Big Brother

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Näkyy Sonera tarjoavan Big Brotherin ilmaiseksi Surf-paketin ostajalle, samoin kuin mtv3-kanavapaketin ostajalle.

Itselläni tuo Surf-paketti onkin ja sen mukana myös mtv3:n maksukanavat. Mutta tietenkin tarjous on vain niille, jotka uutena tuon paketin itselleen ottavat.

Koskahan Soneralla huomataan se, että vanhoja, uskollisia asiakkaita todella tympäisee moinen. Mielekästä olisi antaa sama etu antaa myös jo kuukausia kanavapaketista maksaneelle.

3 kommenttia

tilaat mtv3-kanavapaketin + BB:n määräaikaisena ja sen jälkeen soitat asiakaspalveluun ja kerrot haluavasi irtisanoa surffin. tulee halvemmaksi ja et sinä niitä surffin kanavia kuitenkaan BB:n aikaan kerkeä katsomaan ;)

mutta kyllähän se kiva olisi jos sonera näitä tarjouksia mahdollistaisi myös vanhoille kanavapaketti-asiakkaille, kuten moni muu kaapeli-operaattori tekeekin (esim. toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen muuttaminen määräaikaiseksi).
virtanen: Tällä hetkellä Surf:n ja MTV3:n kampanjatarjoukset, joissa Big Brother 24/7 palvelu on mukana, koskevat vain uusia asiakkaita.

Kampanjat kuitenkin vaihtelevat; toiset kampanjat ovat mahdollisia vain uusille tai toiset kaikille asiakkaillemme. Yleensä pienemmästä paketista on mahdollista vaihtaa suurempaan vaikka määräaikainen sopimus olisi kesken. Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset on myös usein mahdollista päivittää määräaikaisiksi. Muutokset käsitellään kuitenkin tapauskohtaiseksi huomioiden kyseisenä ajankohtana voimassa olevat kampanjat, joten mahdollisista muutoksista kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme p. 0200 17000 (ma-pe 8-20, la 9-16.30).
[quote="Maxxer"]tilaat mtv3-kanavapaketin + BB:n määräaikaisena ja sen jälkeen soitat asiakaspalveluun ja kerrot haluavasi irtisanoa surffin. tulee halvemmaksi ja et sinä niitä surffin kanavia kuitenkaan BB:n aikaan kerkeä katsomaan ;)

Tämä onkin hyvä idea 🙂 Ja sitten BB:n loputtua taas Surf-pakettiin takaisin, maksankin Soneralle yli 10 euroa vähemmän.

Toki olisihan tuon Surf-paketin voinut BB:n ajankin pitää.

Vastaa