Voita ja testaa uudet Sonyn vastamelukuulokkeet!


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10324 kommenttia

 


 


 


 


***


 


Edit 29.11.2017


 


Voittajat ja kuulokkeet on arvottu ja voittajat on nyt myös kaikki tavoitettu. Arpaonni suosi seuraavasti:


 


@Miveyn --> Sony WH-1000XM2


@BillBurner --> Sony WF-1000X


@karbi --> Sony WI-1000X


 


Onnea voittajille ja hyviä hetkiä testien ja kuulokkeiden parissa. Jäädään mielenkiinnolla odottamaan mitä tuleman pitää :)


 


***


 


Sonylta on tullut myyntiin kolme uutta mielenkiintoista langatonta vastamelukuuloketta:


 



Sain jokaista kuuloketta yhden kappaleen kutakin jotka laitetaan nyt arvontaan! Jos arpaonni suosii sinua niin käytä kuulokkeita hetki ja kirjoita niistä sitten kokemuksia tänne Yhteisöön.


 


Lisätietoja kuulokkeista verkkokaupastamme:


 


Sony WH-1000XM2, arvo 369eur


Sony WI-1000X, arvo 299eur


Sony WF-1000X, arvo 249eur


  


Toimi siis näin:


 



  • Lue ensin arvonnan säännöt tuosta alta, klikkaamalla PALJASTUS-SANAA

  • Osallistu arvontaan kirjoittamalla tämän blogin kommentteihin vaikka "Mukana" ja mitä mallia näistä haluaisit testata. Jos mallilla ei ole sinulle väliä niin mainitse myös se.

  • Jos voitat arvonnassa niin käytä kuulokkeita muutama päivä ja kirjoita niistä lyhyt esittely sekä kokemuksia tänne Yhteisöön.

  • Koska tämä on arvonta, voit pitää kuulokkeet itselläsi testien jälkeen, ilmaiseksi. Me maksamme arpajaisverot.


Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan nyt tämän linkin kautta.


 


Osallistuminen alkaa nyt ja päättyy 26.11.2017. Tämän jälkeen arvomme voittajat ja pyrimme toimittamaan voittajille juuri ne kuulokkeet, joita he toivoivat. Jos käy niin, että osa tai kaikki toivovat samoja kuulokkeita palkinnoksi, arvomme kuulokkeet voittajien kesken.


 


Onnea arvontaan ?


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Sony langaton vastamelukuuloke -arvonta



Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 17.11. – 26.11.2017. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) kappale kutakin kuulokemallia, 1/voittaja:


Sony WH-1000XM2, arvo 369eur


Sony WI1000X, arvo 299eur


Sony WF-1000X, arvo 249eur



Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua osoitteessa https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Voita-ja-testaa-uudet-Sonyn-vastamelukuulokkeet/ba-p/159151 kommentoimalla Yhteisön blogiin. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan ja voitosta ilmoitetaan 27.11.2017. Voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Kilpailun voittajat sitoutuvat julkaisemaan voittamastaan kuulokkeista tekemänsä kirjalliset artikkelit tai videot tätä varten perustetuissa ketjuissa:

Sony WH-1000XM2
Sony WI-1000X
Sony WF-1000X

Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän toimittaa sen ensin Telialle, jonka jälkeen Telia Yhteisön ylläpito siirtää materiaalin Telian Youtube-kanavalle. Telian Youtubessa voidaan mainita videon tehneen henkilön oman Youtube-kanavan nimi sekä Yhteisössä käyttämä nimimerkki, jos voittaja haluaa.


 


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat yhden (1) viikon testijakson aikana vähintään kaksi juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:


1) Ensikokemukset pian kuulokkeiden vastaanottamisen jälkeen
2) Loppuraportti" noin viikon kuluttua kuulokkeiden vastaanottamisesta


Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittajat eivät tee kahta artikkelia Telia Yhteisöön viikon mittaisen testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta kuulokkeiden hinnan joka määräytyy kuulokkeiden myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 17.11.2017



 


128 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Voisin olla mukana Sony WH -1000XM2 vastamelukuulokkeiden arvonnassa, minulla ei ole aiempaa kokemusta vastamelukuulokkeista. Nappikuulokkeista minulla on tahtonut tulla korvat kipeiksi, joten siksi haluan osallistua vain sankakuulokkeiden arvontaan.


 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Kuulolla ollaan! Osallistun siis arvontaan. Jos onnetar suosii, niin haluaisin testata mallin mahdollisesti seuraavassa järjestyksessä jos vaikkapa ensimmäinen ei nappaa:


 



  1. Sony WH-1000XM2

  2. Sony WI-1000X

  3. Sony WF-1000X


 


Tästä tulee huikea arvonta, eikö vain? :smileyhappy:


 

Kunniamerkki +6
Mukana wf-1000x:n arvonnassa. Noita sangallisia WI-luureja testasin kaupassa ja melun torjunta tuntui pelaavan hyvin.

Olisipa hienoa saada tuollaiset kuulokkeet. En ole keksinyt vielä mitään muuta kun korvat tinnittävät, laittaa kuulokkeet päähän ja musiikkia. 

Vastamelukuulokkeet voisivat kenties ehkäpä toimia vielä paremmin?! Sitähän ei tiedä kuin kokeilemalla. 

