Aito 4g Keravan Virrenkulma

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Hei,

Sellaista kysyisin että onko Keravan Virrenkulma jo ihan oikeasti aidon 4g:n piirissä, kun yhteyskartta näyttää että kuuluvuuden pitäisi olla erinomainen ja ympärillä on peittoa vaikka kuinka paljon, mutta käytännössä 4G ei kuitenkaan ole käytettävissä?

Kun joku kuukaisi sitten kysyin asiaa, niin Pihkaniityn tukiasema oli mahdollisesti tulossa käyttöön lähiviikkoina, mutta ei ollut varmaa vielä. Jos tästä olisi jotain lisätietoa, niin olisi mukava kuulla 😉

1 kommentti

Hei tpk!

Kiitos viestistäsi ja hyvästä kysymyksestäsi. Muutama päivä sitten on osoitteessa Tuusulantaival sijaitsevassa tukiasemassa otettu 4G-verkko käyttöön. Olisiko niin, että tämän tukiaseman peittoalue ei ulotu sinun osoitteeseesi.

Mainitsemassasi Pihkaniityn tukiasemassa 4G-verkon käyttöönotto on viivästynyt, mutta eiköhän tämäkin tukiasema saada 4G-verkon osalta käyttöön kohtapuoliin. Tosin aivan tarkkaa aikataulua ei voi sanoa.

Sekä 3G- että 4G-verkon laajennuksista löytyy lisätietoa osoitteessa:

http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea ... omeid=3417

Tieto osoitteessa Tuusulantaival sijaitsevan tukiaseman 4G-verkon käyttöönotosta näkyy sivulla ensi viikolla, koska sivua päivitetään viikoittain, ei päivittäin.

Vastaa