Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64938
Kirjoituksia 176568

Youtube tukkii yhteydenHighlighted

Youtube tukkii yhteyden

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Youtube tukkii yhteyden

1/4
Eli sellainen ongelma, että youtuben katselu millä tahansa laitteella aiheuttaa yhteyden tukkeutumisen, eli muilla laitteilla esim. peleissä yhteys katkeaa pariksi sekunniksi ja vasteajat nousevat moninkertaisiksi. Modeemina on Inteno dg301, mutta vasteaika modeemiin ei kasva videoita katsellessa. Ongelma toistuu vain youtuben käytössä, muut videopalvelut, esim. twitch ja vimeo eivät aiheuta samanlaista yhteyden katkeamista. Tuttavilta kun olen kysellyt, niin kenelläkään ei ole ollut samanlaisia ongelmia, vaikka heilläkin on suunnilleen yhtä nopea yhteys. Meillä siis Kodin Netti Plus 24mbit/sec sekä Sonera viihde käytössä. Voin antaa lisätietoja tarvittaessa.
Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 153 kpl

2/4
Moikka suomar31!

Kuulostaa vähän siltä että youtube vie kaiken kaistan itseelleen kun sitä käyttää. Oletko huomannut alkaako viihdepalvelu pätkimään tai jumittaako kun katsoo toisella laitteella youtubea?
Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

3/4
TV:n katselussa en ole havainnut ongelmia. Tallennettuja ohjelmia katsellessa kuva tosin pysähtyy pieneksi hetkeksi Youtube-videota bufferoidessa
Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 153 kpl

4/4
Moikka suomar31!

Vaikea kyllä sanoa mistä moinen johtuu. Linja-arvotkin näyttäisi olevan kyllä ihan kohdillaan.
Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.