Voita Huawei Honor 8 omaksesi!


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10285 kommenttia

 


 


**Osallistuminen on päättynyt. Kiitos kaikille Hymiö Onnellinen Seuraavaksi valitsemme voittajat ja ilmoitamme heille yksityisviestillä. Seurailehan inboxiasi Hymiö Onnellinen **


 


***Kisaan osallistui paljon hyviä hakijoita ja mukana oli paljon hyviä perusteluita. Voittajat on nyt valittu ja myös tavoitettu ja he ovat @Klaanigirl sekä @kjns, onneksi olkoon :) Jäämme odottamaan suurella mielenkiinnolla testiraportteja :) ***


 


Haluaisitko voittaa Huawei Honor 8:n omaksesi? Olet innokas testaaja ja osaat kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai ehkä jopa arvosteluita videolle?


 



 


Kerro meille tämän blogin kommentteissa vähintään 30 sanalla miksi sinut pitäisi valita testaajaksi ja miksi juuri ko. laite kiinnostaa sinua. Vinkki: arvostamme ertyisesti videoita Hymiö Onnellinen


 


Etsimme kahta aktiivista ja monipuolista testaajaalle. Voittajana teet kuukauden mittaisen testijakson aikana kolme artikkelia tänne Klaaniin meidän kaikkien luettavaksi.


 


Haku alkaa nyt ja päättyy 8.9.2016. Lue kisan tarkemmat speksit alta klikkaamalla Paljastus-sanaa.


 


Onnea kisaan Hymiö Onnellinen


 


Ps. Haemme parhaillaan testaajia myös Samsung Galaxy Note 7:lle :)


 


Hide content



Kilpailun säännöt:


 


Voittajat (2 kpl) valitaan kaikkien tähän blogiin, vähintään 30 sanan mittaisen perustelun kirjoittaneiden tai videon julkaisseiden Sonera Klaanin jäsenten joukosta.


 


Jutut, jotka on julkaistu tässä kirjoituksessa 8.9.2016 klo 12:00 mennessä, huomioidaan kilpailussa. 


 


Valinta suoritetaan 8.9.2016 ja voittajille ilmoitetaan voitosta Sonera Klaanin kautta yksityisviestillä. Voittajien nimimerkit julkaistaan myös tässä blogissa sen jälkeen kun voittajat on tavoitettu. Jos voittajaa tai voittajia ei tavoiteta 12.9.2015 klo 12:00 mennessä, valitsemme uuden voittajan tai voittajat.
 


Kilpailun voittajat sitoutuvat julkaisemaan voittamastaan puhelimesta tekemänsä kirjalliset artikkelit tai videot tätä varten perustetussa ketjussa (Huawei Honor 8 käyttökokemukset). Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän lataa sen ensin omalle Youtube-kanavalleen, josta Sonera Klaanin ylläpito siirtää materiaalin Soneran Youtube-kanavalle siten, että siinä tulee esille videon tehneen henkilön Sonera Klaanin nimimerkki sekä hänen Youtube-kanavansa nimi.


 


Laitetestaaja sitoutuu siihen, että hän julkaisee yhden (1) kuukauden testijakson aikana vähintään kolme juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:


 



  1. Ensikokemukset pian laitteen vastaanottamisen jälkeen, ja

  2. Käyttökokemukset kahdelta ensimmäiseltä viikolta, ja

  3. Lopullinen arvio, "loppuraportti" kuukauden kuluttua laitteen vastaanottamisesta


 


Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimen Soneralle tai pitää laitteen itsellään, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan. Palkintoon ei sisälly puhelinliittymää.


 


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Soneralle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Soneralle oikeuden hyödyntää materiaalia Soneran markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Klaani-nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


  


Jos kilpailun voittajat eivät tee kolmea artikkelia Sonera Klaaniin kuukauden testijakson aikana, Sonera veloittaa voittajalta laitteen hinnan joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Soneran henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.




 



81 kommenttia

Kunniamerkki +14

Haluatko Honor 8:n omaksi? - check!


Oletko innokas testaaja? - check!


Osaat kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita? - check! check! check! check! ja check!


 


Nyt päästiin mielenkiintoisten asioiden äärelle, kun Honor 8 julkaistiin. Äkkivilkaisulla vaikuttaa siltä, että laite on yhtä hyvä, tai joiltain osiltaan jopa parempi kuin Huawein lippulaivamalli P9, jota minulla on ollut ilo testata aiemmin. Mutta, vaikuttaako se vain siltä vai onko se oikeasti sitä? Sen selvittäminen vaatisi tarkempaa tutustumista ja testaamista.


 


Itse keskittyisin testissä kahden pääteeman ympärille.


- Onko Honor 8 viimeinkin se dual-simillä varustettu lippulaivapuhelin, jota Suomi on odottanut. Mikä tekee siitä hyvän, missä olisi parannettavaa, voisiko se olla se puhelin.


- Pyyhkiikö sisarbrändi Honorin lippulaiva pöytää P9:llä, vai onko P9 sittenkin kukkulan kuningas. Veisikö P9:n Leica-brändätty ja paljon hehkutettu kamera voiton Honorista, vai sisältävätkö molemmat oikeasti saman kameratekniikan kuten teknisistä tiedoista voisi päätellä?


 


Pienempänä teemana vertaisin Honoria dual-simien tämän hetken ykköshaastajaan OnePlus 3:een. Kumpi näistä luureista veisi valtikan parhaana dual-sim laitteena Suomen markkinoilla? Se voidaan selvittää ainoastaan vertailemalla molempia luureja jokapäiväisessä käytössä.


 


Luottotestaaja kjns ilmoittautuu vapaaehtoiseksi suorittamaan jälleen yhden laitetestin yhteistyössä Soneran ja Huawein kanssa!

Kiitos paljon mahdollisuudesta arvioida laitettanne. Olen todella kiinnostunut tästä laitteesta, koska sen muotoilu on upea ja trendikäs.
Innokkaana valokuvaajana, kuvaan päivittäin kuvia sosiaaliseen mediaan. Olen samalla uuden valokuvaus-puhelimen tarpeessa. Uskon että tämä HN8 on se mitä olen etsinyt. Toivottavasti valitsette minut testaajaksi.
Aion ottaa paljon kuvia jaettavaksi sosiaaliseen mediaan ja aion kertoa että otin kuvat sillä puhelimella.

Moi,

olisin sopiva testikäyttäjä siksi, että olen melko uusi älypuhelimen käyttäjä - ostin ensimmäisen älypuhelimeni vain vuosi sitten, enkä ole koskaan päässyt kokeilemaan niin sanottua oikeaa ja hyvää puhelinta.

Kiinnostus Huawei Honor 8:n toimintoja kohtaan on suuri. Edukseni laskettakoon myös se, että asun maaseudulla, joten tällaisen luurin sovittaminen muun kuin kaupunkilaisen käyttöön olisi enemmän kuin paikallaan; kuinka puhelin todella toimii haastavissa olosuhteissa ja suurten asutuskeskusten ulkopuolella.

Hei! Olisi kiva saada mahdollisuus testaamaan uutta Honoria. Testijakson aikana tutkisin puhelimen nopeutta sovelluksesta toiseen verrattuna tähän pari vuotta vanhaan iPhone 4S puhelimeen. Olen tällä hetkellä erittäin kiinnostunut tästä kahden takakameran ominaisuudesta. Olen aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, joten kuvia tulisi otettua ja lisättyä luultavasti paljon. Haluaisin myös testata kuinka käytännöllistä on elää minun mielestäni ison puhelimen kanssa. Puhelin on mielestäni täydellisen muotoinen sekä yksinkertaisen näköinen, joten siitä plussaa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Tervehdys,

 

Yrittänyttä ei laiteta, joten…

 

Haluaisitko voittaa Huawei Honor 8:n omaksesi?

Tartun tilaisuuteen, joten vastaukseni on kyllä!

 

Olet innokas testaaja?

Nyt ja aina!

 

Mielelläni tykkään perehtyä uusiin laitteisiin ja ohjelmistoihin. Kun olen kokeillut laajasti erilaisia laitteita ja käyttöliittymiä, niin on hyvin pohjaa vertailla ja arvioida uusia laitteita.

