Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
jukkam8uj
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

inteno dg301al usb:n liitettävä mokkula

Minulla on tuo Inteno dg301al modeemi ja siihen voi joidenkin lähteiden mukaan liittää 'varayhteydeksi' USB-1 porttiin 4G mokkulan. Tämä olisi niin hyvä setti, kun teen asiakkaille töitä kotona (monella eri tietokoneella 🙂 ) ja lyhyetkin yhteysongelmat kiinteässä liittymässä maksavat minulle aina rahaa. 

 

Kaikki menee hyvin siihen asti, kunnes mokkulan iskee paikoilleen ja aktivoi Intenon hallintapaneelista "Mobile":n - mokkula jotenkin niin kuin nollautuu ja menettää verkon. Mistään ei oikein löydy ohjeita ko. asetuksiin. Mokkulan saa toipumaan tehdas-resetillä.

 

Mokkula on Huawei e5776s-32 ja liittymä Telia Prepaid - tämä siis toimii yksinään vallan mainiosti sekä tietokoneeseen liitettynä, että WLANilla, mutta auta armias, kun sen liittää tuohon Intenon modeemiin...

1 vastaus
Pekka_Koo
Telialainen
Telialainen
  • 126 custom-general.kudos
  • 531 custom-general.replies
  • 50 custom-general.solutions

Virallista tukea nettitikkujen toiminnalle Intenossa ei ole, joten hyvin todennäköisesti tuon Mobile-valinnan aktivointi ei tee mitään järkevää. Siihen en nyt osaa sanoa, miksi tuo valinta ylipäätään asetuksista löytyy.

Viestistä saa tykätä, jos se on hyvä, ja merkata ratkaisuksi, jos auttoi ongelmassasi. 🙂 Telia.fi -sivulla hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi milloin tahansa. Chat-yhteys asiakaspalveluumme 24/7