Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63829
Kirjoituksia 173823

TELIA HYBRID ROUTER FAST 5370 4g sammuileeHighlighted

TELIA HYBRID ROUTER FAST 5370 4g sammuilee

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

TELIA HYBRID ROUTER FAST 5370 4g sammuilee

1/6

Mulla olis semmonen ongelma kyseisellä laitteella että tietyillä nettisivuilla tai jopa joissakin tiedostojen latauksissa nettiyhteys pätkäsee, jolloin joudun factory resettaamaan tai restarttaamaan gatewayn että rupeaa taas pelittämään. Rupeaa pikkuhiljaa ärsyttämään kun pätkäsee netin pois.

0 tykkäystä
5 vastausta
Highlighted

Telialainen
Viestejä 336 kpl

2/6

Moikka @mikkipro ja tervetuloa Telia yhteisöön keskustelemaan!

 

Hybrid-modeemeissa päivitykset tulevat kiinteän laajakaistan kautta. Onhan modeemilaitteessasi dsl-pistokkeesta johto kytkettynä puhelinpistorasiaan? Osaan laitteista päivitys tulee yöaikaan, joten puhelinjohtoa on hyvä pitää kiinni modeemissa paikoillaan ja laitteessa virta päällä myös öisin.

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/6

Ei ole kiinteää laajakaistaa joten ei siis mahdollista päivittää, täytynee siis vaihtaa toiseen 4g modeemiin.

0 tykkäystä
Highlighted

Telialainen
Viestejä 384 kpl

4/6

Kannattaa ottaa yhteys asiakaspalveluumme jotta sopimustasi saadaan muutettua pelkäksi 4G-yhteydeksi. Samalla saadaan reititin vaihdettua oikeanlaiseen laitteeseen.

0 tykkäystä
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 47 kpl

5/6

Mikä on muuten siinä ideana, että tuo hybridimodeemi kieltäytyy toimimasta pitkiä aikoja ilman kiinteää yhteyttä? Saadaanko sillä jotain alennusta LTE-lisenssimaksuista tai onko siinä se tarkoitus, että kiinteän puolen katkeaminen varmasti huomataan?

Highlighted

Telialainen
Viestejä 336 kpl

6/6

Hybridimodeemi on tarkoitettu toimimaan kiinteän kaistan kanssa yhdessä mutta laite toimii mobiiliverkossa yksinäänkin ilman kiinteää laajakaistaa. Laitteen päivitykset tulevat kuitenkin ainoastaan kiinteän kaistan kautta ja varsinkin täysin uutta laitetta käyttöönotettaessa on tärkeää, että laite on kytkettynä myös kiinteään kaistaan, jotta laitte saa uusimman päivityksen, jonka myötä kaikki ominaisuudet ovat käytössä kuten esimerkiksi mobiiliverkon taajuus/verkkolukitus.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.