Sonera korvaus rikkoutuneista laitteista.


Noh kirjoitan nyt tämän tähän kun tuohon ukkos juttuun ei näköjään kukaan vastaa.

 

Eipä auta johtojen irroitus valokuidun kohdalla. Sähkö ja antenni irroitettuna vaikka välissä apc ylijännite suoja. Löi kuidun lähelle ulkona tai keskuksen luokse ja siitä kuidussa olevia rautalankoja pitkin kuitukaappiin joka on asenettu upotettujen laitteiden taakse. Kaapista valokaari vahvistimeen ja poks noin 2000€ laitteet hajalle. Viime kesänä sama homma ja silloin empower korvasi laitteet ja laskutti ne soneralta. Kaikki tämä sen takia että sonera ei viitsinyt ostaa maadoitusta kun tänne kuitua asennettiin. Viime kesänä luvattiin että tullaan maadoittaan ja eipä ole näkynyt. Nyt sitten odotellaan että soneralta otetaan yhteyttä korvausten suhteen ja meinaavatko maadoittaa kaapin. Jos ei niin sitten puran henkilökohtaisesti laitteet ja teen kuluttajasuojaan valituksen.

 

Tämän päivän aikana piti ottaa yhteyttä soneralta ja ei ole kuulunut joten tämä on tätä soneran laadukasta palvelua. Luvataan että otetaan yhteyttä mutta ei kuulu mitään. Siellä on joku kesä jonne luurissa ja sanoo että joo mä laitan ylös, todellisuudessa se kaivelee nenäänsä.

 

Joten onkohan tätä kautta mahdollisuutta saada sellainen ihminen kiinni joka vastaa korvauksista? 


2 kommenttia

Eipä yllättäen kuulunut soneralta mitään. Juuri tämmöinen *******a yritys mille on yks hailee tavalliset käyttäjät.

Yleisellä tasolla pystymme Klaanin kautta kyselemään aiheesta, mutta sen tarkemmin emme.

Klaanissa autamme sellasissa jutuissa, jotka eivät vaadi asiakkaan tunnistamista. Eli tälläiset, suoraan asiakkuuteen liittyvät hommat onkin vähän hankalempia tätä kautta.

Olet ilmeisesti siis muuta kautta jo ollut yhteydessä meihin ja soitto luvattiin?
Uskon kyllä että saat puhelun, ei varmasti sen osalta tahallisesti viivytellä. Tämäntyyppiset hommat vaativat vähän selvitystä, ja näin lomakauden aikoihin näissä voi vierähtää enemmänkin aikaa. Ymmärrän kyllä mielipahasi, jos soitto luvataan tietylle päivälle, mutta sitä ei kuulu. Voisi tietenkin ilmoittaa että edelleen selvityksessä.


 


 

Vastaa