Arris VIP1853

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 29 katselukertaa

Sain eilen uuden kovalevyllisen digiboxin asennettua ja säädettyä. Laite toimii hyvin, mutta kovalevyn toiminta ihmetyttää. Se näyttäisi pyörivän koko ajan, myös standby-tilassa (punainen valo on/off-painikkeessa). Virtakatkaisimesta tai laturin irroittamisella se tietenkin sammuu. Onkohan tuo ihan tarkoituksellista? Mahtaakohan kovalevy kestää kovin kauan jatkuvaa pyörimistä, sillä harvoin sitä tulee virtakytkimestä sammutettua edes yöksi?

4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
Kuumeneeko kiintolevy? Jos kiintolevy pyörii kokoajan, sitä pitäisi saada jäähdytettyä ja ainakin minulla olevassa Motorolan boksissa ei ole jäähdytyksiä kiintolevylle, niin voi olla että kiintolevy ylikuumene. Eli suositeltavaa on ilmavassa tilassa pitäminen koko boksia... ja välillä kannattaa kattoo ettei kuumene ihan järjettömästi.


Lisäystä: Kiintolevy kuluttaa noin 5V virtaa kokoajan... Todella huono laite jos ei osaa sammuttaa kiintolevyä itse....
No kyllä se purkki kädellä kokeilemalla tuntuu hieman lämpimältä, myös standby-tilassa, mutta ei sitä kuumaksi voi sanoa. Laite on yhdessä tv-tason hyllyssä, jossa on kyllä hyvin tilaa ympärillä, joten jospa se tuossa menisi. Tuuletinta ei ole tässäkään mallissa.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
Se on hieman oma asia haluaako sammuttaa kiintolevyä... Mutta toki säästää hieman sähköä sammuttamalla se. Täälä oli muitakin ketjuja jossa kyseltiin samoja asioita.
Moi ATKur,

Kyllä se kiintolevy koko ajan pyörii kyseisessä laitteessa. Kiintolevy lakkaa pyörimästä vasta kun virrat kytkee pois tai irroittaa johdon seinästä.

Vastaa