Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65000
Kirjoituksia 176691

ZyXEL VMG3625-T20A-FI01V1F / 50M kuitu pätkiiHighlighted

ZyXEL VMG3625-T20A-FI01V1F / 50M kuitu pätkii

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

ZyXEL VMG3625-T20A-FI01V1F / 50M kuitu pätkii

1/4

Katsoin, että tällä otsikolla oli jo keskusteltu aiemmin ja olitte ohjeistaneet vaihtamaan kanavia ja taajuuksia. Olen itse kokeillut näitä molempia ja yhteys pätkii silti. Televisio ilmoittaa sen yleensä ensin. Mobiililaitteilla hitauden ja katkeilun huomaa luonnollisesti vain kun laitetta käyttää, mutta tämä ollut nyt kahden viikon ajan päivittäistä kun yhteys ollut käytössä. Nopeustesti antaa huonoja ja vaihtelevia tuloksia ja yhteys korjaantuu vasta, kun laitteen käynnistää uudestaan. Edellisestä uudelleenkäynnistyksestä yleensä aikaa vuorokausi. Ei pitäisi olla normaalia. Kyseessä on uusi 50M kuituyhteys, joka kytketty uuteen taloon Elokuussa 2019. Laitteen firmware versio on päivittynyt automaattisesti ja nyt v5.30. Yritin laittaa kuvankaappauksia, mutta ei onnistunut tähän liittää.

 

EDIT: tein virallisen vikailmoituksen. Katsotaan mikä on tulos.

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Telialainen
Viestejä 441 kpl

2/4

Hyvä kun olitkin jo kaikkea mahdollista kerennyt testata. Vikailmoituksen kautta päästään linjan toimintaa tarkemmin seuraamaan tai laitetta vaihtamaan takuuseen. Kyllä tuo kuntoon saadaan!

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

3/4

Tääl on ihan samat murheet ;(

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 309 kpl

4/4

Heippa @weckman76 ja tervetuloa tänne Yhteisöön! Oletko jättänyt meille yhteydenottopyynnön aiheeseen liittyen? Se onnistuu täältä. Valitse Asiani koskee -alasvetovalikosta kohta "häiriöilmoitusta". Niin saadaan viesti suoraan välitettyä oikeaan paikkaan käsittelyyn. 

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.