Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
ylitarkastaja_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Aina vaihtui Soneraan

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Sonera osti Aina Comin palvelut, ja Ainan hyvin toiminut 21-meganen Reissunetti muuttui Soneran Liikkuvaan nettiin, jonka pitäisi olla 21-meganen, mutta 5 megaa on parhaimmillaan löytynyt. Onko muilla samoja ongelmia? Huawei E3276 on mokkulan malli. Asetuksista pakotettu "vain 3G" päälle. Sijainti 2 kilometriä Hämeenlinnan keskustasta. Vuorokauden ajasta riippumatta Soneran vauhdit keskimäärin 2-3 megaa. Puhelimen kautta (DNA 3G) vauhti 15-20 megaa.
Tein pienen ajolenkin, jonka aikana kokeilin nopeuksia. Ei noussut kertaakaan yli 4 megan kaupungin itälaidalla. Kaveri testaili samaan aikaan moottoritien lähellä kaupungin eteläpuolella. Vaihteluväli 4-6 megaa siellä. Ei lähelläkään "luvattua" 21.
1 vastaus
Johannes_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 1396 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei ylitarkastaja! Lisäätkö asiakas- tai liittymänumerosi käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), niin tutkitaan asiaa tarkemmin. Lisää numero ilman välilyöntejä.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan ja Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut