Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Tommi123_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 8 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

24/1 nopeus nousee / laskee.

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Terve,

eli nyt jonkin aikaa olen tyytynyt tähän 6 - 8M nopeuteen, sillä tulen toimeen sen kanssa. Nyt on vaan alkanut ihmetyttämään kun muutaman kerran on jo käynyt niin, että nopeus laskee tasaisesti aina sinne 2M - 4M luokkaan. Tuolla nopudella se pysyy noin viikon, jonka jälkeen tulee n. neljän tunnin DC. Tämän jälkee kun yhteys jälleen palaa nopeus on luokkaa 13 - 15M. Näin kävi viimeksi tänään, joten nyt kaikki toimii. Valitettavasti vain viimeksi nopeus pysyi tuolla tasolla yhden päivä, eli ei niin toiveikkaana odotella huomista. Mistä tämä voi johtua? Teillä huoltotöitä siellä, vai miksi yhteys on pois useita tunteja, ja palaa paljon parempana?

Toinen asia mikä suunnattomasti on harmittanut näin UCL aikana, kun ylen kanavat pätkivät, niin ettei niitä voi katsoa, vaikka muut kanavat näkyisikin ihan moitteettomasti. Valitettavasti juuri eilen jäi Barcan kaato näkemättä. Joskaan kaistan nopeus (2M - 4M) ei siihen olisi riittänytkään.

Kiitos.
1 vastaus
Marko-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 4902 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei Tommi123

Oletko ollut yhteydessä vikapalveluumme? Mikäli yhteysongelmat jatkuvat niin sinun kannattaa jättää vikailmoitusta niin voimme selvittää asiaa.

Voit jättää vikailmoituksen palvelupyyntölomakkeella tai soittamalla vikapalveluun 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16.30.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut