Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Kuukivi0
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 3 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

3G / 4G-yhteys ja NAT 3 vaihtaminen

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Ensimmäistä kertaa elämässä tämä ongelma. Eli NAT3 takia en pysty pelaamaan tiettyjä pelejä kaverin kanssa. Olen aina jakanut kännykästä netin pleikkariin mutta jos haluaa NAT2 niin lukemani mukaan pitäisi hankkia modeemi tai reititin (mikä ero??)

 

Ehkä yksinkertaisempi kysymys on se että mitä kaikkea minun tulisi nyt hankkia sen eteen, että saan sen Natin vaihdettua? 

 

Muokkaus TeroRe 29.3.2021:

 

Matkapuhelinverkossamme on nyt mahdollista käyttää julkista vaihtuvaa eli dynaamista IPv4-osoitetta valitsemalla laitteen APN-asetuksissa Prointernet. Palvelu on käytettävissä 2G-, 3G- ja 4G-verkossa ilman erillistä maksua.

20 vastausta
HenriLie
Telialainen
Telialainen
  • 134 custom-general.kudos
  • 755 custom-general.replies
  • 66 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@lasselusse@  kirjoitti:

tein testin uudestaan "prointernet"-osoitteesta ja nyt näyttää olevan melkein täysin auki kaikki portit joitakin yksittäistapauksia lukuunottamatta. tehty liittymällä jossa on saatavilla dynaaminen yhteyspiste (opengate). testi on pinnallinen.

 

jää nyt kysymys että mikä on ero dynaamisella yhteyspisteellä ja prointernet-osoitteella?


Prointernet -osoitteella toimiessa portteja on suljettu enemmän, viranomaissuosituksien mukaisesti. Opengate -osoitetta käyttäessä on enemmän portteja auki.

Tekniikasta aina mielenkiinnolla keskusteleva. Päivitän myös meidän asiakastukisivustoa osana asiantuntijatiimiämme. Kerrothan tarvittaessa palautetta sivuston ohjeista.