Liittymäsi kodinlaitteille

  • 20 November 2019
  • 0 kommenttia
  • 25 katselukertaa


 


Te kysyitte, me loimme. Toimme myyntiin tänään uuden liittymän, joka soveltuu koirapantohin, ilmalämpöpumppuihin, jääkaappiisi ja ihan mihin vain keksit sen laittaa. Jos kotonasi on älylaitteita, kuten jääkaappi nettiyhteydellä tai ilmalämpöpumppu, tämä on sinun liittymäsi. Jääkaappiliittymät usein ottavat kuvia jääkaapista sisältä ja lähettävät ne puhelimeesi. Ilmalämpöpumppua voit etäohjata puhelimella. Monesti nämä laitteet ovat kotona tai työpaikalla kytketty WiFi -verkkoon mutta entäs sitten mökillä tai veneellä?


 


Vapaa-ajan asunnolla sinulla saattaa olla pakkas-, lämpö- tai kosteusmittari, termostaatti tai etäohjattava pistorasia. Tämän liittymän paketti riittää näiden laitteiden ohjaukseen ja seurantaan.


Yhteys mukaan laitteeseen -liittymän käyttömahdollisuudet ovat rajattomat.


 


Riistakamerat kuvaavat usein inframustasalamalla, jota silmät eivät pysty näkemään. Monesti kamerat reagoivat jopa 25 metrin päässä liikkuvaan kohteeseen. Haluat varmaan, että kuva saapuu sinulle tiedostona josta saat selvää? Liittymä mahdollistaa sinulle parhaan hyödyn laitteestasi, hyvän lähetysnopeuden ansiosta kuvat ja videot ovat katsottavissasi selkeänä ja nopeasti.


 



 


Liittymä sisältää


 


Liittymässä on 0,256M netti rajattomalla netillä kotimaassa. Käyttöä sisältyy myös 4Gt/kk myös Pohjola ja Baltia -alueilla. Liittymän lähetysnopeus on 5M, joten se lähettää laadukasta kuvaa ja videota. Liittymän etuhinta 2,90€/kk on voimassa nykyisille liittymäasiakkaillemme.


 


<<Tilaa liittymä verkkokaupastamme>>


 


Mihin laitteeseen sinä käyttäisit tätä liittymää?


 


Lue myös:



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa