Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
tilasto
Kunniajäsen
  • 1084 custom-general.kudos
  • 1363 custom-general.replies
  • 101 custom-general.solutions

Lahjukset uutta liittymää avattaessa

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Tämän keskustelun myötä tuli mieleen, että millaisia lahjoja/kaupanpäällisiä sitä aiemmin saikaan kun avasi uuden liittymän. Kyniä ja puheaikaa lienee jokainen saanut, mutta oletko saanut joskus jotain oikeasti hyödyllistä/arvokkaampaa operaattorilta?

 

Parhaimmat lahjat ainakin itselläni ollut Radiolinjalta parin satasen edestä lahjakortteja ruokakauppaan, ja dna:lta useampi paketti juhla mokka kahvia. Soneralta taisin joskus talvitakin saada, jota vissiin tuli myös käytettyä ja oli jopa ihan hyväkin takki jos oikein tämän muistan.

eth1.fi

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved

1 vastaus
kjns
Kunniajäsen
  • 717 custom-general.kudos
  • 1282 custom-general.replies
  • 86 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Parhaiten on ehkä mieleen jäänyt se, kun aikana jolloin DVD-soittimet olivat kalliita, sain Markantalolta DVD-soittimen kylkiäiseksi kun otin Radiolinjan liittymän heiltä. Ko. soitin palveli aika pitkään, varmaan oli 10 vuotta ennen kuin levisi.

 

Silloin kun Telia tuli Suomeen ennen kuin Teliasta ja Sonerasta tuli TeliaSonera, sai heiltä liittymän ottaessa jonkun ihan mukavalla rahasummalla olevan lahjakortin myymälään. Lisäksi tietysti liittymään sai jonkun 700 minuuttia ilmaista puheaikaa 😄

 

Muuta erityistä ei juuri nyt tule mieleen, muistan kyllä, että kaikkea sekalaista pikkukrääsää on liittymien kylkeen välillä paketoitu (avainnauhaa jne).