100mb kaapeliyhteys ei ole mitä pitäisi

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Moi. 100mb kaapeliyhteyden kanssa oli yhessä vaiheessa paljonkin ongelmia hiemankun yrittää selata nettiä tai muuta niin down ja uppi kaista pysähtyvät kokonaan ja alkaa vain reguest ping time aut ja sivut eivät lataudu, mutta sitten joku asiakaspalvelija keksi kokeilla laittaa säädöistä että on kokoajan täydet volyymit modeemiin ettei bufferit säätele linjaa, niin sen jälkeen yhteys toimi melkein kokotalven moiteetta. mutta nytten sitten on ilmenny uusia ongelma.

Jos yrittää avata kahta nettisivua tai yhtä raskaampaa. tai koittaa pelata netissä / katsoa elokuvia siitä ei tule yhtikäs mitään samantien alkaa pingauksessa ilmeta reguest time out ja paketti datan kulkupysähtyy kumpaankin suuntaan. yhteys pysyy online mutta data ei vain kulje. Nytten sitten tämän lisäksi on tullut yhteyden hitaus, nopeustestit vaithelevat 25-35mb välillä vaikka pitäisi olla ainenkin 90mb.

1GB tiedoston testilatauksella yhteyden latausnopeus jää vain 1,2mb/s ja tämänhän pitäisi olla normaalisti ainenkin sen 10mb/s.

Eihän tämmösestä yhteydestä voi täyttähintaa maksaa millään, tämähän on täytty kusetusta koko homma. 50% hinta-alennuksella tällöinen kaista pitäisi saada jos ei päästä lähellekkään todellisia yhteusnopeuksia saatika hyvä että pysymään down ja uppi kaista edes avoinna vaikka onlinessa muutenpysyy.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
Reititin toimii kuitenkin OK?

Ota vain sinne Soneralle yhteyttä, tosi hankalaa tässä sanoa mikä vikana (vaikka ei tiedä kuinka asian tuntevia sielä ollaan)?
Hei eurosman,

Kannattaa olla vikapalveluumme yhteydessä, niin selvitellään ongelmaa tarkemmin. Voit jättää vikailmoituksen myös omien sivujen kautta.

Vastaa