peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52964 Jäsentä
152190 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Xbox-tilauksen seurantaUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎28-11-2018
Kirjoituksia: 1
1/3

Xbox-tilauksen seuranta

Haluaisin tietää onkoopelikonsolini lähetetty

 

Edit ReOlivia: Muokattu otsikkoa

 

0 tykkäystä
2 vastausta
Konkari ☆
Konkari ☆
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 1 798
2/3

Vs: Xbox

Hei!

 

Telian asiakastukisivuilla, https://www.telia.fi/asiakastuki/laskutus-ja-asiakkuus/tilaukset/tilaus lukee seuraavasti:

 

"Telian tilausten seurannalla seuraat kätevästi tilauksesi etenemistä. Saat sähköpostitse tilausvahvistuksen mukana koodin, jolla voit seurata tilausta jo ennen kuin toimitus on Postin seurantatunnuksen piirissä. Kun paketti on lähetetty, saat sähköpostitse vielä Postin seurantatunnuksen. Tunnuksen avulla voit seurata paketin kulkua Postin verkkosivuilla."


Telian lähetyksen seuranta:

https://www.telia.fi/asiakastuki/tilauksen-seuranta

Postin lähetysten seuranta:
https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/seuranta/#/

 

Saitko näillä selvitettyä tilauksesi tilanteen? Suoraan täällä yhteisössä ei valitettavasti voida selvitellä tilauksien kulkua, mutta voidaan antaa toki neuvoja, miten asian saa selvitettyä. Hymiö Onnellinen

 

Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-09-2018
Kirjoituksia: 96
3/3

Vs: Xbox

Heippa @Hemuli111 ja tervetuloa Yhteisöön!

 

Yhteisössä emme käsittele asiakastietoja. Onko kyse viikonlopun ajan olevasta kampanjasta, jossa Xbox pelikonsoli luvattiin uuden laajakaistaliittymän tilaajalle? Silloin Xboxit lähetetään 3-4 viikkoa sen jälkeen kun laajakaistayhteys on kytketty käyttöön.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä