Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65833
Kirjoituksia 178410

Singles’ Day iPhone 11Singles’ Day iPhone 11

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Singles’ Day iPhone 11

1/4

Onko täällä muita kun on tilannut iPhone 11 singles’ daystä, eikä ole sitä vieläkään saanut? Kaksi viikkoa on jo kulunut ja Telialta ei ole tullut mitään ilmoitusta tilauksen viivästymisestä. On taidettu myydä ei oota ja nyt ei voida myöntää omaa virhettä. Viimeksi eilen olin yhteydessä asiakaspalveluun. Vastaukseksi sain selvitän asiaa ja soitan kohta takaisin. Vieläkään ei ole soittoa kuulunut. 

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta

Moderaattori
Viestejä 499 kpl

2/4

Moi @la_sa89 ja tervetuloa keskustelemaan Telia Yhteisöön!

 

Suurella todennäköisyydellä puhelimia on myyty sen verran, että ne ovat loppuneet varastolta ja tilauksesi odottaa seuraavaa saapuvaa erää malleista. Uskoisin, että asiakaspalvelija on laittanut tästä kyselyä eteenpäin, että koska olisi mahdollisesti tätä laitetta tulossa meille lisää ja palaa sitten sinulle asiasta takaisin. Toki on mahdollista, että tilausta pidättelisi jokin muu asia, mutta tätä en varmaksi pääse sanomaan. 
Jos sinulla on antaa tarkempi puhelimen malli niin voidaan tarkistaa sen varastotilanne vielä uudelleen.

Vastaa
0 tykkäystä

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/4

Apple iPhone 11 64GB (PRODUCT)RED

Vastaa
0 tykkäystä

Moderaattori
Viestejä 499 kpl

4/4

@la_sa89  kirjoitti:

Apple iPhone 11 64GB (PRODUCT)RED


Tuo malli onkin tosiaan loppu tällä hetkellä emmekä ole saaneet vielä toimittajalta tietoa seuraavasta saapumiserästä. Ikävä juttu, että puhelin ehti loppua, mutta tässä vaiheessa emme voi oikeastaan muuta kuin odotella lisää laitteita varastoomme.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.