ExpressCard <> PCMCIA

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 5 katselukertaa

Mitkä 'ExpressCard <> PCMCIA'-sovittimet toimivat Qualcomm'in PCMCIA-modeemin kanssa ja mistä niitä saa?

5 kommenttia

Periaatteessa mikä tahansa adapteri käy, mikä vain on yhteensopiva 3.3V jännitteen omaavan PCMCIA-kortin kanssa. Esimerkiksi http://www.verkkokauppa.com -sivustolta löytyy tähän tarkoitukseen sopivia adaptereita.

Myös Soneralla myynnissä oleva wlan-tukiasema käy tähän tarkoitukseen. Laite on Telewell TW-3G ja sillä on hintaa 195,00€. Tukiasema vaatii Sonera Laajakaista Langaton -liittymässä toimiakseen PCMCIA-kortin. Löydät lisätietoja laitteesta täältä sekä täältä.

Wlan-tukiaseman voit halutessasi tilata asiakaspalvelustamme.

T. Panu
Sonera Asiakaspalvelu
kts seuraava (tämän voisi poistaa)
Minua ei kiinnosta mikä sovitin PERIAATTEESSA toimii. Hankkimallani sovittimella (SX-179 Adapteri CardBus-kortti > 34mm/54mm ExpressCard) toimivat kaikki kokeilemani WLAN-kortit, Qualcomm'in @450 kortti ei. Voisiko saada jonkin KÄYTÄNNÖSSÄ toimivan muuntimen tyypin ja hankintapaikan? Verkkokaupassa ei näytä olevan ainoatakaan saatavilla.
Adaptereista ei ole meillä tarkempia käyttökokemuksia, koska meillä ei niitä ole myynnissä. Verkkokaupasta löytyy kuitenkin adapteri, jonka pitäisi Qualcommin PCMCIA-kortin kanssa toimia. Adapteri löytyy täältä.

T. Panu
Sonera Asiakaspalvelu
Löytyi järkyttävän kallis (72€) toimiva adapteri 'DeLOCK ExpressCard 34 mm - CardBus 32-bit adapteri, 3,3V/5V CardBus, USB-silta (66214)' (vimdata.fi.).

Vastaa