peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
54732 Jäsentä
155591 Kirjoitusta
Uusi käyttäjä, aloita täältä
^

Keskustele. Kerro kokemuksistasi. Ratko ongelmia. Testaile uusia makeita juttuja.

ALOITA HAUSTA

Etsimästäsi aiheesta voi löytyä jo valmiita keskusteluita tai artikkeleita. Jos ei, aloita uusi keskustelu.

HAKUUN

VERTAISTUKI

Yhteisössämme jäsenet ovat tähtiä. Törmäät nopeasti VIP-jäseniimme. Mukana on ajoittain myös telialaisia.

TUTUSTU

OLE AVULIAS

Paina peukkua hyville kommenteille. Merkitse ratkaisuksi vastaus, joka ratkaisi ongelmasi. Neuvo muita.

YHTEISÖN SÄÄNNÖT

Ei internetyhteyttäUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Ei internetyhteyttä

Hommasin Yhteys kotiin L-liittymän marraskuun lopulla. Nyt vaihtelevasti viikottain yhteys päättää lopettaa toimintansa osassa laitteista. Esimerkiksi tänä aamuna puhelin normaalisti kiinni wlanissa ja yhteys toimi moitteetta. Kotiin palatessa puhelin ilmoittaa "Ei internet yhteyttä". Televisio toimii normaalisti verkossa. Tätä tapahtuu myös satunnaisesti televisiossa, Windows, Mac sekä Linux koneissa. Ongelma korjaantuu yleensä kun jaksaa buuttailla purkkia useampaan otteeseen. Kokeiltu myös asettaa käsin dns 8.8.8.8 ja 8.8.4.4 mutta tästäkään ei apua. Modeemina Zyxel VMG3625-T20A. Yhteydessä ei muuten ole vikaa. Nopeus on luvatulla tasolla jne.

0 tykkäystä
1 vastaus
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎18-12-2014
Kirjoituksia: 345
2/2

Vs: Ei internetyhteyttä

Moi @joonvena ja tervetuloa yhteisöön!

 


@joonvena  kirjoitti:

Esimerkiksi tänä aamuna puhelin normaalisti kiinni wlanissa ja yhteys toimi moitteetta. Kotiin palatessa puhelin ilmoittaa "Ei internet yhteyttä". Televisio toimii normaalisti verkossa. Tätä tapahtuu myös satunnaisesti televisiossa, Windows, Mac sekä Linux koneissa.


Onko kaikki laitteet tässä WLANissa vai osa myös ihan piuhan kautta kytkettynä ja nekin menettää yhteyden samaan aikaan? Jos pelkkä WLAN-käytössä, voisin epäillä että Zyxelin automatiikka käytössä asetusten osalta. MAC -laitteiden kanssa kannattaa koettaa asettaa wlan-kanava alueelta 1-6 sekä tiputtaa kaistanleveys 40Mhz --> 20Mhz.  Zyxelin VMG3625 ohjeet löytyvät tästä.

 

Jos yhteys katkeaa myös kiinteän piuhan kautta kytketyissä laitteissa, häviääkö Zyxelin Internet-valo samalla kokonaan pois kun yhteys ei toimi?

0 tykkäystä