Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63272
Kirjoituksia 172651

Yhteisö hävittää viestejäHighlighted
Konkari
Rekisteröitynyt: ‎14-12-2015
Kirjoituksia: 666
1/3

Yhteisö hävittää viestejä

Onko teillekin käynyt niin, että Yhteisö on alkanut hävittämään lähettämiänne viestejä?

 

Eilen 18.6. ketjuihin Prepaid liittymän saldolataus ja Ei toimi lähettämäni viestit ovat hävinneet ketjusta.

 

Kun yritin lähettää Ei toimi-ketjuun vastauksen uudelleen, hetken kuluttua Yhteisö ilmoitti, että viesti on poistettu roskapostina. Lähetin viestin kolmannen kerran pienissä osissa. Vaikuttaa siltä, että Yhteisö luokittelee tällä hetkellä linkit jopa www piste telia piste fi sivustolle roskapostiksi.

 

Kyllähän Telian Yhteisössä pitäisi kaikkien Telian verkkotunnusten olla sallittuja linkkeihin, telia piste fi, se no, ee, dk, teliacompany piste com, smartrefill piste se jne.

 

Prepaid liittymän saldolataus viestin häviämistä en ymmärä lainkaan. Ainoa käytetty lisätoiminto on lainaukset. Lähetin viestin uudelleen, ehkä hieman muuttunein lainauksin, ja nyt se on pysynyt ainakin 20 minuuttia näkyvillä.

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 233
2/3

Vs: Yhteisö hävittää viestejä

Jostain syystä nyt tosiaan viestit on virheellisesti roskapostiksi luokittuneet. Napattiin tästä koppi ja lähetään selvittämään asiaa. Juhannuksen jälkeen olemme viisaampia tämän kanssa. Palataan juttusille! 

Highlighted
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 3 932
3/3

Vs: Yhteisö hävittää viestejä


@irritus  kirjoitti:

Onko teillekin käynyt niin, että Yhteisö on alkanut hävittämään lähettämiänne viestejä?


Viestisi ja muutaman muunkin jäsenen viestit on laitettu jälleen näkyviin, kuten niiden kuuluukin olla. Niissä ei ole mitään roskapostiin, edes lähelle viittaavaa. Päin vastoin. Niissä oli jopa tapauksia, joissa viestissä ei ollut linkkejä ollenkaan, kuten myös sinulla. Ei myöskään mitään (haitallista) html-koodia yms. Tutkimme asiaa alustatoimittajan kanssa.

Pahoittelut tästä.