Zykel päivitys


Hei! Päivitin zykel amg1202-T10b modeemin tekstiviestin ohjeiden mukaan ja päivitys onnistui zykelin mukaan mutta nyt sen jälkeen modeemin yhteydenotto internettiiin meni satunnaiseksi eli virrat kytkettäessä 80 % punainen maapallo palaa ja täytyy katkaista virrat ja laittaa uudestaan josko ottaisi yhteyden.Ennen päivitystä aina yhteys 100%. Mitä teen modeemin kanssa, palautanko tehdas asetuksiin ja jatkan niillä vai onko tietoturvauhka olemassa?


4 kommenttia

Tuon modeemin resetoimisen eli tehdasasetusten palauttamisen voisi nyt seuraavaksi koittaa. Kannattaa myös samalla varmistaa puhelinjohdon kytkennät. Jos modeemin ohjelmistopäivitys onnistui, niin silloin aikaisempaa tietoturvauhkaa ei enää pitäisi olla olemassa laitteessasi eikä asetusten palautus muuta ohjelmistoa aikaisempaan versioon.

Mulla sama modeemi ja samaa punaista valoa tarjoaa useasti.Ongelmaa ei esiintynyt ennen päivitystä.Päivityksen jälkeen ei muuta kuin ongelmia olekaan.Poika ei pysty pleikkarilla enää pelaamaan verkossa kun ei riitä nopeus,tyttären chromecast ei saa enää yhteyttä verkkoon.Tuskin sattumaa ja apua en ole saanut.Resetointi ja johtojen tarkastus ei todellakaan ole auttanut mitään!!!!

Oletko ollut yhteydessä vielä häiriötilmoituksiin asiasta niin voisivat varmistaa johtuuko ongelmat varmasti modeemista vai onko kyse jostain muusta? Zyxeliä voisi varmasti kans kiinnostaa ongelma mikäli se todellakin alkoi heti firmiksen päivityksen jälkeen. Heillehän voi olla yhteydessä ihan chatista sivujen kautta http://support.zyxel.eu/Support/30062/30085/en-GB/Portal/ContactUs (muistaa valita vain Finland maakohdasta).

Ostin sitten uuden modeemin ja kaikki taas pelittää.Ensi kerralla todennäköisesti jää päivittämättä jos sellaista tarjotaan.

Vastaa