 

Osaat kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai ehkä jopa arvosteluita videolle?

Kyllä, kokemusta on sekä kynäilystä että videoiden teosta. Kurkatkaa vaikka Klaanin-kirjoituksiani.

 

Miksi valita minut?

Olen aktiivinen uuden teknologian hyödyntäjä ja testilaite tulee kovaan käyttöön :smileyvery-happy:

Heissan.

Olen 38 vuotias perheellinen insinööriopiskelija, alana mediatekniikka. Joten teknologia ei ole tuntematon käsite minulle ja videoiden tekokin onnistuu helposti :D

Perheessä on lapsia ikä haarukassa 4-19 vuotta (ja lisää tulossa) ja kun päälle lätkäsee minut itseni, sekä puolison.. ja vielä sukua ja tuttuja. Alkaa olemaan testiin käyttöpohjaa ja etenkin vertailupohjaa.

Olen sanavalmis, käsistäni kätevä ja teknologiasta kiinnostunut. Osaan selittää asiat ymmärrettävästi vaikka kyse olisikin hiukan teknisemmästä aiheesta. Osaan olla avoin, mutta myös kriittinen.

Kokemusta laitteista löytyy useimmilta mobiili valmistajilta sekä käyttöjärjestelmistä.

Jotta jotain pientä osviittaa luovasta hulluudesta tulisi näkyviin, niin tässäpä linkki minun YouTube kanvaan, sekä joihinkin Facebook kuviin ;)
https://www.youtube.com/channel/UC4YhUlLEMVktvlWiPa71-jw  (valitettavasti ei aivan kauhean paljoa ole avointa materiaalia)
https://www.facebook.com/ojennus/media_set?set=a.10151729350233279.1073741827.632373278&type=3  (Minä ja veljeni Assemblyillä 2013)
https://www.facebook.com/ojennus/media_set?set=a.10152561570433279.1073741833.632373278&type=3  (Minä ja muita Assemblyillä 2014)



Uskallan luvata että mikäli minut valitaan, niin ette tule pettymään.

SFP aka Jani

No en ehkä ole insinööri tai nörtti, mutta puhelimet on minulle tosi kova juttu. Kaikki heh melkein kaikki huippu luurit tulee testattua ja viimeksi tuli Huawei P9 plus koettua. Voisihan tämä testata Huawei P9 plussan jatkoksi ja Honoria ei ole aiemmin ollutkaan, nätti luuri kaikin puolin, mutta en ehkä itse ostaisi siis ehkä.

Minun mukanani puhelin pääsisi todella koetukselle moneen paikkan kylmästä kuumaan työni merkeissä ja vapaa-ajalla lasteni kanssa.
Minulla on aina puhelin mukana oli tilanne mikä hyvänsä ja käytän myös säälimättä, puhelimia on ollut laidasta laitaan soneran asiakkaana jo vuodesta 1995. On koettu nokian 101 ja 3310:stä nyt tämänhetkiseen iphone 6s+ joka on oman mittapuun mukaan erittäin vaikea yhdenkään puhelimen voittaa tällä hetkellä.

Honor on sinänsä uusi mielenkiintoinen tuttavuus ja joskus on iphone liian suuri taskussa, erityisesti kameraa tarvin työssä sekä vapaa ajalla paljon joten sen laatu on tärkeää ja iphonessa en täysin ole tyytyväinen siihen. 

Olen varsin uusi huawei omistaja on 2kk vadt ollut p8 lite ja olin vannoutunut samsungin käyttäjä mut jo tää lite on kyl ylittänyt mun arvion mut mitäs se olis huawein huippu laiteel ois ja mitäsköhän kaikkee jännää sil pystyy teker

Hei!

