muuta. Täällä aiheesta kirjoitus -> linkki.


 


Jos sinulla ei ole vielä Yritysportaali käytössä niin yllä olevan linkin kautta löydät ohjeet jolla voit ottaa portaalin käyttöön, henk koht verkkopankkitunnuksiesi avulla.


 


Huom, en ole ihan 100% varma että voiko käyttöönoton yhteydessä syöttää minkä tahansa puhelinnumeron jonne Yritysportaalin salasana lähetään, mutta jos voi niin laita siihen esim. puolisosi puh nro ja saat sinne salasanan jolla pääsy Yritysportaaliin aukeaa ja pääset kurkkaamaan PUK-koodin.

Vastaa