Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Yhteisö.jpg

 

 

 

katsomo.PNG

Klaanin MM-kisaveikkaus


Heitä tähän ketjuun oma arvauksesi kisojen mitalikolmikosta 6.5.2015 klo 12:00 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Vain tähän ketjuun jätetyt veikkaukset huomioidaan kilpailussa.

 
Kilpailu päättyi 6.5. klo 12:00. Edelleen saa toki veikkailla kilpailun ulkopuolella! Kiitos osallistujille!

Kerro postauksessasi:

Kultamitalin voittaja: ?

Hopeamitalin voittaja: ?

Pronssimitalin voittaja: ?

 

- Oikein arvanneiden kesken arvomme kisan pääpalkinnon, iPad Mini 2 16GB! Mikäli oikein vastanneita on yksi hän voittaa pääpalkinnon.

- Kaikkien veikanneiden kesken arvotaan kolme voittajaa, jotka voittavat vapaavalintaisen kanavapaketin maksutta käyttöönsä 3kk ajaksi. Joko Viihteeseen, kaapeliin tai Mobiiliviihteeseen. Valittavana HBO, Discovery, MTV Total, Viasat Kulta tai Surf-paketti.

- Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi

 

Voit osallistua kilpailuun jättämällä veikkauksesi tähän ketjuun 6.5.2015 klo 12:00 mennessä. Yksi arvaus/hlö, voit editoida omaa viestiäsi vain 30min ajan postauksestasi (Klaanin asetus). Jos joku postaa useamman arvauksen kuin yhden, ensimmäinen jätetään voimaan ja loppuja ei huomioida kisassa.

 

Kisan voittajat arvotaan 24h sisällä kisojen päättymisestä ja nimimerkit julkistetaan tässä samassa viestissä. Voittajiin otetaan yhteys Sonera Klaanin kautta yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta kisojen päättymisen jälkeen 20.5.2015 klo 18:00 mennessä, arvomme uuden voittajan 21.5.2015 ja tieto julkaistaan tässä samassa viestissä.

 

TeliaSonera Finlandin henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. TeliaSonera Finland ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy TeliaSonera Finlandille asti.


Kisaennakko

Tällä kertaa jääkiekon MM-kisat pelataan Tsekeissä, pelipaikkoina toimivat Praha ja Ostrava. Jälleen kerran kisoista on odotettavissa kovatasoiset ja erittäin mielenkiintoiset. Moni joukkue näyttää paperilla äärettömän kovalta, kun mukana on suuri joukko myös NHL-jäillä kouliintuneita huippupelaajia. Suomi lähtee kisoihin myös vahvalla orkesterilla, joten kaikki tulee olemaan mahdollista. Ei siis heitetä kirvestä kaivoon ennen kisojen alkua!

 

Allekirjoittaneen omissa pohdinnoissa yksi on ylitse muiden. Kanada lähtee kisoihin niin armottoman kovalla hyökkäysjoukolla, joten maaleja syntyy varmasti, mikäli joukkueen yhteispeli vain toimii. Hyökkäyskalustosta voisi nostaa muutaman kirkkaimman tähden esiin, eli Sidney Crosby, Claude Giroux ja Taylor Hall. NHL supertähdellä Crosbyllä on jo hallussaan Stanley cup voitto sekä olympiavoitto, mutta maailmanmestaruus puuttuu vielä. Ei välttämättä puutu enää näiden kisojen jälkeen.

 

Yhdeksi ennakkosuosikiksi on tottakai nostettava meidän oma Suomen joukkue. Leijonat lähtee kisoihin tasaisen vahvalla ryhmällä. Ykköskenttänä aloittaa ilmeisesti harjoituksissakin yhdessä pelannut trio J. Jokinen – Barkov – Donskoi. Tältä ketjulta odotetaan tehoja ja parhaimmillaan ketju voikin olla täysin pitelemätön. Viimeinen sinetti Suomen menestykselle saatiin, kun viimeisimpänä joukkueeseen liittyi tämän hetken maailman paras maalivahti Pekka Rinne. Rinne pystyy kyllä hoitamaan oman tonttinsa, jotta helppoja kiekkoja ei herran taakse uppoa. Mikäli kenttäpelaajat venyvät hienoihin suorituksiin, niin Suomi on korkealla.

 

Kolmantena pitää nostaa jalustalle myös kivenkova Venäjä. Itänaapurimme on saanut jalkeille jälleen todella hurjan ryhmän, mutta toisinaan venäläisten ongelma tällaisissa kisoissa on ollut joukkuepelin puute. Pelkillä yksilösuorituksilla ei näissäkään kisoissa pitkälle pötkitä, vaikkakin rosterista löytyy armottomia maalitykkejä kuten Kovaltchuk, Tarasenko ja Malkin. Mikäli venäläiset pelaavat joukkueena, niin mahdollisuudet ovat aivan finaaliin saakka.

 

Lohkojaot ovat seuraavanlaiset:

lohkot.PNG

 

Suomen pelien aikataulu:
otteluohjelma.PNG

Mikäli sinulta puuttuu vielä MTV Total kanavapaketti, niin täältä voit tilata!

NikoNo
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Jaakiekon-MM-kisat-2015-skaba-voita-iPad-ja-kanavapaketti/ba-p/102875
Linkki kopioitu
72 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Telialla olen työskennellyt yli 10 vuotta erilaisissa tehtävissä. Tällä hetkellä toimin Telia Partion jäsenenä ja täällä Yhteisössä moderaattorina. Vahvasti myös Liigan parissa mukana! :)