Olen pienen poikalapsen vanhempi jonka elämään kuuluu kaikenlainen liikkuminen perheen kesken sekä työni puolesta. Tulee myös harrastettua valokuvausta joten tämä puhelin olisi suhteellisen erinomainen "vara" laite kuvien ottoon. Tai ainakin tulisi kamera testattua. Kokemusta on jo neljästä eri huawei puhelimesta, ei huonolla menestyksellä. Aina halunnut päivittää uudempaan ja uudempaan kun on jonkun hommannut :)

Olen värkännyt elektroniikkaa koko pienen ikäni ja puhelimia minulla on ollut Nokian ensimmäisistä GSM:istä QTekin ensimmäisten Windows puhelimien kautti S7edgeen ja paljon siltä väliltä. Valokuvaus on lähellä sydäntä ja näyttötekniikat ovat tuttuja. Samoiten Androidin sielunelämä on pintaa syvemmältä tuttua kuten mobiiliprosessorien tekniikka. Voisin antaa syvääluotaavan revikan tuotteesta ja jos käsiin tulisi pikkuvikainen malli lisäksi, myös teardown videon/artikkelin.

Mielellään lähden testaa tätä puhelinta. Puhelinta käytän niin urbheilun ja päivittäisessä käytössä. Harrastuksia kuvaus ja monipuolinen liikunta. Johon tämä puhelin olisi oiva kumppani. Ja varmasti jotain uutta saisi elämääni. Ja tietenkin pokemon go mitä tulee lastenkans pelaattua

Kokemusta löytyy lähes jokaisen android valmistajan puhelimista. Nyt itsellä honor 7 olisi mielenkiintoista nähdä miten paljon eroa näillä on. Käytän puhelinta lähes kaikkeen joten vaadin puhelimelta paljon jotta asioiden hoitaminen puhelimella on helpohkoa.

Hei,

 

Honor 8 on puhelin, jonka julkaisua Suomessa odotin innolla sen muotokielen ja kuvausominaisuuksien vuoksi. Honorin hinnoittelu kuitenkin yllätti, joten siihen ei ole varaa muutoin kuin tällaisen kilpailun kautta.

 

Miksi minä siis olen paras valinta testihenkilöksi? Olen aina tarkka puhelimen ostamisessa siitä, että puhelin vastaa kokonaisuudessaan sitä, mitä tarvitsen. Olen todella kiinnostunut myös siitä, minkälaisia puhelimia on tällä hetkellä tarjolla. Päädyin kahden kuukauden huolellisen tarkastelun jälkeen siihen, että honor 8 ja EMUI käyttöjärjestelmä olisi itselleni erittäin hyvä vaihtoehto. Varsinkin tuo kultanen väri hivelee silmiä. Jokapäiväisessä käytössä puhelin tulisi kuitenkin vasta näyttämään todellisen luonteensa. Sen selvittäminen olisi erittäin mielenkiintoista.

 

Olen testaillut ja käynyt tarkasti läpi tällä hetkellä markkinoilla olevia puhelimia, joten minulla on objektiivinen ja laaja näkemys puhelimen arvosteluun. Olen myös kiinnostunut tarjoamaan tarkkaa ja toivon mukaan uudenlaista tietoa Honor 8 puhelimesta. Käytössäni on ollut lähikuukausina niin Samsungin touch wiz, Huawein EMUI kuin IOS 9.3 ja Windows 10, joten vertailupintaa ihan käyttötuntumastakin löytyy. Opintojeni ja persoonani puolesta olen sanavalmis sekä esiintymiskykyinen myös kameran edessä. Tällä hetkellä minulla on myös hyvin aikaa ja kiinnostusta syvällisen arvostelun tekemiseen sekä todellinen tarve uudelle puhelimelle. Vanha puhelimeni vetelee aivan viimeisiään, jonka vuoksi uuden puhelimen löytäminen on ollut listallani ykkösenä koko kesän ajan. Lopulta puhelimien kamerat ovat kuitenkin olleet hienoisia pettymyksiä. Ihmiselle, joka kuvailee eläimiä, perhosia, maisemia ja ihmisiä päivittäin ja haluaisi tehdä kuvillaan taidetta, puhelimen löytäminen ei ole ollut helppoa. Siksi Honor 8!

 

Valitkaa siis minut ja honor 8. Ette tule pettymään. Kiitos!

