Parempaa tarjousta 50Mbits?

  • 1 February 2017
  • 2 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Olen Soneran asiakas ollut nyt pari vuotta jo ja Sonera tosiaan muutti laajakaistani. Sonera M-liittymäksi 50Mbits ja toki sain "ilmaisen Huawei B315 reitittimen"

 

Ihmettelen kuitenkin suuresti Soneran asiakkaana, miten kuukausimaksuni kuukaudessa on kilpailevaa firmaa ajatellen 13€ kalliimpi samasta liittymästä. Sekä 100mbits on myös 5 euroa nykyistä halvempi..Kilpailevan firman masto 0,5km päässä :D

 

Odottelen hyvää tarjousta Soneralta.


2 kommenttia

Kunniamerkki +14

Mahtaako sinulla olla tuollainen Kodin Netti M mobiilitekniikalla liittymä joka korvaa kiinteää laajakaistaa ja hinta 29,90 €/kk jos hintaero on noin suuri?


 


Sonerallakin on ihan perus mobiililaajakaistaliittymä Liikkuva Netti M olemassa jonka kk-maksu on alhaisempi, alkuun ensimmäiset 6kk 17,90 ja sen jälkeen 21,90 €/kk. Menee varmaan lähemmäs samoihin kilpailijan nettitikkuliittymän kanssa.


 


Klaanin kauttahan ei mitään tarjouksia tuotteista saa, koska täällä ei käsitellä asiakastietoja ja asiakkaan tunnistamista vaativia asioita. Jos haluat tiedustella kampanjaa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluun puhelimen tai netin kautta.

Kodin Netti M mobiili taitaa vaan olla 24 kk määräaikainen "ilmaisen" modeemin takia, jonka hinta on siis leivottu tuohin liittymän hintaan. Siihen pitäisi myös saada Huawei E5186:n eikä B315. Tai sitten noissa pakkovaihdossa on eri ehdot.

Vastaa