Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 60355
Kirjoituksia 166134

Soneran sahkopostin huono toimivuus espanjassa ja thaimaassaHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎01-12-2014
Kirjoituksia: 1
1/4

Soneran sahkopostin huono toimivuus espanjassa ja thaimaassa

Pystyn lahettamaan vain 1-2 lyhytta (ei liitteita) sahkopostiviestia paivassa sahkopostistani Siis ...@pp.inet.fi. Tulee ilmoitus: too much traffic from this IP address. Please try again later.
Tama tapahtui Espanjassa noin 4 viikkoa sitten ja nyt noin 4 paivan ajan thaimaassa. Olen vaihtanut sijaintia ja konetta. Nyt 2 eri konetta kaapeliyhteydella ja sama ongelma. Ei siis tunnu olevan paikasta tai laitteesta kiinni. Tilanne sotkee pahasti asoiden hoidon.
Mista on kysymys? Asialla on kiire.
Olli Juvonen
0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎19-10-2014
Kirjoituksia: 5
2/4

Re: Soneran sahkopostin huono toimivuus espanjassa ja thaima

Miten otat yhteyttä postiohjelmalla? Suosittelen että käytät imaps yhteyttä. Eli ssl -salattua imap -yhteyttä. http://www5.sonera.fi/ohjeet/Outlook/Ti ... kset_(IMAP).

Vaihtoehtoinen ratkaisu on käyttää lähtevään postiin paikallista smtp -konetta. Eli verkko-operaattorisi lähtevää postikonetta. Tätä tuo kuitenkin ulkomailla omat riskinsä, joten suosittelen tuota imaps -ratkaisua. Käsittääkseni oletuksena kaikki suomalaiset operaattorit ovat estäneet lähtevän postin koneissa salaamattomat yhteydet oman verkonsa ulkopuolelta ja siksi olet törmännyt ongelmiin.
0 tykkäystä
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-12-2014
Kirjoituksia: 2
3/4

Re: Soneran sahkopostin huono toimivuus espanjassa ja thaima

I have to share this great information with each other again.
0 tykkäystä
Highlighted
Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Rekisteröitynyt: ‎08-09-2014
Kirjoituksia: 96
4/4

Re: Soneran sahkopostin huono toimivuus espanjassa ja thaima

Moi juvool-3

Aika outoa, että saat ainoastaan muutaman viestin lähtemään päivän aikana. Soneran sähköpostissa on rajoituksia ulkomailta käytettäessä, jotka ovat maakohtaisia ja rajoitus voi olla esim 1 viesti peri 10 minuuttia. Lisäksi on "hidastuksia", kun riittävä viestinopeus saavutetaan, ja hidastusta tulee sitä enemmän mitä enemmän yritetään viestejä puskea läpi. Esim. 5 ensimmäisen viestin jälkeen alkaa tulla jo viivettä.
0 tykkäystä