Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Vinkit.jpg

 

 

Meiltä postitetaan päivittäin aikamoinen määrä erilaisia nettitikkuja, reitittimiä ja puhelimia ja jokaisessa paketissa lähtee mukana ainakin pieni pikaohje. Laitteiden ohjeet ovat usein saatavilla myös sonera.fi-sivuilla. Myös meidän oma henkilökunta asiakas- ja vikapalvelussa käyttää samoja ohjeita ongelmia ratkottaessa ja osa ohjeista on lähetettävissä asiakkaalle myös tekstarilla tai sähköpostilla. Laiteohjeita tarvitsee myös Helpson-palvelu, jossa keskitytään täysin laitepuolen asioihin. Täällä Klaanissa ohje herättää keskustelua, jos siinä on tulkinnan varaa.

 

Laiteohje on siis pätkä tekstiä, mahdollisesti kuvia ja parhaimmillaan suuri apu ongelmatilanteessa. Koska laitteet muuttuvat ja ohjeetkin saattavat vanhentua, niitä päivitetään jatkuvasti. Viime aikoina ohjeita on lähinnä lisätty ja tarkistettu, sen sijaan nyt ohjesivuston uudistuksen myötä ohjeistusta selkeytetään ja ohjeiden löytymistä helpotetaan. Tällä hetkellä minä vastaan laiteohjeiden sisällön tarkistamisesta ja välitän myös muita ohjeisiin liittyviä parannusehdotuksia eteenpäin.

 

Mitä mieltä sinä olet laiteohjeista? Oletko saanut riittävästi apua laitteen mukana tulevista ohjeista käyttöönottovaiheessa vai oletko hakenut ohjeita Soneran sivuilta tai muusta paikasta? Oletko huomannut ohjeissa puutteita tai suoranaisia virheitä?

AnneS
Ex-telialainen
Ex-telialainen
6 kommenttia 👇
PasiS
Konkari ☆

Olen noin puoli tusinaa kertaa huomauttanut vanhalla foorumilla ja täällä Klaanissa, että ehkä Suomen yleisimmän kaapelimodeemin Cisco EPC3825:n ohjeita ei Soneran sivuilta löydy ollenkaan. Vastaukset ovat olleet luokkaa; laitteen ohjeet ovat usein laitteen mukana cd-levyllä. Hyvä, ettei korpulla tai C-kasetilla.

AnneS
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Hei PasiS!

 

Kiitos viestistäsi! Mahtavaa, että jaksoit laittaa palautteen, katsotaan mitä voin tehdä vaikka kuulostaakin haasteelta! Palaan vielä asiaan, varmistan vielä kiinteän laajakaistan asiantuntijoilta, mikä tämän laitteen ohjetilanne on. Googlen haulla päädyin äsken sivulle: http://www5.sonera.fi/ohjeet/Toimiviksi_testatut_kaapelimodeemit ja sieltä tuon laitteen kohdalta pdf-tiedostoon, joka oli pikaohje. Sen ajantasaisuudesta en osaa sanoa.

 

Juuri tällaista palautetta aloituksellani hain! Toivottavasti saan muitakin laiteohjeisiin liittyviä pyyntöjä, tutkin kuitenkin aktiivisesti keskusteluitanne ja pyrin poimimaan huomioita sieltä.

PasiS
Konkari ☆

Tuo ohje on varmaan ihan riittävä, mutta sitä ei löydy ollenkaan haulla tuolta:  http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea#ohjeet-ja-vinkit/

AnneS
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Hei,

 

eli siis se ohje oli ok, mutta se on piilotettu liian hyvin? Minäpä tartun tähän asiaan, kiitos viestistäsi!

AnneS
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Viime viikon lopulla nostettiin tämä Cisco EPC3825-ohje Apu & Tuki (Beta) -sivustolle muiden modeemien seuraan! Löytyy valikosta modeemien kohdalta, kolmas listalla. Kiitokset PasiS:lle ohjeen kyselemisestä, näin sitä maailmaa korjataan laiteohje kerrallaan!

 

Suosittelen tutustumaan Apu & Tuki (Beta) -sivustoon, sieltä valikon kautta on löydettävissä simppelit listat esimerkiksi laitteista. Rakenne valikossa on yksinkertainen ja helpposelkoinen!

PasiS
Konkari ☆

Hyvä juttu !