Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63875
Kirjoituksia 173958

Paperilaskun muuttumisesta 1.1.2017 maksulliseksi, asiakastiedoteHighlighted

Paperilaskun muuttumisesta 1.1.2017 maksulliseksi, asiakastiedote

Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

Paperilaskun muuttumisesta 1.1.2017 maksulliseksi, asiakastiedote

1/2

Postista tuli asiakastiedote, jossa kerrotaan paperilaskun muuttumisesta maksulliseksi. Tiedotteen mukaan paperilaskun hinta nyt 0€ kpl ja 1.1. alkaen 2,90€ kpl.

 

Mitä tämä nyt tarkoittaa? Eikö Soneran paperilaskut muuttuneet maksullisiksi jo monta vuotta sitten ja se maksaa tuon 2,90€ kpl? Silloin muutin laskun sähköpostilaskuksi.

 

Kun tässä viitataan paperilaskujen epäekologisuuteen ja kehoitetaan vaihtamaan maksuttomaan E-laskuun, niin eihän tämä sitä voi tarkoittaa, että sähköpostilasku muuttuisi maksulliseksi.

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 734 kpl

2/2

Ei missään nimessä tarkoita sitä, että sähköinen lasku olisi muuttumassa maksulliseksi. Meiltä on nyt lähtenyt paperilaskun hinnanmuutosviestintää virheellisesti osalle niistäkin asiakkaista, joilla on ollut jo käytössään sähköinen lasku, pahoittelut tästä!

Yritin täällä pinnistellä muistiani, että mitkä paperilaskut olisivat olleet vielä tuon 0e, onkohan lankapuhelinlaskuilla ollut vielä maksuton paperilasku, ei ainakaan tule muita vaihtoehtoja nopeasti mieleen.

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.