 

Jeps. Tämä sopis mun reissuhun kun nenä päähän! Oon nimittäin lähdös Torontoon viikoksi kattoon Jääkiekon Worldcupia. Olishan sieltä hienoo somettaa kun Suomipoika maaleja mättää!!

#88honor


Honor7 herätti huomiota ja honor8 on jo päin pläjäystä settiä. Hyvällä tavalla.

 

Makwan on astunut valokeilaan ja ääneen on samalla päässeet vihaajat että fanit. Kumpaakaan ei jätä ketään kylmänä kun yhdistelmä on aika kuumottava.

Moni honor8 käyttäjä pysyy inkogniittona mutta samalla omassa piireissä ja kulissien takana piilossa julkisuudesta vaikuttavat monenkin elämään. Puhelin kertoo ei pelkästään omistajasta vaan myös hänen aikaansaamisista.

 

Kovassa käytössä ravistellaan akanat jyvistä. Ja honor8 on kova sana ja markkinoiden kenties kovin haastaja kuninkuustittelistä. Sen takia testikuskit pitääkin antaa hanaa koska lopputulos ja -tarkastus voi viedä suoraan paalupaikalle tässä kisassa.

 

Makwan on hyvinkin itsetietoinen omista valinnoista - ja niin oli Huawei ja juuri tässä kisassa Soneralla on
näytön paikka. Saadaanko kunnon win-win-win-win-win-suhde aikaan!
siis kombo; Makwan-Huawei-Sonera-testaajat-potentiaalisetasiakkaat

 

iwiKIMi.com

Honor 8 soveltuisi testattavaksi oikein hyvin, koska tällä hetkellä käytössäni on Nexus 6p, sama valmistaja, mutta varmasti aivan eri käyttökokemus. Olen myös erittäin kiinnostunut dual-sim mahdollisuudesta, taskuissa kulkee koko ajan mukana oma- ja työpuhelin, Honor 8:n avulla saisi molemmat näppärästi yhdistettyä yhteen, toivottavasti saumattomasti toimivaan kokonaisuuteen.

Voisin hyvinkin olla etsimänne testaaja, sillä väitän tietäväni puhelimista aika paljon. Seuraan aktiivisesti alalla tapahtuvia julkistuksia, keskustelen niistä sekä netissä että kavereiden kanssa. Puhelinta tulee vaihdettua aika usein, keskimäärin vuoden aikana puhelin vaihtuu 10-12 kertaa riippuen vähän mielenkiintoisten mallien ilmestymisestä, joten käytännön tasollakin kokemusta löytyy eri malleista.

Hoidan puhelimella lähes kaiken someilun, olen aktiivinen Facebookissa, Instassa sekä Snapchatissa. Whatsapp ja Telegram ovat myös tuttuja, ja näitä käytän jokapäiväisessa viestinnässä. Sähköpostit hoidan myös pääasiassa puhelimella, varsinkin älykellon kanssa paritettuna on sähköpostin seuraaminen helppoa ja tehokasta. Pelailuun kuluu myös aikaa ihan  kohtuullisesti, tosin tällä hetkellä ikivanha luurini rajoittaa tätä puolta.

Honor 8 on todella kiinnostava keskihintaluokan laite, hyvät speksit kohtuulliseen hintaan.

Olen aktiivinen Matkapuhelinfoorumin jäsen, ja voisin tuntojani tästä laitteesta sinnekin kirjoitella. Minulla on myös blogi, eikä videon kuvaamisessakaan olisi ongelmaa, olisi varmasti hauskaa tehdä arvosteluja ja käyttökokemuksia myös videomuodossa.

Toivon että valitsette minut, uskon että minulla olisi annettavaa arvostelujen osalta, ja täytyy myöntää, että juuri tämä kyseinen malli on todella kiinnosta teknisten ominaisuuksiensa puolesta.

Olen aktiivinen Matkapuhelinfoorumin jäsen, ja voisin tuntojani tästä laitteesta sinnekin kirjoitella. Minulla on myös blogi, eikä videon kuvaamisessakaan olisi ongelmaa, olisi varmasti hauskaa tehdä arvosteluja ja käyttökokemuksia myös videomuodossa. Olen katsellut Youtubesta varmaan kymmeniä arvosteluja eri laitteista, joten tietopohjaa arvostelujen perusteista löytyy!

