ZyXEL NBG6515 Dual-band 3-in-1 ‐WiFi-reittimen kanssa käyttöönotto-ongelmia

  • 15 August 2015
  • 2 kommenttia
  • 15 katselukertaa

Terve! No ihan ensimmäiseksi:

Mennessäni osoitteeseen http://192.168.1.1/html/home.html

kysytään Käyttäjänimeä ja salasanaa, jälkimmäinen vissiin tuo ohjeissakin sanottu 1234, mutta käyttäjänimestä ei kyllä ole mitään puhetta, olen aivan kuutamolla nyt.

 

Meillä on Huawein E5776s-32 mallinen Sonera 4g-Wifi, kaksi läppäriä ja Xbox360, vanhempi malli, jossa ei wifiä, olen nyt liittänyt etherneteillä LAN-portteihin läppärin ja Xboxin, toimii kyllä, mutta olisi mukavaa päästä tuonne kirjautumaan. Hommasin tuon Zyxelin oikeastaan sen takia, koska kun liitän läppärin tykkiin, striimi pätkii ja samanaikainen läppärin käyttö aikas hidasta. Ongelma saattaa myös piillä siinä, että olen liittänyt läppärin tykkiin 5 metriä pitkällä VGA-kaapelilla? Mulla on kyllä jo tilauksessa Kiinasta tykki, missä HDMI-liitännät ja Wifit ynnä muut herkut, tiedä sitten.

 

Ja on mulla sekin "ongelma", että tuossa Zyxelissä on siis 3-in1, eli Tukiasema, Router ja Repeater, enkä kyllä oikeastaan tiedä mihin asentoon mun kandeis tämä laittaa? 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Oletko kokeillut root, administrator, admin ?

Ohjekirjan http://www.zyxel.ch/de/support/download/59761_1 etusivulla lukee User Name: Admin ja Password: 1234


Sivulla 27 on kuitenkin sisäänkirjautumisikkunan kuva, jossa kysytään pelkkää Password:iä ja sen jälkeen valitaan pudotusvalikosta Language.

Vastaa