Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
sarjala_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

24 Mbit liittymän nopeus VPN-yhteyden kanssa

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei!

Vaihdoin Soneran 8 Mbit laajakaistan 24 Mbit laajakaistaan muutama kuukausi sitten. Vaihdon jälkeen netin nopeus on hidastunut merkittävästi aikaisemmasta. Tänään tein nopeustestit ja huomasin, että VPN-yhteyden ollessa päällä netin latausnopeus on alle 1 Mbit/s, kun taas ilman VPN:ää nopeus vaihtelee 8 ja 17 Mbit/s välillä. VPN:ää minun on kuitenkin työni puolesta pidettävä päällä suurimman osan ajasta. Miksi nopeus laskee noin radikaalisti VPN:n kanssa ja miksi samaa ongelmaa ei ollut "hitaamman" netin kanssa? Voisiko ongelmaa jotenkin korjata tai edes jossain määrin helpottaa?
1 vastaus
Timo-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 213 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei sarjala,

Näyttäisi tuo yhteys olevan ihan mallikkaasti linjalla oikeilla nopeuksilla, eli yhteys modeemille pelaa vallan mainiosti. Voisit kysäistä firman IT-tuelta onko mahdollista, että VPN palvelin toisessa päässä rajoittaa nopeutta noin radikaalisti. Äkkiseltään en keksi mikä muu voisi olla vikana tässä. Voit toki tehdä asiasta vikailmoituksen niin asiaa voidaan tarkemmin selvittää. Vikailmoituksen voit jättää Omilla Sivuilla palvelupyynnön muodossa tai soittamalla vikapalvelun numeroon 020690101 (mpm/pvm).
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut