@450-LynxNet

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Sonera nosti/nostaa liittymän kuukausi maksua selittämllä että huolto kustannukset ovat nousseet.Siis kyselin toiselta nettiyhteyden tarjoalta(@450 LynxNet)millä hinnalla he toimii ja kuinka kauan.
Nämä hinnat luvattiin tämän vuoden loppuun.
1M yhteys 39.90 kk (avaus 39 €) Soneran uusi hinta 57€
2M yhteys 49.90 kk (avaus 39€) Soneralta ei löydy vastaavaa.
Siis jos Sonera kertoo ymmärtävästi ja totuudenmukaisesti mistä tämä kohtuuton hinnankorotus johtuu,niin en ehkä edes harkitse palvelun tarjoavan vaihtamista.

3 kommenttia

Hei mikkoiivari,
Kuten asiakaskirjeessämme kerroimmekin, korotus johtuu langattoman laajakaistan liittymäkohtaisten ylläpitokustannusten kohoamisesta. Tähän on vaikuttanut yleisen kustannustason nousun lisäksi liittymämäärän väheneminen, sillä langattoman verkon vuokrakustannukset eivät ole laskeneet asiakasmäärän vähenemistä vastaavalla tavalla.

Yhtenä hyvänä puolena Laajakaista Langattomassa on sen mahdollisuus laittaa tauolle tarvittaessa 1-9 kk:ksi, kerran kalenterivuodessa, edullisella 5,04e/kk hinnalla. Tämä ei koske liittymiä, joissa on vielä voimassa määräaikainen sopimus.

Vaihtoehdoksi tarjoamme Liikkuvaa laajakaistaa, johon voit sivuiltamme tarkistaa suuntaa antavan kuuluvuusalueen.
No Elämänkevät.Vielä pitäs tyhjästä maksaa 5€kk.Ettekö työ siellä Sonerassa osaa muuta ku tämän rahastuksen.
Lauren voi tulla liikkumaan tänne niin että myö saahaan se Liikkuva Laajakaista toimiin.Jospa hyö tarpeeksi nopeesti liikkuu ehkä se niin kehuttu L.kaista toimii..Perk...
Antakaapa ohojeet miten katkasen tämän yhteyden ku määräaikainen soppari päättyy(26.03.2012)
Hei,
Asiakaspalvelumme kautta pääse hoitamaan tämän asian. Voit joko soittaa tai varata soittoajan, jolloin me soitamme sinulle sovittuna aikana.

Vastaa