peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52569 Jäsentä
151314 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Ei internetyhteyttäUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Ei internetyhteyttä

Hommasin Yhteys kotiin L-liittymän marraskuun lopulla. Nyt vaihtelevasti viikottain yhteys päättää lopettaa toimintansa osassa laitteista. Esimerkiksi tänä aamuna puhelin normaalisti kiinni wlanissa ja yhteys toimi moitteetta. Kotiin palatessa puhelin ilmoittaa "Ei internet yhteyttä". Televisio toimii normaalisti verkossa. Tätä tapahtuu myös satunnaisesti televisiossa, Windows, Mac sekä Linux koneissa. Ongelma korjaantuu yleensä kun jaksaa buuttailla purkkia useampaan otteeseen. Kokeiltu myös asettaa käsin dns 8.8.8.8 ja 8.8.4.4 mutta tästäkään ei apua. Modeemina Zyxel VMG3625-T20A. Yhteydessä ei muuten ole vikaa. Nopeus on luvatulla tasolla jne.

0 tykkäystä
1 vastaus
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎18-12-2014
Kirjoituksia: 323
2/2

Vs: Ei internetyhteyttä

Moi @joonvena ja tervetuloa yhteisöön!

 


@joonvena  kirjoitti:

Esimerkiksi tänä aamuna puhelin normaalisti kiinni wlanissa ja yhteys toimi moitteetta. Kotiin palatessa puhelin ilmoittaa "Ei internet yhteyttä". Televisio toimii normaalisti verkossa. Tätä tapahtuu myös satunnaisesti televisiossa, Windows, Mac sekä Linux koneissa.


Onko kaikki laitteet tässä WLANissa vai osa myös ihan piuhan kautta kytkettynä ja nekin menettää yhteyden samaan aikaan? Jos pelkkä WLAN-käytössä, voisin epäillä että Zyxelin automatiikka käytössä asetusten osalta. MAC -laitteiden kanssa kannattaa koettaa asettaa wlan-kanava alueelta 1-6 sekä tiputtaa kaistanleveys 40Mhz --> 20Mhz.  Zyxelin VMG3625 ohjeet löytyvät tästä.

 

Jos yhteys katkeaa myös kiinteän piuhan kautta kytketyissä laitteissa, häviääkö Zyxelin Internet-valo samalla kokonaan pois kun yhteys ei toimi?

0 tykkäystä