Toivon että valitsette minut, uskon että minulla olisi annettavaa arvostelujen osalta :)

Kunniamerkki +14

Puhelimella tulee kuvattua suhteellisen paljon, ja olenkin ollut tyytyväinen nykyisen Lumiani kameraan vaikka se edustaakin jo vanhempaa tekniikka. Myöskään antipatioita Honorin käyttistä kohtaan ei ole, joten siitäkin syystä mahdollinen testaus olisi neutraali.

En ole insinööri enkä suunnittelija. Mut olin sentäs kehittämässä ensinmäistä koiratutkaa nokialle vuonna 2003. Joko ehkä jo tähänpäivää mennessä jo kehittynyt mukavasti. Mielellään otan luurin haltuun ja rupeen testaa mihin tästä on.

Olen iPhonen vannoutunut käyttäjä. Harkitsen kuitenkin siirtymistä androidiin kunhan löytyy tarpeeksi vakaa ja hyvä puhelin. Kuvaan paljon, sometan ja voin jopa pelata että nähdään mihin puhelin pystyy. Otan myös videoita.

Olen suuresti kiinnostunut tästä mahdollisuudesta päästä tutustumaan uuteen Honor 8, josta olen paljon kuullut sekä hyvää että, huonoa, joten toivottavasti suotte minulle tämän mahdollisuuden päästä testaamaan tätä uutuutta, ja itse toteamaan ja kertomaa toisellekin siitä. Aikaisemmat ja nykyinenkin puhelin on olleet Samsung Galaxy- malleja, joten olisi ilo ja kunnia saada käsiin toisen valmistajan anroid-puhelin. 

Syyt miksi tahdon testata Huawei Honor 8 puhelinta:

 

- Olen ollut töissä puhelinmyymälässä ja tiedän puhelimista.

- Olen toimittaja, joten minulla on sana hallussa.

- Olen vaihtamassa puhelinta, ja harkitsen tätä kyseistä luuria.

- Innostuin erityisen paljon kun näin tämän skaban.

- Minulla on kokemusta monenlaisista puhelimista. Android ja iOS ovat tuttuja käyttiksiä. Tällä hetkellä käytössäni on iPhone ja houkuttaisi testata jotain uutta.

Itselläni on ollut aina Nokian/Microsoftin luuri hyvän kameran takia. Sittenpä päätin vaihtaa Honoriin ja Honor 7 oli valintani, olin erittäin erittäin iloinen lopulta vaihtoon. Huomasin että kyllähän ne osaa tehdä muutkin hyviä kameroita puhelimiinsa.

 

Nyt tarviis kyllä päivittää puhelinta uuteen, asioinkin soneran liikkeessä edellisenä iltana kun honor 8 julkaistiin. Kielipitkällä kuuntelin myyjän puhetta honor 8 luurista, en edes tiennyt että sellainen on tulossa.

 

Heti nettiin ja luuriin perehtymään. Nyt se on tässä viikon päivät pyörinyt mielessä joka päivä. Luuri täytyisi ehdottomasti saada.

 

Pistetään se koetukselle, raudan, 3D sormenjälki lukien (vieläkö pystyy Honor7 huippu nopeaa ja tarkkaa parantamaan) ja tietty tuo tupla kamera! Kamera se itselleen tärkein on!

 

Ja kyllähän tuolla kävisi yhden Makun UFC matsin kuvaamassa, kunhan saadaan mies taas kehiin! teen teille arvostelut sekä videona, että tekstillä. Tottakai uudella luurilla syntyy sitten video arvostelut. Ei muuta ku kohti uusia seikkailuja! Kiitos.

Ostin kesällä Soneralta honor 7 liten, joka ei huolloissa käynneistä huolimatta toiminut. Haluaisin kokeilla olisiko tämä honor 8 toimiva puhelin. Lisäksi olisin kiinnostunut kaksoiskamerasta ja sen toiminnasta, sillä olen aktiivinen ja kiinnostunut kuvaaja 🙂 käytän myös puhelinta aktiivisesti.

Vastaa