peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
51490 Jäsentä
149033 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Miten rakennetaan pohjoismaiden paras online-yhteisö? Tervetuloa mukaan matkalle!

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Miten rakennetaan pohjoismaiden paras online-yhteisö? Tervetuloa mukaan matkalle!

 

Yhteisön_uudistus.jpg 

 

 

Uudistamme ja kehitämme Yhteisöä ja haluamme sinut mukaan

 

Yhteisö on kohta nelivuotias yhteisö, starttasimme Klaani-nimellä joulukuussa 2014. Matkan varrella olemme kasvaneet mukavan kokoiseksi ja täällä keskustellaan tuotteistamme sekä myös muista digiin liittyvistä asioista. Autetaan kysyjää ongelmissaan, suositellaan, jaetaan näkemyksiä ja parannetaan olemassa olevaa sekä luodaan uutta erilaisissa testipiloteissa.

 

Matka on ollut huikea ja kiitos kun olet ollut mukana ❤️

 

Neljä vuotta on pitkä aika. Toisaalta, yhteisön rakentamisen näkökulmasta se on kuitenkin verrattain lyhyt aika. Meillä on paljon vielä saavutettavissa, matka on vasta alussa. Haluamme viedä Yhteisön aivan uusiin sfääreihin ja sitä varten haluaisimme ottaa sinut mukaan miettimään Yhteisön tulevaisuutta.

 

Olemme jo aloittaneet tulevaisuuden suunnittelun yhdessä käyttäjiemme kanssa. Minulla on apunani kaksi palvelumuotoilijaa, jotka auttavat tässä projektissa. Tähän mennessä olemme keränneet ideoita sekä mahdollisuuksia työntekijöiltämme. Olemme myös kutsuneet jäseniä sekä ei jäseniä haastatteluihin, joissa selvitämme jokaisen kokemuksia Yhteisöstä sekä ideoita tulevaisuutta silmällä pitäen. 28.9. - 8.10.2018 meillä on käynnissä kysely, jolla kartoitamme suomalaisten netin käyttöä sekä tiedon hakemista.

 

Haastatteluissa on tullut esille muun muassa se, että Yhteisössä on hieno ja avoin meininki sekä ilmapiiri. Täällä aloittelija tai edistynyt käyttäjä voi kysyä neuvoa ja kaikille vastataan ystävällisesti ja kohteliaasti. Hienoa on ollut kuulla myös se, että Yhteisössä saa apua ongelmiin ja moni kertoikin, että ongelmatilanteessa etsii (tai kysyy) apua ensin täältä ja ottaa tarvittaessa sen jälkeen yhteyttä asiakaspalveluun. Jäsenten asiantuntemusta arvostetaan myös paljon, neuvoihin pystyy luottamaan. Ihan mahtavia kommentteja kaikki!

 

Työ etenee siten, että seuraavana kasaamme kaikki ideat ja kommentit yhteen ja alamme työstämään niistä aihioita, joiden pohjalta pääsemme esittelemään parannettuja tai kokonaan uusia konsepteja. Tulemme esittelemään niitä talon sisällä työntekijöillemme sekä myös teille arvon jäsenet. Näin kaikki pääsevät kommentoimaan ja esittämään niihin mahdollisesti parannusehdotuksia. Lopulta saamme uunista ulos jotain uutta ja hienoa Hymiö Onnellinen

 

Avasin uudistustyötä varten uuden ketjun, jonne olet tervetullut missä tahansa vaiheessa kertomaan, miten sinun mielestäsi Yhteisöstä tehtäisiin entistä parempi paikka sinulle. Mitä uutta toivoisit tänne, mitä ehkä viilaisit toiseen suuntaan, mitä ehkä jättäisit pois? Mistä haluaisit lukea ja niin edelleen.

 

Kiitos vielä kerran kun olet mukana ja kiitos jo etukäteen kaikista ideoistasi ja näkemyksistäsi 😊

 

Tero / Susanna / Tero

 

Siirry keskustelemaan Yhteisön uudistuksesta.

1 Kommentti
Yhteisömanageri

Käynnistimme juuri kyselyn, jolla selvitämme suomalaisten nettikäyttäytymistä sekä tiedonhakua. Käyhän osallistumassa 8.10. mennessä Hymiö Onnellinen