Laajakaista/netti ei toimi jo kolmatta päivää


Todella haastavaksi on muotoutunut elämä kun nettimme lakkasi toimimasta lomanaloituksen kunniaksi lauantaiaamuna ja nyt ollaan jo maanantai-illassa eikä vieläkään mitään toimintaa. Kaksi tekstiviesti-ilmoitusta olen saanut jossa vain todetaan että ei toimi, mutta en mitään ilmoitusta milloin taas toimisi ja pitääkö jotain tehdä. Opintojen aloituksen ennakkotehtävät olisi pitänyt ladata ja tehdä. Asunnon etsintä ja kirjeet siihen liittyen on naputeltu kännykällä käyttäen tolkuttomasti aikaa tähän, mutta ennakkotehtäviä ei voi ladata ja tehdä ilman tietokonetta ja nettiä. Myöskään uutta ja tarvittavaa ohjelmaa ei voi ladata ilman wi-fiä. Kesälomamatkalle olemme lähdössä ennen kuin opinnot alkavat joten aikas haastavaa alkaa olla. Kun laajakaista ei toimi, ei toimi tv-ohjelmien tallennus, ei myöskään Netflix.

Missä vika kun laajakaista ei toimi? Kuinka pitkään kestää vielä Telian netti/laajakaistakatko/telian tallennustilan toimimattomuus? Kuinka tänä korvataan asiakkaalle? Pitääkö itse tehdä jotain jotta netti taas käynnistyy jos alkaa toimia jossain viheessa?

Haluan vastauksen. Aiempaan viestiini sunnuntaina ei ole vastattu.

 


2 kommenttia

Kunniamerkki +10

Tämän viestin sait tänne aikaiseksi ilmeisesti puhelimella.

 

Yhdistä tietokoneesi puhelimesi jaettuun yhteyteen niin eiköhän sillä aluksi tärkeimmät asiat hoidu kunnes vika korjaantuu. 

Vaikka vika on kolmatta päivää päällä, kannattaa nyt ottaa huomioon viikonlopun ajankohta. Ei silloin Telian yhteistyökumppanit tee viankorjauksia tämän tyyppisiin ongelmiin, vaan vasta tänään maanantaina on alettu ottaa töitä käsittelyyn viikonlopun jäljiltä

Hei, olet ilmeisesti jo tehnyt meille vikailmoituksen, koska olet saanut tekstiviestejä viankorjauksen etenemisestä. Viankorjauksen tavoiteaika on kaksi työpäivää. Jos epäilet modeemissa olevan vikaa, voit hakea lähimmästä Teliakaupasta modeemin lainaksi. Mikäli haluat tarkempaa tietoa viankorjauksen etenemisestä, voit mennä chattiin www.telia.fi (valitettavasti chat ei vielä toimi puhelimella oikein, kannattaa käyttää tietokoneella). Ikävä kuulla, että vika osui pahaan saumaan, mutta toivotaan yhteyksien tulevan kuntoon mahdollisimman pian!

Vastaa