Kaikki versiot varmasti ajavat asian, mutta ehkäpä järjestys olisi paras näin:

 

Sony WH-1000XM2
Sony WI-1000X
Sony WF-1000X

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Vastamelukuulokkeista on minulle jäänyt sellainen mielikuva, että ne vain työntävät korviin "vastamelua" ja käyttökokemus on kaikin puolin ahdistava. Olisiko sitten näissä Sonyn kuulokkeissa tuo tehty niin, että ahdistava tunne jää taka-alalle. Toki noitahan voi käyttää myös ilman vastamelutoiminnetta. Kuulokkeiden käyttö on minulla monipuolista. Siihen sisältyy niin kiipparilla soittelu, musiikin kuuntelu, puheluiden puhuminen ja melkein kaikki muu mahdollinen. :smileyhappy:

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Kelpaisihan paremmat vastamelukuulokkeet nykyisten Sony MDR-XZ770OBN tilalle... Näissä on aika vaimeat verrattuna vähän parempiin kuulokkeisiin tämä vastamelu ominaisuus. Ja kyllä nyt kunnolliset kuulokkeet pitää olla Sony WH-1000XM2, jolla koko työpäivän musiikkua kuuntelee :)

Kunniamerkki +3

Mukana ollaan! Mielelläni testaisin mitä vain noista kuulokkeista :)

Moro,

 

Mukana ollaan. 

 

Bosen vastamelukuulokkeet kaipaavat kilpailevan mallin rinnalle ja täyden tyrmäyksen! Testaisin siis mielelläni Sony WH-1000XM2 kuulokkeita.

 

Aktiivisessa urheilussa kaipaisin mukana kulkevia kuulokkeita ja musiikkia, joten siinä kokeilussa Sony WF-1000X toimisi hyvin. Hikeä ja nopeita tilanteita löytyy, joten pysyykö Sony WF-1000X mukana?

 

Kiitos.

Nämä olisivat todella tarpeen työpaikallani, jossa pidetään jatkuvasti skypekokouksia, eikä vetäytymistiloja tai muita hiljaisia tiloja ole.

Kunniamerkki +14

Erityisesti kiinnostaisi testata noita wh-1000XM2 kuulokkeita, Steelseries Siberia 840 pelilkuulokkeet löytyy tällä hetkellä. Eli mukana ollaan!

mukana.Kaikkien mallien kokeilu kiinostaisi koska ovat bt kuulokkeita eli testaus olisi ainakin tv/puhelin.Mielenkiinnolla kokeilisin myös että miten hyvin toi vastamelu toimii eli kannattaako tollaisista maksaa noita hintoja.Täällä päin räjäytetellään,porataan ja siirretään kalliota ja rakennellaan teitä/taloja eli tiet on täynnä erillaisia työkoneita tällä hetkellä joten pystyisin testamaan kuinka hyvin noi oikein toimii.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Mukana ollaan arvonnassa. Ei ole väliä mitkä kuulokkeet tulisi kokeiluun, kaikille löytyy kyllä käyttöä.

Mukana!

Mieluisimmat olisi WF-1000X  sillä tuli tossa päivitettyä puhelin sellaiseen, jossai ei ole kuulokeliitäntää niin bt-kuulokkeille olisi kysyntää ja varsinkin kyseiselle mallille, joka olisi urheiluun aivan optimaalinen!

Mukana! Erityisesti kiinnostaa Sony-WH-1000XM2.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +11

Mukana. Kiinnostaisi nuo WI-1000X

Mukana , Sony WH -1000XM2 kuulokkeet

Mukana! Ensisijaisesti WH-1000XM2 kiinnostaisi, kun nappimalliset ei meinaa omiin korviin sopia. Toisaalta juuri siksi olisi oiva tilaisuus testata näitä Sonyn nappimallisia uutuuksiakin, kun ei tarvitse omaa rahaa laittaa kiinni :smileyvery-happy:

Mukana mielelläni testaisin Sony WF-1000X. Näyttäisivät oleva mukavan näköiset kuulokkeet.

Mukana ollaan! Mikä vaan noista kuulokkeista kelpaa mulle testattavaksi ;)

 Sony WH-1000XM2 kiinnostaa kokeilla. Miten korvat suhtautuvat kuulokkeisiin monen tunnin nettipalaverin tuloksena. Miten vaimentavat melua avokonttorimaisessa tilassa olevassa äänimaailmassa. 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +10

Mukana ollaan! Vastamelukuulokkeista ei ole kokemusta, mutta sellaiset kyllä haluaisin kokea. Jos sattuu arpaonni suosimaan, niin ottaisin mieluiten jommat kummat noista nappikuulokeversioista. Täysin langattomat varmaan kulkisi helpommin mukana, mutta kuinka kauan säilyy tallessa :smileytongue:

mukana, Sony WF-1000X kiinostaisi kovasti!

Kunniamerkki +6

Mukana, WH-1000XM2 kiinnostaisi eniten

Mukana!

 

Sony WH-1000XM2 olisi mukava testailla, muutkin myös kelpaavat jos arpaonni suosii. :)

Olisin kiinnostunut testaamaan Sony WH-1000XM2 kuulokkeita, jos arpaonni suosii. Nappikuulokkeet ja on-ear kuulokkeet aiheuttavat itsellä kipua, joten around-ear kuulokkeet voisivat olla ratkaisu ongelmaani.

Vastaa