Acer Iconia W511 näppäimistö ei toimi oikein

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Ostin tuollaisen näpsäkän tabletin liittymän kera ja erillisellä näppäimistötelakalla, joka ei nyt sitten toimi oikein. Touchpad toimii hetken, mutta sitten alkaa kursori pomppia ruudulla itsekseen, availee ja sulkee ikkunoita ja järjestelee työpöytää ja tilejä mielivaltaisesti. Kun tabletin laittaa kiinni näppäimistöön, ei se myöskään suostu pysymään lepotilassa vaan avautuu itsekseen parin sekunnin kuluttua. Jos kursori rauhoittuukin, ei touchpadissa toimi enää vasemmanpuoleinen eli enter-painike. Näppäimistön käyttö on siis mahdotonta, ja liitettävä näppis oli nimenomaan syy miksi tähän tuotteeseen päädyin.

Tämä on ilmeisen yleinen ongelma (http://www.phonearena.com/reviews/Acer- ... iew_id3292) mutta mitenhän sen saisi korjattua? Onko näppäimistö fyysisesti viallinen, vai onko olemassa jotain ajuripäivitystä joka tuon korjaa?

1 kommentti

Hei siilinen!

Kaikilla myymillämme Acerin tuotteilla on kahden vuoden takuu ostohetkestä lukien.

Mikäli laitteessa on vikaa kehottaisin sinua olemaan yhteydessä Acerin asiakaspalveluun.

Yhteysnumero Acerin asiakaspalveluun on 09 8763574 (pvm) avoinna arkisin 10-17. Acerin asiakaspalvelussa tuo vikatilanne voidaan kartoittaa ja sinulle antaa toimintaohjeet kuinka asian kanssa edetään.

Mainitsemastani numerosta löytyy myös huolto ja tukipalvelut Acerin tuotteille.

Vastaa